CONECTAŢI-VĂ CU PUBLICUL

Conectaţi-vă cu publicul

EOS R7 este un aparat foto cu multe posibilităţi de conectare, putând fi conectat la reţele Wi-Fi®, dispozitive inteligente şi PC-uri/Mac-uri. Transferaţi-vă rapid conţinutul acolo unde aveţi nevoie şi bucuraţi-vă de niveluri incredibile de control de la distanţă al aparatului foto.
Canon EOS R7 – Conectaţi-vă cu publicul

Continuaţi-vă activitatea când călătoriţi

EOS R7 poate menţine o conexiune Bluetooth® Low Energy „mereu activă” cu smartphone-ul pentru a vă putea conecta rapid şi uşor prin Wi-Fi®. Răsfoiţi fişiere, descărcaţi şi editaţi imagini şi videoclipuri şi postaţi conţinut pe reţelele sociale, toate de pe dispozitivul din mâna dumneavoastră. Lucraţi la nivel profesionist? Puteţi trimite direct imagini şi videoclipuri de dimensiuni reduse sau complete clientului dumneavoastră prin aplicaţia Canon Camera Connect, depăşind concurenţa.

Aparatul foto se poate conecta şi independent la reţele Wi-Fi®, fără a fi necesar un smartphone. De aici, imaginile pot fi transferate pe platforma noastră online image.canon, unde vor fi stocate în cloud, gata pentru editare şi postproducţie. Setaţi aparatul foto să transfere toate imaginile sau numai pe cele marcate ca favorite.

Noua generaţie de USB-C

EOS R7 dispune şi de USB-C 3.2 pentru fotografiere rapidă şi controlată către un Apple iPhone1 prin portul său Lightning sau către un PC/Mac care rulează software-ul Canon EOS Utility.

În direct în 3, 2, 1…

Vloggerii vor aprecia capacitatea EOS R7 de a transmite în stream live videoclipuri de calitate superbă direct pe YouTube, fără a avea nevoie de un calculator2. Pur şi simplu conectaţi aparatul foto direct la o reţea Wi-Fi® pentru a obţine rezultate profesionale care vă vor impresiona pe măsură urmăritorii.

După ce se înregistrează la serviciul nostru image.canon (scanând cu telefonul un cod QR de pe partea din spate a aparatului foto), utilizatorii EOS R7 se pot conecta la site-ul YouTube folosind serviciul de redirecţionare a datelor.

Deoarece EOS R7 dispune de transmitere prin HDMI fără marcajele de pe ecran, puteţi face streaming live şi prin adaptoare HDMI sau puteţi folosi un PC/Mac pe care rulează software-ul EOS Utility pentru a vă conecta la platforme populare de videoconferinţe.

Canon EOS R7 – Vlogging

Creativitate controlată de la distanţă

Indiferent dacă EOS R7 este conectat la dispozitivul inteligent sau la un PC/Mac, îl puteţi controla de la distanţă, ceea ce vă va oferi noi moduri de fotografiere creativă.

Pe teren

Aplicaţia Canon Camera Connect vă oferă posibilităţi extraordinare de a controla EOS R7 de la distanţă. Vedeţi ce vede şi aparatul foto, ajustaţi-i setările şi realizaţi fotografii şi filme cu o singură atingere pe ecran.

Lucrând astfel, veţi putea plasa aparatul foto într-un loc şi fotografia din alt loc, spre exemplu când realizaţi selfie-uri sau fotografii de grup. Este o metodă excelentă şi pentru fotografia de natură sălbatică: puneţi aparatul EOS R7 aproape de un loc care ştiţi că este vizitat de animale, apoi fotografiaţi de la distanţă pentru a nu le speria.

În studio

Când realizaţi fotografii de natură moartă, macro şi culinare în mediul controlat al unui studio, EOS R7 poate fi controlat de pe un desktop sau laptop pe care rulează software-ul nostru EOS Utility, Canon SDK (kit de dezvoltare software) sau aplicaţii terţe.

Vedeţi exact ce vede aparatul pe acelaşi ecran pe care îl veţi folosi pentru activităţile de postproducţie, astfel încât să obţineţi o compoziţie perfectă. Reglaţi setările aparatului foto cu interfaţa intuitivă oferită de EOS Utility şi realizaţi imagini care pot fi salvate pe card, pe calculator sau pe ambele.

Pe platoul de filmare

Controlaţi EOS R7 din aplicaţie în timp ce filmaţi şi creaţi efecte care de obicei necesită o întreagă echipă de filmare. Cum ar fi adaptarea manuală a distanţei focale: pur şi simplu atingeţi ecranul dispozitivului conectat pentru a refocaliza aparatul foto pe un subiect nou. Schimbarea focalizării va fi uniformă şi continuă – exact aşa cum vedeţi pe ecranul mare.

Cel mai recent firmware

Firmware-ul EOS R7 poate fi actualizat şi prin aplicaţia Canon Connect, astfel încât să aveţi cele mai noi caracteristici

Conectivitate prin aplicaţia Canon Connect

Procesare RAW în cloud3

Pe lângă faptul că pot procesa fişierele RAW pe aparatul foto sau pe PC/Mac, fotografii pot procesa acum imaginile RAW de pe EOS R7 pe platforma cloud image.canon cloud4 pentru o calitate îmbunătăţită a imaginii.

Fişierele RAW încărcate în cloud sunt developate utilizând un motor de procesare a imaginilor în reţea neurală, având ca rezultat nu doar un zgomot digital redus, ci şi o reconstrucţie îmbunătăţită a culorilor şi mai puţine artefacte.

• Detaliile mici sunt redate mai bine mulţumită suprimării aşa-ziselor „artefacte”
• Efectul moiré şi culorile false sunt reduse
• Reducerea zgomotului îmbunătăţeşte calitatea imaginii la setări ISO ridicate
• Corecţia optică a distorsiunilor, estompării şi efectelor de difracţie

Imaginile convertite sunt salvate în cloud ca fişiere JPEG sau HEIF, care pot fi descărcate apoi pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră inteligent.

Serviciile cloud image.canon
Canon EOS R7 – Procesarea în cloud a imaginilor RAW
 1. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone şi Lightning sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în Statele Unite. şi alte ţări. tvOS este o marcă comercială a Apple Inc
 2. Serviciul de streaming live al aparatului acceptă doar streamingul live pe YouTube. Pentru de a utiliza serviciul de streaming live este necesară înregistrarea pe image.canon. Pentru cele mai recente cerinţe, consultaţi YouTube. Streamingul live pe YouTube se poate modifica, opri sau anula fără înştiinţare prealabilă. Canon nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru niciun serviciu furnizat de terţi, inclusiv distribuirea în timp real de către aceştia pe YouTube.
 3. Imaginile RAW realizate în modul rafală RAW nu pot fi developate. Procesarea imaginilor RAW în cloud este un serviciu contra cost. Este necesară achiziţionarea unui abonament prin Canon Imaging App Service Plans. Pentru detalii suplimentare, accesaţi: https://sas.image.canon/
 4. Serviciul va fi lansat la sfârşitul lunii iulie 2022 şi va fi necesară actualizarea firmware-ului aparatului foto

Articole conexe

 • BENEFICII

  Focalizare automată de următoarea generaţie

  Am echipat EOS R7 cu inteligenţă artificială cu deep learning şi tehnologie de focalizare automată iTR, disponibile şi pe aparatele noastre foto EOS R3, EOS R5 şi EOS R6.

 • BENEFICII

  Viteză şi performanţă

  Momentul fotografic perfect poate dura doar câteva fracţiuni de secundă, motiv pentru care am proiectat EOS R7 pentru a fi excepţional de rapid.

 • BENEFICII

  Calitatea imaginii

  Indiferent că fotografiaţi sau filmaţi, senzorul CMOS de 32,5 megapixeli şi procesorul de imagine DIGIC X de pe EOS R7 vă vor oferi rezultate incredibile.

 • BENEFICII

  Trecerea la mirrorless

  Vă gândiţi să avansaţi de la un aparat foto Canon DSLR? Echipat cu noi tehnologii, EOS R7 este similar unui DSLR şi vă va oferi comenzi intuitive cu confortul familiarităţii.

 • BENEFICII

  Următorul nivel în stabilizarea imaginii

  Imaginaţi-vă că puteţi realiza fotografii cu expunere prelungită cu aparatul foto în mână, estompând în mod intenţionat subiecţii în mişcare, fără a trebui să folosiţi trepied.

 • BULETIN INFORMATIV

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.