RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Obiectiv VR RF

Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Surprindeţi lumea într-o realitate virtuală incredibilă cu acest obiectiv inovator din seria L, conceput să vă asigure o experienţă cât mai impecabilă a realităţii virtuale.

Descoperiţi

Obiectiv Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Un obiectiv de realitate virtuală care simplifică realizarea şi postproducţia de conţinut VR profesionist la 180°. Urmăriţi videoclipul de mai jos folosind o cască de realitate virtuală (pentru o experienţă complet captivantă şi stereoscopică), un dispozitiv mobil sau un calculator. O poveste plină de inspiraţie surprinsă de directorul VR Mary Matheson şi directorul de imagine Richard Stegmann.

EXPLORAŢI

În culise cu obiectivul Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Mergeţi în culisele acestei poveşti pline de inspiraţie surprinse de directorul VR Mary Matheson şi directorul de imagine Richard Stegmann.
Canon_RF_Dual_Fisheye_Lens_BTS_MaryMatheson_H264_Final_MP4_6mins_EM.mp4

VEDEŢI LUCRURILE ALTFEL

Exploraţi avantajele unui obiectiv dublu de tip ochi de peşte

VR LENS

Captură VR la 180° (3D) uimitor de comodă

Designul compact, cu o singură montură, uşurează configurarea pentru înregistrare VR la 180° stereoscopică profesionistă atunci când utilizaţi aparate foto de înaltă rezoluţie, full frame, cu montură RF, cum ar fi EOS R51 şi R5 C.

Flux de lucru eficient şi simplificat

Dispunând de un câmp vizual stereoscopic de 190°, două imagini circulare de tip ochi de peşte decalate sunt sincronizate perfect şi înregistrate alăturat pe un singur senzor full frame, gata ca software-ul performant Canon EOS VR Utility2/plug-inul EOS VR2 să le proceseze impecabil în scopul editării finale, fără a mai fi nevoie de compunerea suplimentară a imaginilor.

EOS VR Utility
EOS VR Utility - RAW controls crop

Flux de lucru video RAW (8K/60P)

Fişierele video RAW compatibile realizate cu aparatele foto acceptate (inclusiv fişierele 8K/60P RAW LT de la modelul EOS R5 C) sunt procesate automat în cadrul EOS VR Utility, simplificând suplimentar un flux de lucru RAW cu rate de cadre mai mari.

Captură de imagini de înaltă calitate

Echipat cu două obiective de tip ochi de peşte orientate frontal şi perfect aliniate, RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE utilizează două elemente UD pe fiecare obiectiv pentru a corecta aberaţiile, precum şi învelişuri SWC speciale de la Canon pentru a reduce efectul de fantomă şi reflexiile, chiar şi în situaţiile cu iluminare din spate.

recording in vr
RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Diafragmă rapidă f/2,8 pentru înregistrare în condiţii de luminozitate scăzută

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE funcţionează impecabil în condiţii de lumină scăzută mulţumită diafragmei rapide de f/2,8 cu expunere sincronizată cu acurateţe şi control precis printr-un design cu două diafragme electromagnetice (EMD).

Construcţie şi etanşare împotriva intemperiilor specifice seriei L

Fiind un obiectiv din seria L, RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE este conceput pentru utilizare profesionistă. Este rezistent la praf şi la stropire şi dispune de straturi de fluor care îndepărtează de pe obiectiv apa şi murdăria.

EOS R5 and RF 5.2mm lens
EOS VR System

Suport pentru filtrul din gel pentru controlul precis al expunerii

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE dispune de un suport pentru filtrul ND din gelatină montat în spate, care poate fi utilizat pentru a controla cu acurateţe nivelul de lumină pentru producţiile video VR la 180°.

Specificaţii

 • Obiectiv dublu de tip ochi de peşte

  Realizează o imagine stereoscopică perfect aliniată cu un singur senzor full frame

 • Câmp vizual de 190°

  Capturează un unghi de vizualizare ultra-grandangular pentru o experienţă mai captivantă

 • Lungime de bază de 60 mm

  Oferă o experienţă vizuală stereoscopică, naturală

 • Diafragmă F2,8

  Performanţă excepţională la lumină redusă

 • Elemente UD şi învelişuri SWC

  Calitate profesionistă a imaginii pentru imagini clare, cu contrast ridicat şi reflexii şi efect de fantomă reduse

 • Unităţi EMD duble

  Controlul şi sincronizarea precise ale diafragmei asigură expunere uniformă între cele două imagini din stânga şi din dreapta

 • Calitatea seriei L

  Conceput şi construit pentru performanţă în condiţii solicitante

 • Suport integrat pentru filtrul spate din gelatină

  Pentru flexibilitate sporită în timpul fotografierii în condiţii de lumină puternică

Ascultaţi podcastul

Aflaţi cum să exploraţi şi să surprindeţi realitate virtuală în detalii imense cu realizatorii noştri de filme profesionişti.

Galerie

EOS VR Lens

Ce se află în cutie

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE este livrat cu tot ce aveţi nevoie pentru a-l pregăti şi utiliza pe aparatul foto compatibil.

 • RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

 • Capac pentru obiectiv 5.2

 • Toc moale pentru obiectiv LS1014

 • Cheie hexagonală

 • Capac antipraf pentru obiectiv RF

Software şi aplicaţii asociate

 • EOS VR Utility

  SOFTWARE

  EOS VR Utility

  O aplicaţie performantă şi eficientă, dar uşor de utilizat, necesară pentru a converti imaginile VR circulare de tip ochi de peşte de la Canon de pe aparate foto compatibile în imagini proiectate echirectangular standard pentru vizualizare VR şi postproducţie.

 • Plug-inul EOS VR pentru Adobe Premiere Pro

  SOFTWARE

  Plug-inul EOS VR pentru Adobe Premiere Pro

  Utilizaţi acest plug-in în loc de EOS VR Utility pentru a converti automat fişierele Canon cu imagini VR circulare de tip ochi de peşte şi a le importa în renumita aplicaţie Adobe.

 • EOS Utility

  SOFTWARE

  EOS Utility

  Controlaţi de la distanţă aparatul foto de pe un calculator prin USB, cu o previzualizare în timp real.

 • Camera Connect

  SOFTWARE

  Camera Connect

  Conectaţi camera la dispozitivul Apple sau Android pentru a realiza fotografii de la distanţă, a le descărca cu uşurinţă şi partaja rapid.

 • Produse conexe

  ACTUALIZARE DE FIRMWARE

  Actualizare firmware pentru Canon EOS R5

  Firmware-ul este software-ul permanent care este instalat pe produsul dumneavoastră şi care îi permite să funcţioneze corect. Canon lansează actualizări ale acestui firmware, iar dacă este disponibilă o actualizare, aceasta poate fi descărcată făcând clic aici.

  S-ar putea să vă intereseze şi…

  1. Poate fi necesară actualizarea firmware-ului.
  2. Aveţi nevoie de EOS VR Utility şi plug-inul EOS VR pentru Adobe Premiere Pro pentru a efectua proiectarea echirectangulară a imaginilor VR la 180° înregistrate de pe un aparat foto Canon compatibil. Versiunea 1.2 sau una mai recentă a EOS VR Utility va facilita conversia fişierelor Canon RAW acceptate, inclusiv fişiere 8K RAW LT/60P de la modelul EOS R5 C (formatele RAW compatibile pot varia în funcţie de aparatul foto) şi va oferi suport pentru Apple Silicon şi accelerarea GPU. Poate fi necesar un serviciu cu abonament plătit pentru a converti videoclipuri mai lungi de 2 minute, care necesită un Canon ID. De asemenea, va fi necesară instalarea aplicaţiei specifice „HEVC Activator” pentru aparatul foto utilizat.
  3. VĂ RUGĂM SĂ REŢINEŢI: ACEST SOFTWARE PENTRU SISTEMUL VR POATE SĂ DIFERE DE PRODUSUL COMERCIAL.