CANON EOS R5

Conectaţi-vă

EOS R5 este unul dintre cele mai conectate aparate foto pe care le-am produs, cu abilitatea de a transmite fişiere imagine către clienţii dvs. prin intermediul dispozitivului dvs. inteligent sau unei reţele Wi-Fi, cu ajutorul profilurilor de pe reţelele de socializare sau chiar prin conturi de cloud acasă cu ajutorul serviciului nostru image.canon.

Extrem de stabil şi rapid

EOS R5 poate stabili mai rapid conexiuni wireless mai stabile mulţumită funcţiei încorporate Wi-Fi cu bandă dublă de 2,4GHz şi 5 GHz şi acceptă standardele 802.11a, b, g, n şi 802.11ac. Conexiunea Bluetooth cu consum redus de energie activată în permanenţă menţine aparatul foto conectat la dispozitivele inteligente, permiţând vizualizarea, editarea şi transmiterea imaginilor pe telefoane şi tablete de oriunde v-aţi afla.

Aparatul poate utiliza Wi-Fi pentru a comunica cu dispozitivele inteligente, a încărca imagini în cloud cu ajutorul gateway-ului image.canon sau a trimite imagini direct prin FTP.

Aplicaţia Camera Connect

Începeţi fluxul de lucru digital din mers, înainte de a reveni de la sesiunea de fotografiere. Lansaţi aplicaţia Canon Camera Connect pe smartphone-ul dvs., iar EOS R5 se va conecta automat utilizând Wi-Fi, permiţând astfel utilizatorilor să vizualizeze conţinutul cardului de memorie de pe aparatul foto şi să transfere imagini în vederea editării cu aplicaţia Canon Digital Photo Professional sau în vederea partajării.

De asemenea, puteţi configura funcţia de transfer automat al imaginilor pe EOS R5, astfel încât acestea să fie trimise către dispozitivul dvs. inteligent în mod automat, pe măsură ce le realizaţi.

De asemenea, aplicaţia le permite fotografilor să gestioneze aparatul foto EOS R5 wireless, atât pentru fotografii, cât şi pentru filme. Selectaţi unde doriţi să focalizaţi, ajustaţi expunerea şi vedeţi ce vede şi aparatul foto utilizând modul Vizualizare în timp real, care permite fotografierea wireless din unghiuri greu accesibile.

EOS R6 Mark II

Canon Camera Connect

Conectaţi aparatul foto Canon la dispozitivul Apple sau Android pentru a realiza fotografii de la distanţă şi pentru a le distribui rapid.

image.canon

Noul serviciu Canon de fotografie în cloud, image.canon, permite utilizatorilor să-şi salveze online un număr nelimitat de imagini, inclusiv imagini RAW, timp de până la 30 de zile. Ulterior, fişierele imagine pot fi transferate pe Google Drive, în Adobe Creative Cloud sau în alte medii de stocare offline locale.

EOS R5 este primul aparat foto EOS care permite încărcarea automată a imaginilor pe platforma cloud image.canon, astfel încât să vă aştepte pe PC-ul/Mac-ul dvs. sincronizat atunci când reveniţi de la o sesiune foto.

Image.canon

Transfer fără probleme al imaginilor şi filmelor de pe aparatul foto Canon pe dispozitivele şi serviciile dvs. web.

FTP

Pentru fotografii profesionişti care trebuie să livreze fotografiile direct către clienţi, rapid şi în siguranţă din orice locaţie, EOS R5 oferă FTP şi FTPS încorporate, utilizând conexiunea Wi-Fi integrată a aparatului foto. Setările FTP pot fi configurate pe aparatul foto sau offline utilizând software-ul utilitar EOS şi se pot salva maxim 10 setări prestabilite pentru a putea fi activate instant.

Pentru EOS R5, este disponibil un mâner Wi-Fi opţional WFT-R10, care dispune şi de o conexiune ethernet gigabit pentru conexiuni prin reţea cu cablu şi, în plus, dispune de antene MIMO pentru o rază de acţiune Wi-Fi mai mare, cu interferenţe mai mici. De asemenea, a fost adăugată transmiterea securizată a imaginilor prin SFTP.

Când fotografiile sunt evaluate sau etichetate cu o notă vocală, aceste metadate pot fi transmise împreună cu fişierele imagine, fiind informaţii preţioase pentru editorii de imagini şi personalul din agenţii.

Afişajul stării de transfer prin FTP
Acest afişaj, cerut de fotografii de ştiri şi sport când trimit imagini prin FTP, arată cât va dura trimiterea imaginilor. Fotografii pot să ia astfel o decizie informată, hotărându-se dacă să rămână unde sunt şi să termine transferul sau dacă să caute o conexiune mai rapidă în altă parte.

Transfer de imagini protejat
Utilă pentru mulţi fotografi de ştiri şi sport este opţiunea de „protejare” automată a imaginilor care au fost trimise pe un server FTP. Protejarea imaginilor înseamnă că acestea sunt blocate şi nu pot fi şterse accidental. În plus, este uşor să se identifice ce imagini au fost trimise unui client atunci când acestea sunt toate transferate pe calculator după înregistrare.

Pentru un control total al capacităţilor FTP şi posibilitatea de a adăuga date IPTC şi note vocale imaginilor, aplicaţia Canon Mobile File Transfer extinde capacităţile FTP ale aparatului foto prin utilizarea smartphone-ului.

Citiţi mai multe şi descărcaţi >

Articole conexe

 • ARTICOL

  Primele şedinţe foto cu Canon EOS R5: surprinderea detaliilor superbe ale naturii

  Ulla Lohmann şi Robert Marc Lehmann vorbesc despre cum senzorul de 45 MP al Canon EOS R5 şi focalizarea automată cu urmărirea ochilor i-au ajutat să realizeze fotografii în aer liber spectaculoase.

 • Un ciclist montan execută o cascadorie în aer, cu soarele în fundal. Imaginea este realizată de jos şi încadrată de macii roşii şi iarba de pe colină

  ARTICOL

  Filmarea în 8K şi 4K supraeşantionat cu Canon EOS R5

  În primele şedinţe video cu Canon EOS R5, Martin Bissig şi Ivan D’Antonio au explorat cum capacităţile sale 8K reduc timpul necesar pentru a filma şi extind opţiunile de creativitate.

 • ARTICOL

  Canon EOS R5: 10 funcţii pe care să nu le rataţi

  Descoperiţi funcţiile care fac din EOS R5 un aparat foto revoluţionar, inclusiv abilitatea de a realiza fotografii de 45 MP până la 20 cps şi materiale video 8K în format RAW.

 • Un bărbat ţine în lateral un aparat Canon EOS R6.

  ARTICOL

  Canon EOS R5 vs EOS R6 – care este potrivit pentru dvs.?

  Canon lansează nu unul, ci două aparate foto mirrorless full-frame revoluţionare. Care vi se potriveşte cel mai bine?? Vom compara EOS R5 şi EOS R6.