CANON EOS R5

Conectaţi-vă

EOS R5 este unul dintre cele mai conectate aparate foto pe care le-am produs, cu abilitatea de a transmite fişiere imagine către clienţii dvs. prin intermediul dispozitivului dvs. inteligent sau unei reţele Wi-Fi, cu ajutorul profilurilor de pe reţelele de socializare sau chiar prin conturi de cloud acasă cu ajutorul serviciului nostru image.canon.

Conectaţi-vă

Extrem de stabil şi rapid

EOS R5 poate stabili mai rapid conexiuni wireless mai stabile mulţumită funcţiei încorporate Wi-Fi cu bandă dublă de 2,4GHz şi 5 GHz şi acceptă standardele 802.11a, b, g, n şi 802.11ac. Conexiunea Bluetooth cu consum redus de energie activată în permanenţă menţine aparatul foto conectat la dispozitivele inteligente, permiţând vizualizarea, editarea şi transmiterea imaginilor pe telefoane şi tablete de oriunde v-aţi afla.

Aparatul poate utiliza Wi-Fi pentru a comunica cu dispozitivele inteligente, a încărca imagini în cloud cu ajutorul gateway-ului image.canon sau a trimite imagini direct prin FTP.

Aplicaţia Camera Connect

Începeţi fluxul de lucru digital din mers, înainte de a reveni de la sesiunea de fotografiere. Lansaţi aplicaţia Canon Camera Connect pe smartphone-ul dvs., iar EOS R5 se va conecta automat utilizând Wi-Fi, permiţând astfel utilizatorilor să vizualizeze conţinutul cardului de memorie de pe aparatul foto şi să transfere imagini în vederea editării cu aplicaţia Canon Digital Photo Professional sau în vederea partajării.

De asemenea, puteţi configura funcţia de transfer automat al imaginilor pe EOS R5, astfel încât acestea să fie trimise către dispozitivul dvs. inteligent în mod automat, pe măsură ce le realizaţi.

De asemenea, aplicaţia le permite fotografilor să gestioneze aparatul foto EOS R5 wireless, atât pentru fotografii, cât şi pentru filme. Selectaţi unde doriţi să focalizaţi, ajustaţi expunerea şi vedeţi ce vede şi aparatul foto utilizând modul Vizualizare în timp real, care permite fotografierea wireless din unghiuri greu accesibile.

Canon Camera Connect

Conectaţi aparatul foto Canon la dispozitivul Apple sau Android pentru a realiza fotografii de la distanţă şi pentru a le distribui rapid.

image.canon

Noul serviciu Canon de fotografie în cloud, image.canon, permite utilizatorilor să-şi salveze online un număr nelimitat de imagini, inclusiv imagini RAW, timp de până la 30 de zile. Ulterior, fişierele imagine pot fi transferate în spaţiul de stocare permanentă de 10 GB, pe Google Drive, Adobe Creative Cloud1 sau pe alte medii de stocare offline locale.

EOS R5 este primul aparat EOS care permite încărcarea automată a imaginilor pe platforma cloud image.canon, astfel încât să vă aştepte pe PC-ul/Mac-ul dvs. sincronizat atunci când reveniţi de la o sesiune foto.

Image.canon

Transfer fără probleme al imaginilor şi filmelor de pe aparatul foto Canon pe dispozitivele şi serviciile dvs. web.

FTP

Pentru fotografii profesionişti care trebuie să livreze fotografiile direct către clienţi, rapid şi în siguranţă din orice locaţie, EOS R5 oferă FTP şi FTPS încorporate, utilizând Wi-Fi încorporat al aparatului foto. Setările FTP pot fi configurate pe aparatul foto sau offline utilizând software-ul utilitar EOS şi se pot salva maxim 10 setări prestabilite pentru a putea fi activate instant.

Pentru EOS R5, este disponibil un mâner Wi-Fi opţional WFT-R10, care dispune şi de o conexiune ethernet gigabit pentru conexiuni în reţea prin cablu şi, în plus, dispune de antene MIMO pentru o rază de acţiune Wi-Fi mai mare, cu interferenţe mai mici. De asemenea, a fost adăugată transmiterea securizată a imaginilor prin SFTP.

Când fotografiile sunt evaluate sau etichetate cu o notă vocală, aceste metadate pot fi transmise împreună cu fişierele imagine, fiind informaţii preţioase pentru editorii de imagini şi personalul din agenţii.

Articole conexe

  1. Disponibil de la jumătatea anului 2020.