Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Directional Stereo Microphone DM-E1

Realizaţi filme cu o coloană sonoră superbă, clară, utilizând acest microfon stereo direcţional de calitate, care dispune de un design compact şi uşor, caracteristic microfoanelor pentru vorbire de aproape, şi preluare direcţională, versatilă a sunetului.

Beneficii

  • Microfon stereo direcţional extern pentru camerele EOS*
  • O gamă largă de frecvenţe şi sensibilitate înaltă pentru sunet bogat, detaliat
  • Trei moduri direcţionale pentru a captura o varietate de subiecţi
  • Suportul anti-şocuri şi învelişul de protecţie la vânt reduc zgomotul nedorit
  • Design compact şi cu greutate redusă, care este uşor de transportat

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Microfon extern cu design pentru vorbire de aproape


Microfonul stereo direcţional DM-E1 dispune de un design caracteristic microfoanelor pentru vorbire de aproape şi oferă sunet de înaltă calitate pentru filme. Se montează uşor pe patina camerei şi se conectează la mufa pentru microfon de 3,5 mm de la o gamă extinsă de camere EOS compatibile*.

Sunet bogat şi realist


Captaţi un sunet bogat şi realist, cum ar fi întreaga gamă de tonuri a unui spectacol muzical, de la frecvenţele înalte ale viorilor şi flautelor, până la frecvenţele joase ale tobelor duble şi chitarelor bas, cu un interval de preluare de 50 Hz - 16 kHz. Sensibilitatea de -42 dB vă permite să înregistraţi chiar şi cele mai silenţioase sunete.

Capacităţi direcţionale versatile


Adăugaţi sunet impresionant la filmul dvs., graţie celor trei moduri de preluare direcţională. Comutaţi uşor între modelele 90° şi 120° pentru sunet stereo de înaltă calitate în spaţii cu dimensiuni diferite sau utilizaţi modul pentru vorbire de aproape (monoauricular) pentru a înregistra clar subiecţii care vorbesc direct către cameră, fără interferenţe de la mediul înconjurător.

Coloane sonore de înaltă calitate


Înregistraţi sunet clar, de înaltă calitate, fără zgomot nedorit, graţie unui suport anti-şocuri care contracarează vibraţiile generate de funcţionarea camerei sau a obiectivului; învelişul integrat de protecţie la vânt reduce semnificativ zgomotul vântului exterior; şi un raport semnal/zgomot de 66 dB care înseamnă mai puţin zgomot de la interferenţele din fundal.

Uşor de transportat


Un design compact şi cu greutate redusă facilitează transportul microfonului oriunde mergeţi. În combinaţie cu obiectivul şi camera, acesta creează o unitate de înregistrare ordonată, care vă permite să filmaţi confortabil cu camera în mână pentru perioade lungi. Greutatea este menţinută la minim graţie unei baterii cu litiu uşoare, de tip nasture.

*Nu se recomandă utilizarea cu modelele EOS-1D Mark IV şi EOS 550D deoarece acestea nu dispun de controlul manual al volumului pentru intrarea microfonului

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Directional Stereo Microphone DM-E1, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

  • Microfon stereo direcţional DM-E1
  • Protecţie la vânt pentru DM-E1
  • Manual de utilizare
  • Card de garanţie