Aparate foto DSLR

Canon EOS-1D X Mark II

Senzor de 20,2 megapixeli full-frame. Sistem de focalizare automată în 61 de puncte. Până la 14 cps. ISO de până la 409.600.

Beneficii

 • Surprindeţi subiecţii cu o calitate a imaginii excepţională

 • Oferiţi imagini clare cu o precizie AF incredibilă

 • O performanţă foarte rapidă şi fiabilă pentru a surprinde orice moment

 • Înregistrarea filmelor 4K avansată insuflă viaţă în poveştile dvs.

 • Producţia şi gestionarea rapidă a imaginilor

Specificaţii detaliate

 • Senzorul uimitor CMOS Canon de 20,2 megapixeli cu interval dinamic ridicat şi sensibilitate ISO, opţiunile direct în cameră, cum ar fi corectarea obiectivelor şi procesarea avansată RAW, odată cu stilul de imagine cu detalii fine şi setările de nivel de alb îmbunătăţite, fac camera EOS-1D X Mark II capabilă să surprindă imagini de o calitate uluitoare imediat ce declanşatorul este apăsat.Focalizarea avansată şi inteligentă de la un sistem AF, care încorporează algoritmul AI Servo AF III+ şi sistemul de urmărire şi recunoaştere inteligente EOS (EOS ITR) asigură o focalizare rapidă şi fidelă. Sunt disponibile până la 61 de puncte de iluminare AF, chiar şi la f/8, îmbunătăţind claritatea focalizării în timpul folosirii teleconvertoarelor şi a obiectivelor lungi.Depăşind barierele unei filmări de mare viteză, EOS-1D X Mark II poate surprinde până la 14 cps cu urmărire AF/AE completă sau până la 16 cps în Vizualizarea în timp real, mulţumită vitezei procesoarelor DIGIC 6+ şi a noului sistem mirror drive. Cu cardul media CFast 2.0™ de generaţie următoare, camera poate oferi un flux continuu de până la XXX de imaginii RAW necomprimate pe 14 biţi. Corpul robust din magneziu şi construcţia etanşată împotriva intemperiilor asigură operarea în cele mai ostile medii.Puterea rezoluţiei 4K insuflă viaţă în poveştile dvs. Capturaţi intern pe cardul media CFast 2.0™ în 4K (4096 x 2160) până la 60p sau în Full HD până la 120p, pentru creativitate la redarea cu încetinitorul. Focalizaţi uşor şi clar cu panoul tactil LCD şi Dual Pixel CMOS AF, care oferă urmărire AF uimitoare în filme şi în modul de vizualizare în timp real şi funcţionează cu toate obiectivele EF Canon.GPS încorporat, SuperSpeed USB 3.0 şi conectivitate Gigabit prin Ethernet sau prin adaptorul WiFi WFT-E8 conferă flexibilitate superbă fluxului de lucru oriunde în lume. Compatibilitatea cu IPTC permite integrarea titlurilor în datele EXIF ale imaginii pentru a adăuga date precise şi fiabile.

Obiective

EOS-1D X Mark II deschide universul EOS mai mult ca oricând. Găsiţi obiectivul potrivit pentru stilul dvs. şi alegeţi accesorii proiectate pentru performanţă.

 • Obiective pentru DSLR

  EF 24mm f/1.4L II USM

  Obiectivul grandangular al profesionistului, cu elemente optice caracteristice gamei L şi o deschidere de diafragmă rapidă de f/1,4, ideal pentru lumină slabă.
 • Obiective pentru DSLR

  EF 35mm f/1.4L II USM

  Un obiectiv grandangular de nivel profesionist, cu o perspectivă naturală, o deschidere de diafragmă de f/1,4 şi capacităţi în lumină slabă.
 • Obiective pentru DSLR

  EF 16-35mm f/2.8L II USM

  Un obiectiv profesional ultra-grandangular cu zoom din gama L, cu deschidere de diafragmă de f/2,8, ideal pentru lumină slabă şi fotoreportaje.
 • Obiective pentru DSLR

  EF 24-70mm f/2.8L II USM

  Un obiectiv profesional de zi cu zi cu zoom din gama L, care livrează o înaltă calitate a imaginii, cu deschidere constantă de diafragmă de f/2,8.
 • Obiective pentru DSLR

  EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

  Un teleobiectiv mediu profesional din gama L, cu un stabilizator de imagine puternic şi o deschidere a diafragmei de f/2,8.
 • Obiective pentru DSLR

  EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

  Un obiectiv profesional cu zoom pentru sport şi natură sălbatică, din gama L, cu stabilizator de imagine şi ASC pentru claritate superbă.