Canon EF 24mm f/1.4L II USM

EF 24mm f/1.4L II USM

Un obiectiv performant cu unghi larg, deschiderea rapidă a diafragmei la EF 24 mm f/1,4L II USM de f/1,4 alături de elementele UD şi asferice oferă imaginii o calitate extraordinară, profesională.

EF 24mm f1.4L II USM

Beneficii

  • Distanţă focală largă de 24 mm
  • Deschidere rapidă a diafragmei f/1,4
  • Elemente asferice şi UD
  • SWC (Subwavelength structure coating)
  • Motor de focalizare USM cu focalizare manuală permanentă
  • Mecanism de focalizare internă
  • Garnituri de etanşare împotriva intemperiilor şi prafului
  • Calitate robustă a construcţiei

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 24mm f/1.4L II USM

Obiectiv fix cu deschidere rapidă a diafragmei


EF 24 mm f/1,4L II USM posedă o deschidere maximă a diafragmei de f/1,4, oferindu-vă posibilitatea de a surprinde fotografii superbe în condiţii de luminozitate redusă, precum şi o deschidere circulară şi îngustime a adâncimii câmpului care asigură o neclaritate de fundal plăcută. Distanţa focală de 24 mm este ideală pentru fotografiile cu unghi larg: prin adaptarea obiectivului la nevoile fotojurnaliştilor, fotografilor de peisaje şi a celor care doresc să surprindă imagini dintr-o perspectivă mai largă.

Elemente asferice şi UD


Calitatea imaginii a fost îmbunătăţită semnificativ la dispozitivul EF 24 mm f/1,4L II USM, prin adăugarea a două lentile asferice de înaltă precizie în vederea corectării aberaţiilor care includ curbarea câmpului şi distorsiunea. De asemenea, aberaţia cromatică întâlnită în cazul fotografierii cu unghi larg este evitată prin introducerea a două lentile UD care asigură calitatea optimă a imaginii şi detalii de la un colţ la celălalt.

Tratament antireflex SWC (Subwavelength structure lens coating)


Conceput pentru utilizarea în fotografia digitală, tratamentul Canon patentat pentru obiectiv contribuie la reducerea efectului de fantomă şi umbrelor provocate de reflexiile interne. Prin eliminarea cauzei, tratamentul reduce reflexiile şi asigură imagini clare, bine definite.

Motor de focalizare USM


Motorul ultra sonic silenţios (USM) al dispozitivului EF 24 mm f/1,4L II USM asigură focalizare automată foarte rapidă, cu opţiune de comandă manuală permanentă. De asemenea, sistemul intern de focalizare contribuie la menţinerea calităţii superioare a imaginii pe întregul interval de focalizare.

Calitate robustă a construcţiei


Obiectivele Canon sunt construite pentru a rezista la utilizarea normală în cele mai solicitante condiţii. Garniturile de etanşare împotriva intemperiilor şi a prafului adaugă un plus de protecţie, alături de parasolarul şi husa incluse, de asemenea, în pachet.

Optică fără plumb


Pentru întreaga structură a dispozitivului EF de 24 mm f/1,4L II USM a fost utilizată sticlă ecologică fără plumb.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 24mm f/1.4L II USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.