Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

Obiectiv de calitate profesională de 200-400 mm f/4 cu un teleconvertor 1,4x încorporat care măreşte distanţa focală la 280-560 mm. Stabilizatorul de imagine în patru trepte maximizează claritatea. Comenzile instinctive uşurează manipularea.

Beneficii

  • Obiectiv cu zoom profesional de 200-400 mm f/4
  • Teleconvertor 1,4x încorporat
  • Stabilizator de imagine cu până la patru trepte
  • Corp din aliaj de magneziu, etanş la intemperii
  • Focalizare automată USM rapidă cu focalizare asistată pentru filme cu EOS
  • Comenzi instinctive de focalizare pentru manipulare îmbunătăţită

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

Super-teleobiectiv extensibil performant


Zoom de calitate profesională de 200-400 mm cu o diafragmă maximă constantă de f/4. Teleconvertorul încorporat măreşte distanţa focală cu un factor de 1,4x la 280-560 mm.

Claritate maximă indiferent de condiţii


Tehnologia cu stabilizator de imagine (IS) permite utilizarea unor timpi de expunere de până la patru ori mai mari decât în mod normal fără riscul mişcării aparatului. Sunt disponibile trei moduri IS, care oferă performanţă eficientă pe parcursul panoramării şi stabilizare instantanee numai în timpul expunerii.

Construcţie rezistentă, uşoară


Utilizarea unui aliaj de magneziu adaugă rezistenţă şi durabilitate, fără surplus de greutate. Obiectivul este etanş la praf şi umezeală, iar utilizarea straturilor de fluor asigură o curăţare uşoară a elementelor componente.

Focalizare rapidă şi inteligentă


Beneficiaţi de focalizarea automată rapidă, aproape complet silenţioasă, graţie unui motor AF ultrasonic de tip inel. Deţineţi controlul prin comanda permanentă pentru focalizare manuală şi butoanele de control pentru focalizare-oprire şi focalizare-presetare de pe obiectiv. Este disponibilă totodată focalizarea asistată pentru filme cu EOS.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.