Aparate foto DSLR

Canon EOS 4000D

Fotografiaţi şi partajaţi cu uşurinţă şi intuitiv poveşti deosebite, cu detalii, culori şi estompare superbă de fundal, prin care vă faceţi remarcaţi.

Fotografii uimitoare, filme de calitate cinematografică

Surprindeţi cu uşurinţă imagini impresionante, cu o estompare naturală de fundal, chiar şi în condiţii dificile de iluminat, datorită senzorului de 18 megapixeli, care dispune de o suprafaţă de până la 19 ori mai mare decât majoritatea smartphone-urilor**.

Canon Camera
Canon Camera

Partajare pe reţele de socializare şi fotografiere de la distanţă

Transferaţi-vă instantaneu fotografiile şi filmele pe dispozitivul inteligent pentru partajare uşoară pe reţelele sociale sau creare de copii de rezervă în cloud şi fotografiaţi de la distanţă prin Wi-Fi* şi aplicaţia Canon Connect.

Creativitate fără efort

Pur şi simplu poziţionaţi în cadru şi fotografiaţi cu rezultate excelente, cu ajutorul modului Scenă inteligentă automată. Bucuraţi-vă de fotografierea ghidată în timp real cu modul Creativ automat şi adăugaţi finisaje unice cu filtre creative.

Canon Camera
Canon Camera

Învăţaţi pe măsură ce fotografiaţi

Beneficiaţi de ghidare uşoară pentru fotografia DSLR cu aplicaţia Photo Companion de la Canon (care poate fi descărcată pentru Android şi iOS). Adăugaţi obiective şi accesorii sau preluaţi controlul manual când sunteţi gata.

Fotografiaţi cu încredere

Surprindeţi momentul exact aşa cum vi-l amintiţi cu focalizarea automată precisă, viteza de 3 cps şi procesare DIGIC 4+. Încadraţi cu uşurinţă fotografiile cu vizorul optic şi admiraţi rezultatele pe un ecran LCD de 6,8 cm.

Canon Camera

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Photographer looking down view finder

Aveţi nevoie de ajutor pentru a alege primul aparat foto DSLR?

Corpul aparatului

Pixeli efectivi: (aprox. MP)

18

24,1

Ecran LCD

Tip 2,7 (6,8 cm)

Tip 3,0 (7,5 cm)

Vizor optic

Da (dioptru fix)

Da

Puncte de focalizare automată

9

9

Fotografiere continuă

3 cps

3 cps

Bliţ încorporat

Da

Da (pop-up automat)

Modul Scenă inteligentă automată/Ghid de funcţii

Da

Da

Filtre creative

Da

Da

Filme

Full HD

Full HD

Aplicaţia Photo Companion*****

Da

Da

Aplicaţia Camera Connect****

Da

Da

Conectivitate

Compatibilitate

Wi-Fi şi NFC***

Telecomandă****

Numai prin intermediul unui dispozitiv inteligent

RS-60 sau prin intermediul unui dispozitiv inteligent

Ce se află în cutie

Tot ce aveţi nevoie pentru a avansa la calitatea DSLR accesibilă; adăugaţi doar un card de memorie şi o geantă pentru aparat.

 • Corp EOS 4000D

 • Capac ocular EF

 • Curea pentru cameră EW-400D

 • Acumulator LP-E10

 • Încărcător pentru baterie LC-E10E

 • Cablu de alimentare pentru încărcător

 • Ghid de pornire iniţială

Accesorii compatibile

Produse conexe

 1. * Conectivitatea Wi-Fi şi caracteristicile variază în funcţie de model şi de regiune. Nu sunt acceptate toate funcţiile sau toate dispozitivele; pentru detalii, consultaţi specificaţiile complete.
 2. **În rândul smartphone-urilor obişnuite cu senzori de tip 1/2,5 - 1/3. Pe baza cercetărilor efectuate de Canon.
 3. *** Dispozitive Android compatibile cu funcţie NFC.
 4. **** Necesită dispozitive iOS sau Android compatibile, vă rugăm să consultaţi specificaţiile complete pentru toate detaliile.
 5. ***** Necesită dispozitive iOS sau Android compatibile, vă rugăm să accesaţi magazinul Apple App Store sau Google Play pentru detalii.