Aparate foto DSLR

Canon EOS 200D

Compact, simplu şi versatil. Un aparat foto care se adaptează nevoilor

Descoperiţi EOS 200D

Este mai simplu ca niciodată să surprindeţi fotografii şi filmări superbe
Canon Camera

Fotografii pe care le veţi adora mult timp

Surprindeţi fotografii la 24,2 megapixeli bogate în detalii şi culori, care arată extraordinar direct de pe aparatul foto. Perfectă pentru imagini tipărite mari, albume foto, galerii online şi grozavă pentru transmiterea unor poveşti prin fotografii. EOS 200D dispune de un procesor DIGIC 7 pentru a putea surprinde fotografii în condiţii cu lumină slabă şi Dual Pixel CMOS AF pentru cea mai rapidă focalizare cu vizualizare în timp real.*

Fotografiaţi cu focalizare superficială

Senzorul APS-C mare al aparatului foto EOS 200D facilitează fotografierea cu adâncime redusă a câmpului, ideală pentru portrete. Feţele sunt extrem de detaliate, pe un fundal estompat superb. Este o abordare folosită de fotografii profesionişti în întreaga lume.

Canon Camera
Canon Camera

Mai portabil. Mai multe fotografii. În mai multe locuri

EOS 200D este cel mai uşor DSLR din lume, dispunând de un ecran cu unghi variabil¹ şi conceput pentru a fi transportat cu uşurinţă, pentru a vă putea bucura de fotografii la calitate DSLR în mai multe locuri. Luaţi-l în vacanţă, la petreceri sau la evenimente sau pur şi simplu într-o plimbare, când vă simţiţi inspirat.

Cum veţi fotografia?

Indiferent cum vă place vă folosiţi un aparat foto, EOS 200D asigură aceeaşi focalizare rapidă şi aceleaşi performanţe imediate. Puteţi să fotografiaţi folosind un vizor optic fără întârzieri, care surprinde lumea exact aşa cum este, sau să compuneţi folosind un afişaj cu unghi variabil similar unui smartphone şi să beneficiaţi de cea mai rapidă focalizare automată cu vizualizare în timp real.*

Canon Camera

Este simplu şi să surprindeţi filmări

Filme Full HD de calitate grozavă sunt uşor de surprins, cu Dual Pixel CMOS AF pentru focalizare continuă.
Canon Camera

O lecţie în fotografie extraordinară

Interfaţa de utilizare ghidată EOS 200D vă ajută să alegeţi setările potrivite pentru efectele pe care doriţi să le creaţi. Este ca şi cum aţi avea profesorul preferat de fotografie alături de dvs.

În parteneriat cu dispozitive inteligente

Răsfoiţi, editaţi şi partajaţi fotografii de pe EOS 200D pe smartphone sau tabletă². Totul incredibil de uşor. O conexiune Bluetooth® cu consum redus, mereu activă, vă permite să accesaţi aparatul foto chiar şi atunci când îl aveţi în rucsac.

Canon Camera

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Photographer looking down view finder

Aplicaţia Canon Photo Companion

Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.

Canon Camera

Bun venit în familia EOS

Pe măsură ce vă dezvoltaţi creativitatea, sistemul nostru de aparate foto, accesorii şi peste 80 de obiective se adaptează nevoilor dvs.

Specificaţii

 • 24,2 megapixeli

  Rezoluţie

 • 5 cps

  Fotografiere continuă

 • Max. ISO 25.600

  Se extinde la ISO 51.200

 • Filme EOS

  Full HD la 60 cps

 • Vizor optic

  Cu focalizare automată în 9 puncte

 • Procesor

  Procesor de imagine

 • Vizualizare în timp real

  Cu Dual Pixel CMOS AF

 • Conexiune wireless

  Bluetooth®, NFC şi Wi-Fi

Ce se află în cutie

 • Corpul aparatului foto digital EOS 200D

 • Capac ocular EF

 • Capac aparat foto R-F-3

 • Curea lată EW-400D

 • Încărcător de baterie LP-E17 (cu capac pentru baterie)

 • Acumulator LP-E17E

 • Cablu de alimentare

Obiective recomandate

Accesorii compatibile

 • Bliţ Canon Speedlite 270EX II

  Un bliţ Speedlite versatil, compact, pentru diverse ocazii

 • Geantă pentru aparat foto Canon HL100, neagră

  O geantă rezistentă, elegantă şi solidă de la Canon pentru a proteja şi transporta aparatul foto DSLR de nivel de bază şi un obiectiv

 • Acumulator Canon LP-E17

  Baterie Canon originală de rezervă sau de schimb pentru aparatul foto compatibil

 • Card de memorie SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I C10, 64 GB

  Conceput pentru utilizare profesională, cu stocare rapidă şi de mare capacitate.

Produse conexe

Aplicaţii conexe

 • Canon Camera Connect

  Conectaţi camera la dispozitivul Apple sau Android pentru a realiza fotografii de la distanţă, a le descărca cu uşurinţă şi partaja rapid.