EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Compact, simplu şi versatil. Un aparat foto care se adaptează nevoilor

Vedeţi noul model

Discover the EOS 200D

Descoperiţi EOS 200D

Este mai simplu ca niciodată să surprindeţi fotografii şi filmări superbe

Vizionaţi clipul video

Design care funcţionează

Dispunând de comenzi intuitive şi un ecran tactil care este extrem de similar cu al unui smartphone, EOS 200D este uşor de folosit de la început. Fotografiaţi cu un vizor optic luminos pentru a vedea lumea exact aşa cum este sau cu un ecran cu unghi variabil, care se roteşte, pentru a vă ajuta să fotografiaţi din perspective neobişnuite.

Vedeţi toate specificaţiile Canon EOS 200D

EOS 200D
EOS 200D

Fotografii pe care le veţi adora mult timp

Surprindeţi fotografii la 24,2 megapixeli bogate în detalii şi culori, care arată extraordinar direct de pe aparatul foto. Perfectă pentru imagini tipărite mari, albume foto, galerii online şi grozavă pentru transmiterea unor poveşti prin fotografii. EOS 200D dispune de un procesor DIGIC 7 pentru a putea surprinde fotografii în condiţii cu lumină slabă şi Dual Pixel CMOS AF pentru cea mai rapidă focalizare cu vizualizare în timp real.*

Fotografiaţi cu focalizare superficială

Senzorul APS-C mare al aparatului foto EOS 200D facilitează fotografierea cu adâncime redusă a câmpului, ideală pentru portrete. Feţele sunt extrem de detaliate, pe un fundal estompat superb. Este o abordare folosită de fotografii profesionişti în întreaga lume.

Mai portabil. Mai multe fotografii. În mai multe locuri

EOS 200D este cel mai uşor DSLR din lume, dispunând de un ecran cu unghi variabil¹ şi conceput pentru a fi transportat cu uşurinţă, pentru a vă putea bucura de fotografii la calitate DSLR în mai multe locuri. Luaţi-l în vacanţă, la petreceri sau la evenimente sau pur şi simplu într-o plimbare, când vă simţiţi inspirat.

More portable. More photos. In more places

Cum veţi fotografia?

Indiferent cum vă place vă folosiţi un aparat foto, EOS 200D asigură aceeaşi focalizare rapidă şi aceleaşi performanţe imediate. Puteţi să fotografiaţi folosind un vizor optic fără întârzieri, care surprinde lumea exact aşa cum este, sau să compuneţi folosind un afişaj cu unghi variabil similar unui smartphone şi să beneficiaţi de cea mai rapidă focalizare automată cu vizualizare în timp real.*

How will you shoot?
Movies made easy too

Este simplu şi să surprindeţi filmări

Filme Full HD de calitate grozavă sunt uşor de surprins, cu Dual Pixel CMOS AF pentru focalizare continuă.

Vizionaţi clipul video

O lecţie în fotografie extraordinară

Interfaţa de utilizare ghidată EOS 200D vă ajută să alegeţi setările potrivite pentru efectele pe care doriţi să le creaţi. Este ca şi cum aţi avea profesorul preferat de fotografie alături de dvs.

A lesson in great photography

În parteneriat cu dispozitive inteligente

Răsfoiţi, editaţi şi partajaţi fotografii de pe EOS 200D pe smartphone sau tabletă². Totul incredibil de uşor. O conexiune Bluetooth® cu consum redus, mereu activă, vă permite să accesaţi aparatul foto chiar şi atunci când îl aveţi în rucsac.

In partnership with your smart devices

Aplicaţia Canon Photo Companion

Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.

Descoperă mai multe

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Bun venit în familia EOS

Pe măsură ce vă dezvoltaţi creativitatea, sistemul nostru de aparate foto, accesorii şi peste 80 de obiective se adaptează nevoilor dvs.

Aflaţi mai multe

Specificaţii

24.2 megapixel

24,2 megapixeli

Rezoluţie

5fps

5 cps

Fotografiere continuă

Max ISO 25,600

Max. ISO 25.600

Se extinde la ISO 51.200

EOS Movies

Filme EOS

Full HD la 60 cps

Optical viewfinder

Vizor optic

Cu focalizare automată în 9 puncte

DIGIC 7

Procesor

Procesor de imagine

Live View

Vizualizare în timp real

Cu Dual Pixel CMOS AF

Wireless link

Conexiune wireless

Bluetooth®, NFC şi Wi-Fi

Vedeţi specificaţiile complete

Key Feature
What’s in the box

Ce se află în cutie

Corpul aparatului foto digital EOS 200D

Capac ocular EF

Capac aparat foto R-F-3

Curea lată EW-400D

Încărcător de baterie LP-E17 (cu capac pentru baterie)

Acumulator LP-E17E

Cablu de alimentare

Obiective recomandate

Accesorii compatibile

Produse conexe

*250D (negru/argintiu) este cel mai uşor model din lume dintre toate aparatele foto DSLR cu senzor de dimensiune APS-C, având un monitor LCD mobil. Include baterie şi card de memorie, conform directivelor CIPA. Începând cu data de 9 aprilie 2019 (cercetări efectuate de Canon).

Aplicaţii conexe

* Printre camerele digitale cu obiective interschimbabile cu senzori de tip APS-C şi focalizare automată cu detectarea diferenţelor de fază în planul imaginii, începând de pe 14 februarie 2017, pe baza cercetărilor Canon.

Măsurători efectuate cu respectarea directivelor conforme CIPA şi utilizând metoda de măsurare internă cu obiectivul EF-S18-55 mm F4-5.6 IS STM montat şi setat la 55 mm, utilizând focalizarea automată într-un punct cu punctul central selectat şi modurile one-shot AF, vizualizarea în timp real cu imagini capturate cu ajutorul butonului declanşatorului. Moduri manuale în utilizare, EV12 (ISO 100 la temperatura camerei).

¹ Cel mai uşor DSLR cu senzor APS-C şi ecran Vari-Angle. Declaraţia se referă la modelul negru: aprox. 453 g, măsurat conform standardului de testare CIPA. Din 28 iunie 2017, pe baza cercetărilor realizate de Canon, Inc.

² Rulează sistemele de operare iOS 8.4 sau Andoid 5.0 sau versiune ulterioare. Aplicaţia Canon Camera Connect disponibilă din Apple App Store sau Google Play.

Conexiunea mereu activă dintre dispozitivele inteligente şi aparatul foto prin Bluetooth® necesită o configurare iniţială în aplicaţia Canon Camera Connect. Stabilitatea conexiunii prin Bluetooth® depinde de modelul dispozitivului inteligent şi de factorii de mediu. Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth® SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci şi nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi. Sunt necesare Bluetooth® versiunea 4 sau mai recentă şi iOS 8.4, Android 5.0 sau mai recent.

Awards