Obiective pentru DSLR

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Apropiaţi-vă de acţiune şi realizaţi imagini şi filme de înaltă calitate

Un obiectiv perfect pentru

Apropiaţi subiectele aflate la distanţă

O distanţă focală maximă de 300 mm vă ajută să vă apropiaţi de subiect şi să umpleţi cadrul. Ceea ce îl face o excelentă completare pentru obiectivul dvs. standard, pentru a vă extinde capacitatea fotografică.

Nano USM vă permite să focalizaţi subiectul rapid, lin şi fără zgomot. Asta îl face obiectivul ideal pentru a surprinde instantanee cu subiecte aflate în mişcare, dar şi pentru o coloană sonoră nebruiată şi tranziţii cu transfocare fluide în timpul filmării.

Nano USM vă permite să focalizaţi subiectul rapid, lin şi fără zgomot. Asta îl face obiectivul ideal pentru a surprinde instantanee cu subiecte aflate în mişcare, dar şi pentru o coloană sonoră nebruiată şi tranziţii cu transfocare fluide în timpul filmării.

Calitate excepţională a imaginii

O diafragmă circulară cu 9 lamele vă ajută să separaţi subiectul de mediul înconjurător şi să creaţi un efect frumos de neclaritate de fundal. Elemente optice UD specializate şi integrate ajută la reducerea aberaţiei cromatice şi menţin o înaltă rezoluţie şi o înaltă calitate a imaginilor, pe tot intervalul de zoom.

Rămâneţi la curent, cu un afişaj încorporat în obiectiv

Un afişaj inovator cu informaţii de la obiectiv, poziţionat pe partea superioară a obiectivului, vă permite să observaţi informaţiile esenţiale dintr-o privire, chiar şi în condiţii de lumină slabă. Este foarte util dacă fotografiaţi utilizând vizualizarea în timp real, pentru a vă sigura că imaginea este stabilă. De asemenea, vă permite să verificaţi distanţa focală şi adâncimea câmpului la diferite deschideri ale diafragmei.

Canon Camera

Design compact, uşor

Cântărind 710 g şi măsurând 14,55 cm când este retras, EF 70-300 mm f/4-5.6 IS II USM este un obiectiv ideal pentru fotografierea pe teren şi în timpul călătoriilor.

Să fac upgrade?

EF 70-300 mm f/4-5.6 IS II USM înlocuieşte EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM şi are un sistem optic mai bine proiectat şi mai performant.
Canon Camera

Sistem optic cu proiectare optimizată

Elemente optice sofisticate, inclusiv un element cu dispersie ultra redusă (UD), asigură o calitate a imaginii excelentă, cu contrast şi rezoluţie mari pe tot intervalul de zoom, chiar şi în condiţii dificile.

Stabilizator de imagine îmbunătăţit

Stabilizatorul de imagine din EF 70-300 mm f/4-5.6 IS II USM reduce tremurul aparatului foto cu până la 4 stopuri. Astfel puteţi folosi un timp de expunere cu 4 stopuri mai mare decât aţi avea nevoie în mod normal, pentru a obţine o fotografie clară.

Canon Camera

Produse conexe

Accesorii

Teleobiective

Cu un teleobiectiv puteţi surprinde acţiune sportivă, natură sălbatică şi evenimente de la distanţă, fără a interfera cu acţiunea. Exploraţi teleobiectivele Canon şi vedeţi unde vă duce creativitatea.
Aflaţi mai multe