Rock climber landscape close up portrait action

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Un obiectiv cu zoom de înaltă calitate, cu afişaj inovator pe obiectiv şi Nano USM, excelent pentru a fotografia natura sălbatică şi evenimentele sportive.

Performanţe excepţionale la fotografierea de la distanţă

Ideal pentru a fotografia evenimente sportive în aer liber şi natura sălbatică. EF 70-300 mm f/4-5.6 IS II USM este compatibil atât cu aparate foto full-frame, cât şi cu aparate foto EOS DSLR cu senzor APS-C.

Consultaţi pagina despre compatibilitate pentru mai multe informaţii

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USMpack shot straight on
Close up sports action

Un obiectiv perfect pentru

Apropiaţi subiectele aflate la distanţă

O distanţă focală maximă de 300 mm vă ajută să vă apropiaţi de subiect şi să umpleţi cadrul. Ceea ce îl face o excelentă completare pentru obiectivul dvs. standard, pentru a vă extinde capacitatea fotografică.

Focalizare de înaltă performanţă

Nano USM vă permite să focalizaţi subiectul rapid, lin şi fără zgomot. Asta îl face obiectivul ideal pentru a surprinde instantanee cu subiecte aflate în mişcare, dar şi pentru o coloană sonoră nebruiată şi tranziţii cu transfocare fluide în timpul filmării.

Aflaţi mai multe despre tehnologiile de focalizare

NANOUSM

Calitate excepţională a imaginii

O diafragmă circulară cu 9 lamele vă ajută să separaţi subiectul de mediul înconjurător şi să creaţi un efect frumos de neclaritate de fundal. Elemente optice UD specializate şi integrate ajută la reducerea aberaţiei cromatice şi menţin o înaltă rezoluţie şi o înaltă calitate a imaginilor, pe tot intervalul de zoom.

Fact action close up bird wildlife

Rămâneţi la curent, cu un afişaj încorporat în obiectiv

Un afişaj inovator cu informaţii de la obiectiv, poziţionat pe partea superioară a obiectivului, vă permite să observaţi informaţiile esenţiale dintr-o privire, chiar şi în condiţii de lumină slabă. Este foarte util dacă fotografiaţi utilizând vizualizarea în timp real, pentru a vă sigura că imaginea este stabilă. De asemenea, vă permite să verificaţi distanţa focală şi adâncimea câmpului la diferite deschideri ale diafragmei.

Design compact, uşor

Cântărind 710 g şi măsurând 14,55 cm când este retras, EF 70-300 mm f/4-5.6 IS II USM este un obiectiv ideal pentru fotografierea pe teren şi în timpul călătoriilor.

Holiday travelling landscape shot
Landscape mountain range

Să fac upgrade?

EF 70-300 mm f/4-5.6 IS II USM înlocuieşte EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM şi are un sistem optic mai bine proiectat şi mai performant.

Sistem optic cu proiectare optimizată

Elemente optice sofisticate, inclusiv un element cu dispersie ultra redusă (UD), asigură o calitate a imaginii excelentă, cu contrast şi rezoluţie mari pe tot intervalul de zoom, chiar şi în condiţii dificile.

Small plane flying lake

Stabilizator de imagine îmbunătăţit

Stabilizatorul de imagine din EF 70-300 mm f/4-5.6 IS II USM reduce tremurul aparatului foto cu până la 4 stopuri. Astfel puteţi folosi un timp de expunere cu 4 stopuri mai mare decât aţi avea nevoie în mod normal, pentru a obţine o fotografie clară.

Low light close up child bike ride

Galerie

Produse conexe

Accesorii

Telephoto lens range packshots

Teleobiective

Cu un teleobiectiv puteţi surprinde acţiune sportivă, natură sălbatică şi evenimente de la distanţă, fără a interfera cu acţiunea. Exploraţi teleobiectivele Canon şi vedeţi unde vă duce creativitatea.

Aflaţi mai multe