Canon EF 70-200mm f/4L USM

EF 70-200mm f/4L USM

Teleobiectiv cu zoom de înaltă performanţă. EF 70-200 mm 1:4 L USM asigură calitatea excelentă a imaginii în situaţii din cele mai diverse. Designul său uşor şi compact îl fac un tovarăş de călătorie excelent.

Beneficii

  • Sistemul optic al seriei L
  • Uşor şi compact
  • Diafragmă maximă constantă f/4
  • Elemente din fluorină şi UD
  • Focalizare automată rapidă
  • Tratamente Super Spectra
  • Deschiderea circulară a diafragmei asigură o neclaritate de fundal plăcută

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 70-200mm f/4L USM

Calitate seria L


Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea la superlativ, fiind totodată rezistente la praf şi umezeală.

Caracteristici profesionale


Diafragma maximă de f/4 este disponibilă la orice distanţă de focalizare setată, ceea ce garantează faptul că timpii de expunere nu se modifică la manevrarea zoomului. Un element frontal nerotativ simplifică utilizarea filtrelor, precum a celor de polarizare şi graduale.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic de tip inel declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuală este disponibilă permanent, făcând posibilă reglarea focalizării fără a părăsi modul de focalizare automată.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi măresc contrastul. Ele reduc totodată reflexiile şi efectele tip fantomă – o problemă obişnuită cauzată de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Accesorii


Obiectivul se livrează cu un parasolar şi un toc moale.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 70-200mm f/4L USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Teleobiective

Dispunând de distanţe focale crescute, permiţându-vă să vă apropiaţi mai mult de subiect fără a interfera cu scena.