Canon EF 70-200mm f/4L USM

EF 70-200mm f/4L USM

Teleobiectiv cu zoom de înaltă performanţă. EF 70-200 mm 1:4 L USM asigură calitatea excelentă a imaginii în situaţii din cele mai diverse. Designul său uşor şi compact îl fac un tovarăş de călătorie excelent.

Beneficii

  • Sistemul optic al seriei L
  • Uşor şi compact
  • Diafragmă maximă constantă f/4
  • Elemente din fluorină şi UD
  • Focalizare automată rapidă
  • Tratamente Super Spectra
  • Deschiderea circulară a diafragmei asigură o neclaritate de fundal plăcută

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 70-200mm f/4L USM

Calitate seria L


Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea la superlativ, fiind totodată rezistente la praf şi umezeală.

Caracteristici profesionale


Diafragma maximă de f/4 este disponibilă la orice distanţă de focalizare setată, ceea ce garantează faptul că timpii de expunere nu se modifică la manevrarea zoomului. Un element frontal nerotativ simplifică utilizarea filtrelor, precum a celor de polarizare şi graduale.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic de tip inel declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuală este disponibilă permanent, făcând posibilă reglarea focalizării fără a părăsi modul de focalizare automată.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi măresc contrastul. Ele reduc totodată reflexiile şi efectele tip fantomă – o problemă obişnuită cauzată de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Accesorii


Obiectivul se livrează cu un parasolar şi un toc moale.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 70-200mm f/4L USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Teleobiective

Dispunând de distanţe focale crescute, permiţându-vă să vă apropiaţi mai mult de subiect fără a interfera cu scena.