SFATURI PENTRU IMPRIMARE

6 motive pentru care aveţi nevoie de o imprimantă MegaTank

A venit vremea să treceţi la o imprimantă de nivel superior precum MegaTank? Descoperiţi beneficiile gamei Canon.
Canon Camera
În locul cartuşelor tradiţionale, imprimantele MegaTank Canon PIXMA seria G utilizează rezervoare de cerneală integrate, reîncărcabile, cu o capacitate incredibil de mare. Putând imprima mii de pagini cu un singur set de recipiente de cerneală, acestea vă vor îndeplini nevoile de imprimare luni de zile sau chiar ani la rând. Foarte intuitive şi cu costuri de operare mai mici decât imprimantele tradiţionale, acestea sunt perfecte pentru utilizare intensă acasă, la birou de către elevi şi studenţi.

Cu o gamă de modele de imprimante MegaTank din care să alegeţi, puteţi găsi unul potrivit pentru nevoile şi bugetul dvs. Toate imprimantele oferă niveluri ridicate de eficienţă, însă dacă viteza de imprimare este prioritatea dvs., cele mai rapide modele MegaTank PIXMA G3460 şi PIXMA G2460 vă pot ajuta să economisiţi timp. PIXMA G3460 dispune de Wi-Fi integrat, la fel ca PIXMA G3420 compatibilă cu tehnologia cloud, permiţându-vă să imprimaţi de la distanţă de pe dispozitive inteligente.

PIXMA G2420, PIXMA G2460, PIXMA G3420 şi PIXMA G3460 sunt imprimante multifuncţionale 3 în 1 cu care puteţi imprima, copia şi scana. Însă dacă nu doriţi decât să beneficiaţi de economiile de costuri pe termen lung oferite de o imprimantă MegaTank, cu modelul eficient PIXMA G1420 veţi avea o imprimantă autonomă, fără funcţii de scanare şi copiere.

Indiferent dacă vă doriţi o imprimantă multifuncţională uşor de utilizat pentru familia dvs., un dispozitiv fiabil care să ţină pasul cu termenele limită de la facultate sau o soluţie de imprimare de mare volum şi cu costuri reduse pentru afacerea dvs., iată şase motive pentru care imprimanta MegaTank este alegerea potrivită pentru dvs.
O vedere de sus a imprimantei Canon PIXMA G3420 cu coli pentru creaţii din hârtie pe masă în jurul ei.

Gama Canon MegaTank dispune de culori intense şi produce imprimări incredibil de clare, reproducând chiar şi cele mai mici detalii.

1. Imprimări de înaltă calitate, la costuri reduse

Toate imprimantele MegaTank din gama de bază (PIXMA G3460, G2460, G3420, G2420, G1420) pot imprima până la 7.6001,2 de pagini cu un singur recipient de cerneală neagră, dacă sunt utilizate în modul economic, sau până la 7.7001 de pagini cu setul de cerneluri color. Aceste imprimante MegaTank oferă totodată o capacitate de alimentare posterioară cu hârtie de 100 de coli, astfel încât să petreceţi mai mult timp lucrând şi mai puţin timp realimentând imprimanta.

Dacă aveţi nevoie să imprimaţi în mod regulat volume mari, atunci alegerea unui model superior precum Canon PIXMA G5040, G6040 sau G7040 vă va oferi volume de până la 8.3003 de pagini cu cerneală neagră în modul economic, precum şi imprimare faţă-verso automată şi alimentare frontală şi posterioară cu hârtie de mare capacitate, ajungând în total la 350 de coli de hârtie simplă pentru mediile cu adevărat productive.

Economiile de costuri semnificative şi productivitatea îmbunătăţită oferite de imprimantele Canon MegaTank nu înseamnă că s-a făcut rabat la calitatea imprimării. Imprimantele MegaTank oferă culori intense cu cernelurile color pe bază de coloranţi, precum şi imprimare excepţional de clară a documentelor cu cerneala neagră dedicată pe bază de pigment. Chiar şi cel mai mic text şi caracterele albe pe fundaluri colorate vor păstra un grad ridicat de claritate.
O femeie prinde cu bolduri fotografii pe un avizier. Pe biroul de sub acesta este o imprimantă Canon PIXMA G3420.

Imprimantele Canon MegaTank utilizează rezervoare de cerneală reîncărcabile, care pot imprima mii de pagini, oferindu-vă timp să vă concentraţi pe alte lucruri.

2. Rezervoare de cerneală uşor reîncărcabile

Rezervoarele de cerneală ale imprimantelor MegaTank sunt umplute printr-un proces simplu, pe care îl poate efectua oricine, acasă sau la birou. Rezervoarele de cerneală integrate sunt clar vizibile în partea din faţă a imprimantei, iar astfel nivelurile de cerneală pot fi uşor monitorizate. Când trebuie să le umpleţi, nu trebuie decât să ridicaţi capacele codate cromatic uşor de deschis şi să introduceţi recipientele de cerneală pentru a injecta cerneala.

Mulţumită designului lor care nu necesită presare, recipientele de cerneală Canon asigură un proces de umplere ordonat şi rapid. Imprimantele MegaTank beneficiază totodată de o formă unică a orificiilor de alimentare ale rezervoarelor de cerneală. Aceste orificii de alimentare se potrivesc cu duzele de tip cheie de pe recipientele de cerneală nou proiectate, eliminând riscul de a injecta accidental cerneala greşită într-un rezervor. De asemenea, recipientele special proiectate opresc automat procesul de umplere imediat ce rezervoarele sunt pline.
Recipiente de cerneală reîncărcabile pentru imprimantele Canon MegaTank.

Nu vă faceţi griji că veţi vărsa cerneală – umplerea cu cerneală din recipiente se opreşte automat când rezervorul este plin.

O imprimantă PIXMA G3420 alimentată cu cerneală.

Puteţi monitoriza cu uşurinţă nivelurile de cerneală, deoarece rezervoarele de cerneală sunt vizibile în partea din faţă a imprimantei.

3. Viteze mari de imprimare

Atât Canon PIXMA G3460, cât şi PIXMA G2460 ating viteze de imprimare de 10,84 ipm (imagini pe minut) pentru documente alb-negru şi de 6,04 ipm pentru materialele imprimate color. Astfel, acestea reprezintă o opţiune excelentă dacă trebuie să vă încadraţi în termene limită strânse.

Pentru lucrări chiar mai urgente, imprimanta multifuncţională 4 în 1 PIXMA G7040 oferă până la 134 ipm pentru imprimare alb-negru şi 6,84 ipm pentru imprimare color; în plus, dispune de un alimentator automat de documente cu capacitate de 35 de coli pentru utilizatorii care au nevoie să copieze şi să scaneze cu uşurinţă documente cu mai multe pagini.

Pentru imprimare zilnică, cu imprimantele PIXMA G3420, PIXMA G2420 şi PIXMA G1420 cu viteze de imprimare alb-negru de 9,14 ipm şi color de 54 ipm veţi obţine rapid materialele imprimate.

De asemenea, imprimantele MegaTank din gama de bază au fost concepute pentru a asigura un timp redus de inactivitate. Acestea sunt livrate cu cartuş de întreţinere uşor de înlocuit, ceea ce reduce probabilitatea de a avea nevoie să trimiteţi imprimanta în service. Puteţi monitoriza utilizarea cartuşului de întreţinere cu ajutorul driverului de imprimantă instalat pe PC sau laptop, prin aplicaţia Canon PRINT (PIXMA G3420 şi PIXMA G3460) sau pe ecranul imprimantei (toate cu excepţia PIXMA G1420). Imprimanta vă va notifica dacă apare o problemă legată de întreţinere, aşa că orice erori se rezolvă uşor.
O imprimantă Canon PIXMA G3420 pe un birou, lângă un smartphone.

Cu Canon PIXMA G3420 şi PIXMA G3460, precum şi cu alte imprimante din gama MegaTank, puteţi imprima wireless de pe smartphone sau tabletă, ceea ce vă oferă simplitate şi rapiditate când aveţi un termen limită.

4. Tehnologie de imprimare wireless fără complicaţii

Atât Canon PIXMA G3420, cât şi PIXMA G3460, ca şi alte modele din gama MegaTank, dispun de Wi-Fi integrat. Cu butonul Wireless Direct, conectarea şi imprimarea de pe calculator sau dispozitivul mobil se realizează simplu, la o apăsare de buton. PIXMA G5040, G6040, G7040, GM4040 şi GM2040 dispun şi de Ethernet pentru mediile în reţea care necesită o conexiune sigură, stabilă şi de mare viteză.

Dacă lucraţi de la distanţă şi trebuie să trimiteţi documente colegilor de la birou sau dacă aveţi nevoie de exemplare imprimate ale materialelor de studiu pentru un curs online, puteţi accesa prin internet o imprimantă PIXMA cu funcţie Wi-Fi de pe un calculator sau dispozitiv mobil şi astfel puteţi imprima direct din servicii cloud bine-cunoscute, precum Google Drive, Google Classroom, Dropbox, Evernote şi multe altele.

Necesităţile dvs. de imprimare şi întreţinere pot fi gestionate mai uşor ca niciodată de pe smartphone cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT şi există şi alte aplicaţii Canon care oferă o mulţime de metode de a vă folosi creativitatea acasă. Aplicaţia Creative Park5 are de toate, de la creaţii din hârtie şi modele de felicitări personalizabile la decoraţiuni de petrecere şi modele 3D, iar aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor vă permite să vă transformaţi fotografiile preferate în imprimări elegante sau cadouri unice, cu modele pentru calendare, felicitări, postere şi multe altele.

Nu doriţi să descărcaţi o aplicaţie? Imprimantele MegaTank sunt compatibile cu Apple AirPrint şi Mopria pentru Android, aşa că utilizatorii din aceeaşi reţea cu imprimanta se pot conecta cu uşurinţă şi pot imprima folosind protocolul de imprimare integrat al dispozitivului lor inteligent.
O femeie care foloseşte o tabletă pentru a imprima wireless cu o imprimantă MegaTank.

Imprimantele Canon MegaTank funcţionează cu mai multe tipuri de hârtie, inclusiv hârtie foto autocolantă refolosibilă şi coli cu transfer termic, iar multe pot chiar imprima bannere de peste un metru lungime.

5. Acceptă o gamă largă de suporturi

Imprimantele MegaTank pot produce documente de înaltă calitate şi fotografii fără margini superbe6 în formate de până la A4, zi de zi – însă versatilitatea acestora nu se rezumă la atât. Gama acceptă mai multe formate şi tipuri de suporturi, fiind ideală pentru administrarea afacerilor şi multe altele, precum crearea de autocolante pentru arhivare şi crearea de cărţi de vizită cu hârtie mată şi hârtie mată faţă-verso. PIXMA G3460, G2460, G3420, G2420 şi G1420 pot chiar să producă bannere promoţionale de 1,2 metri. Pentru imprimarea la domiciliu, imprimantele MegaTank pot face ca temele să devină distractive şi pot oferi ore de distracţie în familie cu hârtia foto autocolantă foto refolosibilă şi hârtia foto magnetică. Vă puteţi imprima fotografiile pe mai multe tipuri de hârtie lucioasă sau semilucioasă şi puteţi chiar crea modele pentru transfer termic.

6. Design intuitiv

Majoritatea imprimantelor Canon MegaTank7 dispun de un ecran LCD cu două rânduri, care oferă mai multe detalii despre setările imprimantei. Pe lângă faptul că uşurează verificarea stării imprimantei şi a setărilor wireless şi oferă ajustarea opţiunilor de imprimare pe imprimantă, ecranul permite şi verificarea cerinţelor de întreţinere, precum necesitatea de curăţare a capului de imprimare. Ecranul simplifică totodată ştergerea erorilor, oferindu-vă instrucţiuni clare sau coduri care trimit la manualul de utilizare, pentru depanare uşoară.

Imprimantele MegaTank dispun de o funcţie de oprire automată pentru a economisi energie atunci când nu sunt utilizate, dar şi de o opţiune de pornire automată care vă permite să imprimaţi fără să fie nevoie să apăsaţi mai întâi butonul de pornire. Acestea sporesc confortul, mai ales dacă trebuie să imprimaţi documente de la distanţă pe un model cu funcţie Wi-Fi şi compatibilitate cloud.

Articol scris de Marcus Hawkins
 1. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 24712 şi simularea imprimării continue cu recipiente de cerneală de schimb după configurarea iniţială.
 2. Modul economic reduce consumul de cerneală neagră prin reducerea densităţii. Se pot imprima cu 26 % mai multe pagini decât în modul standard.
 3. Modul economic reduce consumul de cerneală neagră prin reducerea densităţii. Se pot imprima cu 38 % mai multe pagini decât în modul standard.
 4. Viteza de imprimare a documentelor A4 pe hârtie simplă este măsurată pe baza mediei ESAT în testul categoriei de birou conform standardului ISO/IEC 24734.
 5. Pentru modelele acceptate, accesaţi https://ugp01.c-ij.com/ij/webmanual/WebPortal/PTA/pta_app_models.html?lng=en&type=non&app=cp. *Dacă imprimanta dvs. nu este compatibilă, consultaţi site-ul web Creative Park.
 6. Cu excepţia Canon PIXMA GM2040 şi GM4040.
 7. Imprimantele Canon PIXMA G1420 şi GM2040 nu dispun de ecran LCD.

Articole conexe

 • O imprimantă Canon PIXMA G540 înconjurată de fotografii colorate de 10 x 15 cm.

  IMPRIMARE

  Vă prezentăm PIXMA G640 şi PIXMA G540

  Descoperiţi noile caracteristici ale următoarei generaţii de imprimante Canon MegaTank.

 • Niveluri de cerneală afişate pe bara de setări a unei imprimante Canon.

  SFATURI PENTRU IMPRIMARE

  Întrebări frecvente despre imprimante, cerneală şi hârtie

  Expertul Canon Suhaib Hussain răspunde la întrebări frecvente despre tehnologiile imprimantelor, cerneală şi hârtie.

 • Get-Inspired-PIXMA-TR8550

  IMPRIMARE

  Imprimare wireless

  Alegeţi varianta wireless în biroul de acasă şi imprimaţi de oriunde – este uşor de configurat.

 • Îmbunătăţiţi productivitatea companiei cu MAXIFY GX7050

  IMPRIMARE

  Îmbunătăţiţi productivitatea companiei cu MAXIFY GX7040

  Excelentă pentru companii, Canon MAXIFY GX7040 este rapidă şi versatilă, oferind rezultate de calitate superioară cu costuri de funcţionare extrem de reduse.