SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Numeroasele avantaje ale unei imprimante MegaTank

Imprimantele Canon MegaTank vă permit să imprimaţi mai rapid, mai uşor şi la o calitate mai bună, cu economii uriaşe de spaţiu şi costuri. Iată tot ce trebuie să ştiţi pentru a alege un model care se potriveşte perfect nevoilor dumneavoastră.
Un birou mic cu o imprimantă Canon MAXIFY GX5040 poziţionată în compartimentul central al unei unităţi de perete gri.

Cu costuri de funcţionare extrem de reduse şi funcţii uşor de utilizat, imprimantele Canon MegaTank sunt perfecte pentru utilizatorii ocupaţi de acasă sau de la birou, precum şi pentru studenţi. În locul cartuşelor tradiţionale, acestea utilizează rezervoare de cerneală integrate, reîncărcabile, cu o capacitate incredibil de mare. Putând imprima mii de pagini cu un singur set de recipiente de cerneală, acestea vă vor îndeplini nevoile de imprimare luni de zile sau chiar ani la rând. Aceasta înseamnă şi mai puţine deşeuri din plastic, deoarece nu vor trebui comandate le fel de frecvent cerneluri de schimb.

Cu o gamă de modele de imprimante MegaTank din care să alegeţi, puteţi găsi unul potrivit pentru nevoile şi bugetul dvs. Pentru utilizare acasă, indiferent dacă sunteţi student, proprietarul unei mici afaceri sau părinte care imprimă temele copiilor, modelele din seria PIXMA G oferă niveluri ridicate de eficienţă. Iar dacă viteza de imprimare este prioritatea dumneavoastră, puteţi economisi timp cu cele mai rapide modele MegaTank, PIXMA G3460 şi PIXMA G2460. PIXMA G3460 dispune de Wi-Fi integrat, la fel ca PIXMA G3420 compatibilă cu tehnologia cloud, permiţându-vă să imprimaţi de la distanţă de pe dispozitive inteligente.

PIXMA G2420, PIXMA G2460, PIXMA G3420, PIXMA G3460 şi MAXIFY GX6040 sunt multifuncţionale 3 în 1 cu care puteţi imprima, copia şi scana, în timp ce MAXIFY GX7040 adaugă funcţii de fax. Însă, dacă nu doriţi decât să beneficiaţi de economiile de costuri pe termen lung oferite de o imprimantă MegaTank, cu modelul eficient PIXMA G1420 şi noul model cu numeroase funcţii Canon MAXIFY GX5040 veţi avea o imprimantă autonomă, fără funcţii de scanare şi copiere.

Indiferent dacă vă doriţi o imprimantă multifuncţională uşor de utilizat pentru familia dvs., un dispozitiv fiabil care să ţină pasul cu termenele limită de la facultate sau o soluţie de imprimare de mare volum şi cu costuri reduse pentru afacerea dvs., iată şase motive pentru care imprimanta MegaTank este alegerea potrivită pentru dvs.

1. Imprimări de înaltă calitate, la costuri reduse

O vedere de sus a imprimantei Canon PIXMA G3420 cu coli pentru creaţii din hârtie pe masă în jurul ei.

Gama Canon MegaTank dispune de culori intense şi produce imprimări incredibil de clare, reproducând chiar şi cele mai mici detalii.

O vedere de sus a unei imprimante PIXMA G640 înconjurată de hârtie foto, fotografii imprimate şi un aparat foto Canon.

Utilizând şase cerneluri pe bază de coloranţi, imprimantele MegaTank PIXMA G540 şi PIXMA G640 oferă o calitate impecabilă a fotografiilor, în special pe hârtie lucioasă şi cu finisaj lucios, cu o capacitate suficientă pentru 3.800 de fotografii imprimate de 10 x 15 cm, 3.700 de pagini din recipientul de cerneală neagră sau 8.000 1 de pagini din setul complet de recipiente de cerneală.

Toate imprimantele MegaTank din gama de bază (PIXMA G3460, G2460, G3420, G2420 şi G1420) pot imprima până la 7.6001,2 de pagini dintr-un singur recipient de cerneală neagră, dacă sunt utilizate în modul economic, sau până la 7.7001 de pagini dintr-un set complet de recipiente. Aceste imprimante MegaTank oferă totodată o capacitate de alimentare posterioară cu hârtie de 100 de coli, astfel încât să petreceţi mai mult timp lucrând şi mai puţin timp realimentând imprimanta.

Destinate mai mult birourilor de acasă, Canon PIXMA G5040, G6040 şi G7040 vă oferă volume de până la 8.3003 de pagini cu cerneală neagră în modul economic, precum şi imprimare faţă-verso automată şi alimentare frontală şi posterioară cu hârtie de mare capacitate, ajungând în total la 350 de coli de hârtie simplă pentru mediile cu adevărat productive. G7040 are în plus un alimentator automat de documente de 35 de coli şi funcţii de fax autonom.

Pentru un mediu de birou ocupat, cu mai mulţi utilizatori, gama Canon MAXIFY GX de imprimante MegaTank este alegerea perfectă. Modelele includ MAXIFY GX6040 şi MAXIFY GX7040, care produc documente monocrome şi color de calitate profesională cu economii medii de 85 % la costul total de deţinere comparativ cu primele 10 imprimante laser şi cu jet de cerneală4.

Pentru cei care doresc să crească productivitatea şi să reducă şi mai mult costurile, GM2040 şi GM4040 sunt imprimante monocrome 3 în 1 cu rezervoare de cerneală capabile să producă un randament de 18.000 de pagini din trei recipiente de cerneală neagră5.

Economiile de costuri semnificative şi productivitatea îmbunătăţită oferite de imprimantele Canon MegaTank nu înseamnă că s-a făcut rabat la calitatea imprimării. Pentru imprimarea documentelor, majoritatea imprimantelor PIXMA MegaTank oferă culori intense cu cernelurile color pe bază de coloranţi, precum şi imprimare excepţional de clară a documentelor cu cerneala neagră dedicată pe bază de pigment. Chiar şi cel mai mic text şi caracterele albe pe fundaluri colorate vor păstra un grad ridicat de claritate. Prin comparaţie, MAXIFY GX6040 şi MAXIFY GX7040 utilizează cerneluri cu pigmenţi pentru toate cele trei culori, precum şi pentru negru, producând documente de afaceri foarte durabile şi de înaltă calitate, rezistente la apă, la frecare şi markere.

Pentru fotografii color de excepţie, PIXMA G540 şi PIXMA G640 dispun de şase cerneluri pe bază de coloranţi. Acestea oferă calitate optimă cu o gamă extinsă de tonuri şi culori.

2. Rezervoare de cerneală uşor reîncărcabile

O femeie prinde cu bolduri fotografii pe un avizier. Pe biroul de sub acesta este o imprimantă Canon PIXMA G3420.

Imprimantele Canon MegaTank utilizează rezervoare de cerneală reîncărcabile, care pot imprima mii de pagini, oferindu-vă timp să vă concentraţi pe alte lucruri.

Recipiente de cerneală reîncărcabile pentru imprimantele Canon MegaTank.

Nu vă faceţi griji că veţi vărsa cerneală – umplerea cu cerneală din recipiente se opreşte automat când rezervorul este plin.

Rezervoarele de cerneală ale imprimantelor MegaTank sunt umplute printr-un proces simplu, pe care îl poate efectua oricine, acasă sau la birou. Rezervoarele de cerneală integrate sunt clar vizibile în partea din faţă a imprimantei, iar astfel nivelurile de cerneală pot fi uşor monitorizate. Când trebuie să le umpleţi, nu trebuie decât să ridicaţi capacele codate cromatic uşor de deschis şi să introduceţi recipientele de cerneală pentru a injecta cerneala.

Mulţumită designului lor care nu necesită presare, recipientele de cerneală Canon asigură un proces de umplere ordonat şi rapid. Imprimantele MegaTank beneficiază totodată de o formă unică a orificiilor de alimentare ale rezervoarelor de cerneală. Aceste orificii de alimentare se potrivesc cu duzele de tip cheie de pe recipientele de cerneală nou proiectate, eliminând riscul de a injecta accidental cerneala greşită într-un rezervor. De asemenea, recipientele special proiectate opresc automat procesul de umplere imediat ce rezervoarele sunt pline.

3. Viteze mari de imprimare

Imprimanta MAXIFY GX5040 pe un birou organizat cu grijă, cu articole de papetărie, un monitor, tastatură şi telefon.

Atunci când aveţi nevoie de viteză, dar lucraţi într-un birou mic fără prea mult spaţiu disponibil, MAXIFY GX5040 oferă aceleaşi avantaje orientate către companii şi viteze de imprimare rapide ca MAXIFY GX6040 şi GX7040, dar fără un scaner şi un alimentator automat de documente, ceea ce face acest model deosebit de compact şi elegant.

O imprimantă PIXMA G3420 alimentată cu cerneală.

Cu toate imprimantele Canon MegaTank, puteţi urmări cu uşurinţă nivelurile de cerneală în partea frontală a imprimantei.

Atât Canon PIXMA G3460, cât şi PIXMA G2460 ating viteze de imprimare de 10,86 ipm (imagini pe minut) pentru documente alb-negru şi de 6,06 ipm pentru materialele imprimate color. Astfel, acestea reprezintă o opţiune excelentă dacă trebuie să vă încadraţi în termene limită strânse. Pentru lucrări chiar mai urgente, imprimanta 4 în 1 PIXMA G7040 oferă până la 136 ipm pentru imprimare alb-negru şi 6,86 ipm pentru imprimare color; în plus, dispune de un alimentator automat de documente cu capacitate de 35 de coli pentru utilizatorii care au nevoie să copieze şi să scaneze cu uşurinţă documente cu mai multe pagini.

Crescând la maxim vitezele de imprimare, MAXIFY GX6040 şi MAXIFY GX7040 sunt capabile de 246 ipm monocrom şi 15,56 ipm color, cel de-al doilea model adăugând şi scanare simultană faţă-verso şi funcţii complete de fax pentru scanarea rapidă şi uşoară, fotocopierea şi trimiterea prin fax a documentelor faţă-verso. Dacă doriţi doar funcţionalitate de imprimare, modelul compact MAXIFY GX5040 oferă aceeaşi viteză şi calitate precum celelalte două modele GX, dar fără scanerul încorporat sau alimentatorul automat de documente.

Pentru imprimare zilnică, PIXMA G3420, PIXMA G2420 şi PIXMA G1420 cu viteze de imprimare de 9,16 ipm alb-negru şi 56 ipm color asigură imprimarea rapidă a documentelor.

Toate imprimantele MegaTank sunt concepute pentru a menţine timpul de inactivitate la cel mai mic nivel posibil. Acestea sunt livrate cu cartuş de întreţinere uşor de înlocuit, ceea ce reduce probabilitatea de a avea nevoie să trimiteţi imprimanta în service. Puteţi monitoriza utilizarea cartuşului de mentenanţă cu driverul de imprimantă de pe PC sau laptop, din aplicaţia Canon PRINT (PIXMA G3420 şi PIXMA G3460) sau de pe ecranul imprimantei (toate modelele cu excepţia PIXMA G1420). Imprimanta vă va notifica dacă apare o problemă legată de întreţinere, aşa că orice erori se rezolvă uşor.

4. Tehnologie de imprimare wireless fără complicaţii

O imprimantă Canon PIXMA G3420 pe un birou, lângă un smartphone.

Cu Canon PIXMA G3420 şi PIXMA G3460, precum şi cu alte imprimante din gama MegaTank, puteţi imprima wireless de pe smartphone sau tabletă, ceea ce vă oferă simplitate şi rapiditate când aveţi un termen limită.

Atât Canon PIXMA G3420, cât şi PIXMA G3460, ca şi alte modele din gama MegaTank, dispun de Wi-Fi integrat. Conectarea şi imprimarea de pe calculator sau dispozitivul mobil se realizează simplu, la o apăsare de buton. PIXMA G5040, G6040, G7040, GM4040 şi GM2040, precum şi MAXIFY GX6040, GX7040 şi GX5040 dispun şi de Ethernet pentru mediile în reţea care necesită o conexiune sigură, stabilă şi de mare viteză.

Dacă lucraţi de la distanţă şi trebuie să trimiteţi documente colegilor de la birou sau dacă aveţi nevoie de exemplare imprimate ale materialelor de studiu pentru un curs online, puteţi accesa prin internet o imprimantă MegaTank cu funcţie Wi-Fi de pe un calculator sau dispozitiv mobil şi astfel puteţi imprima direct din servicii cloud bine-cunoscute, precum Google Drive, Google Classroom, Dropbox, Evernote şi multe altele.

Necesităţile dumneavoastră de imprimare şi întreţinere pot fi gestionate mai uşor ca niciodată de pe smartphone cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT, dar există şi alte aplicaţii Canon care oferă o mulţime de metode de a vă folosi creativitatea acasă. Aplicaţia Creative Park7 are de toate, de la creaţii din hârtie şi modele de felicitări personalizabile la decoraţiuni de petrecere şi modele 3D, iar aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor vă permite să vă transformaţi fotografiile preferate în imprimări elegante sau cadouri unice, cu şabloane pentru calendare, felicitări, postere şi multe altele.

Nu doriţi să descărcaţi o aplicaţie? Cu excepţia GM2040 şi GM4040, imprimantele MegaTank sunt compatibile cu Apple AirPrint şi Mopria pentru Android, aşa că utilizatorii din aceeaşi reţea cu imprimanta se pot conecta cu uşurinţă şi pot imprima folosind protocolul de imprimare integrat al dispozitivului lor inteligent.

5. Acceptă o gamă largă de suporturi

O femeie care foloseşte o tabletă pentru a imprima wireless cu o imprimantă MegaTank.

Imprimantele Canon MegaTank pot fi utilizate cu o gamă largă de tipuri de hârtie, inclusiv coli cu transfer termic, şi multe modele, cum ar fi MAXIFY GX5040, pot imprima bannere cu lungimea de peste un metru pe hârtie simplă.

Imprimantele MegaTank pot produce documente de înaltă calitate şi fotografii fără margini superbe8 în formate de până la A4, zi de zi – însă versatilitatea acestora nu se rezumă la atât. Gama acceptă mai multe formate şi tipuri de suporturi, fiind ideală pentru administrarea afacerilor şi multe altele, precum crearea de cărţi de vizită cu hârtie mată şi hârtie mată faţă-verso. PIXMA G3460, G2460, G3420, G2420, G1420, G540 şi G640, plus MAXIFY GX6040, GX7040 şi GX5040 pot produce chiar şi bannere promoţionale de 1,2 metri pe hârtie simplă. Pentru imprimarea la domiciliu, imprimantele MegaTank pot face ca temele să devină distractive şi pot oferi ore întregi de distracţie în familie.

6. Design intuitiv

O imprimantă MAXIFY GX7040 şi o imprimantă MAXIFY GX6040 pe o suprafaţă de lucru lângă un teanc mare de hârtie şi cerneală de imprimantă.

De la designul lor compact, care economiseşte spaţiu, la funcţiile uşor de utilizat, imprimantele MegaTank precum MAXIFY GX6040 şi MAXIFY GX7040 sunt concepute pentru a fi cât mai uşor de utilizat.

Majoritatea imprimantelor Canon MegaTank9 dispun de un ecran LCD cu două rânduri, care oferă mai multe detalii despre setările imprimantei. Pe lângă faptul că uşurează verificarea stării imprimantei şi a setărilor wireless şi oferă ajustarea opţiunilor de imprimare pe imprimantă, ecranul permite şi verificarea cerinţelor de întreţinere, precum necesitatea de curăţare a capului de imprimare. Ecranul simplifică totodată ştergerea erorilor, oferindu-vă instrucţiuni clare sau coduri care trimit la manualul de utilizare, pentru depanare uşoară. MAXIFY GX6040 şi MAXIFY GX7040 au, de asemenea, ecrane tactile mai mari pentru utilizare şi gestionare îmbunătăţite.

Imprimantele MegaTank dispun de o funcţie de oprire automată pentru a economisi energie atunci când nu sunt utilizate, dar şi de o opţiune de pornire automată care vă permite să imprimaţi fără să fie nevoie să apăsaţi mai întâi butonul de pornire. Acestea sporesc confortul, mai ales dacă trebuie să imprimaţi documente de la distanţă pe un model cu funcţie Wi-Fi şi compatibilitate cloud.


Articol scris de Marcus Hawkins şi Matthew Richards

 1. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 24712 şi simularea imprimării continue cu recipiente de cerneală de schimb după configurarea iniţială.
 2. Modul economic reduce consumul de cerneală neagră prin reducerea densităţii. Se pot imprima cu 26 % mai multe pagini decât în modul standard.
 3. Modul economic reduce consumul de cerneală neagră prin reducerea densităţii. Se pot imprima cu 38 % mai multe pagini decât în modul standard.
 4. Economii medii estimate la imprimarea a 1.000 de pagini pe lună pe durata a 5 ani, pe baza costului iniţial de achiziţie a echipamentului, la care se adaugă costurile cu cerneala sau tonerul. Printre modelele comparate utilizate pentru stabilirea economiilor privind costul total de deţinere se numără primele 10 cel mai bine vândute imprimante laser color şi primele 10 cel mai bine vândute imprimante cu jet de cerneală, conform studiului de piaţă IDC EMEA Hardcopy Tracker (date pentru T1 2020 – T3 2020). Pentru mai multe informaţii, consultaţi site-ul Canon.
 5. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul monocrom ISO/IEC 19752 şi simularea imprimării continue cu înlocuire după configurarea iniţială. Randamentul variază semnificativ în funcţie de conţinutul imprimat şi de alţi factori.
 6. Viteza de imprimare a documentelor A4 pe hârtie simplă este măsurată pe baza mediei ESAT în testul categoriei de birou conform standardului ISO/IEC 24734.
 7. Pentru modelele acceptate, accesaţi https://ugp01.c-ij.com/ij/webmanual/WebPortal/PTA/pta_app_models.html?lng=en&type=non&app=cp. *Dacă imprimanta dvs. nu este compatibilă, consultaţi site-ul web Creative Park.
 8. Cu excepţia Canon PIXMA GM2040 şi GM4040.
 9. Imprimantele Canon PIXMA G1420 şi GM2040 nu dispun de ecran LCD.

Produse conexe

 • MAXIFY GX6050

  Imprimante MegaTank

  MAXIFY GX6040

  Obţineţi zi de zi documente de calitate profesională cu aceste imprimante MegaTank reîncărcabile cu capacitate mare de imprimare, obţinând în medie economii de 90 % din costul total de deţinere comparativ cu principalele 10 imprimante laser şi cu jet de cerneală.
 • MAXIFY GX7050

  Imprimante MegaTank

  MAXIFY GX7040

  Obţineţi zi de zi documente de calitate profesională cu aceste imprimante MegaTank reîncărcabile cu capacitate mare de imprimare, obţinând în medie economii de 90 % din costul total de deţinere comparativ cu principalele 10 imprimante laser şi cu jet de cerneală.
 • MAXIFY GX

  Imprimante MegaTank

  MAXIFY GX5040

  Obţineţi zilnic documente de calitate profesională cu această imprimantă MegaTank compactă, cu rezervoare reîncărcabile, de mare volum.
 • Imagine frontală a imprimantei PIXMA G3460

  Imprimante MegaTank

  PIXMA G3460

  Conectaţi-vă şi economisiţi – cu imprimarea extrem de productivă, la costuri reduse, pe care vă puteţi baza de fiecare dată
 • Imagine frontală a imprimantei PIXMA G2460

  Imprimante MegaTank

  PIXMA G2460

  Extrem de rapid şi convenabil, acest multifuncţional cu randament ridicat produce documente foarte clare şi fotografii vii, zi după zi.
 • PIXMA G7045

  Imprimante MegaTank

  PIXMA G7040

  Imprimaţi până la 18.000 de pagini şi menţineţi producţia uniformă cu un ADF de 35 de coli pentru calitate superioară cu costuri de funcţionare reduse.
 • PIXMA G6040

  Imprimante MegaTank

  PIXMA G6040

  Imprimantă cu rezervor de cerneală reîncărcabil oferind randament ridicat, calitate şi funcţionalitate la un cost redus pe pagină.
 • Imprimante MegaTank

  PIXMA G5040

  Extindeţi durata de funcţionare şi reduceţi costurile cu o imprimantă cu rezervor de cerneală reîncărcabil fără complicaţii
 • Articole conexe

 • Modele Canon PosterArtist imprimate, pe un birou, în faţa unei imprimante Canon MAXIFY.

  IMPRIMARE

  Canon PosterArtist

  Creaţi modele de afişe profesionale, rapid, simplu şi gratuit.

 • Niveluri de cerneală afişate pe bara de setări a unei imprimante Canon.

  SFATURI PENTRU IMPRIMARE

  Întrebări frecvente despre imprimante, cerneală şi hârtie

  Expertul Canon Suhaib Hussain răspunde la întrebări frecvente despre tehnologiile imprimantelor, cerneală şi hârtie.

 • A woman looks at a pile of papers, a Canon PIXMA printer and other stationery sitting on the table.

  SFATURI PENTRU IMPRIMARE

  Ce imprimantă este potrivită pentru dumneavoastră?

  Găsiţi cea mai bună imprimantă Canon pentru nevoile dumneavoastră, de la familii şi studenţi la persoane care lucrează de acasă.

 • IMPRIMARE

  Cu jet de cerneală sau laser, care vi se potriveşte cel mai bine?

  Descoperiţi care sunt diferenţele dintre imprimantele Canon cu jet de cerneală şi cele cu laser şi aflaţi care se potriveşte cel mai bine nevoilor dumneavoastră.