IMPRIMARE

Îmbunătăţiţi-vă afacerea profitând de imprimare

Descoperiţi cum imprimantele Canon MegaTank MAXIFY şi PIXMA – cu viteza, fiabilitatea, versatilitatea şi costurile lor de funcţionare extrem de reduse – vă pot ajuta afacerea să prospere.
O femeie lucrează la laptop, cu o imprimantă Canon MegaTank pe birou lângă ea.

Fiecare companie trebuie să arate bine pe hârtie. Indiferent dacă lucraţi într-un birou, de acasă sau în regim hibrid, gama Canon de imprimante MegaTank MAXIFY şi PIXMA oferă performanţa, uşurinţa de utilizare şi calitatea de care aveţi nevoie pentru a crea rapid şi uşor documente şi imprimări cu aspect excelent. În plus, rezervoarele de cerneală reîncărcabile, de mare capacitate, economisesc timp, bani şi efort. De fapt, unele dintre aceste imprimante vă pot economisi până la 90 % din costul total de deţinere, comparativ cu imprimantele convenţionale cu jet de cerneală şi laser, aşa că sunt excelente şi pentru rentabilitatea afacerii dumneavoastră.

Iată ce au de oferit şi cum să profitaţi la maximum de ele, pe baza experienţei oamenilor care le folosesc în activitatea profesională de zi cu zi.

1. Viteză şi eficienţă

Mâna unui utilizator ţine un recipient de cerneală galbenă gata de introdus într-o imprimantă Canon MegaTank.

MAXIFY GX1040 este ideală pentru angajaţii care lucrează în regim hibrid – este suficient de compactă pentru a ocupa puţin spaţiu în mediul casnic, dar este concepută pentru a oferi aceleaşi avantaje de productivitate extinse ca şi restul modelelor din gama de imprimante MAXIFY, datorită vitezei mari de imprimare şi rezervoarelor de cerneală reîncărcabile, de mare capacitate.

Ian Scullion de la Fasciato Architects foloseşte MAXIFY GX7040 în biroul său ocupat. Lucrând cu termene limită stricte, el apreciază vitezele rapide de imprimare de 24 ipm monocrom şi 15,5 ipm color şi faptul că imprimanta poate scana ambele feţe ale documentelor faţă-verso la o singură trecere, economisind timp valoros. Configurarea a fost şi ea rapidă şi simplă.

„Întregul proces de instalare a durat doar aproximativ 10-15 minute”, spune el. „Fiecare dintre cele patru recipiente de cerneală este identificat individual şi marcat după un cod de culori, astfel încât fizic nu puteţi turna cerneală în rezervorul greşit. Nu este nevoie să stoarceţi recipientele, iar cerneala se opreşte automat când rezervorul este plin, astfel încât să nu se facă murdărie.”

Alt model ideal pentru angajaţii care lucrează în sistem hibrid, Canon MAXIFY GX1040, este remarcabil de compact, rapid de configurat şi uşor de utilizat, cu ecranul tactil color intuitiv şi personalizabil şi lampa de stare LED în mai multe culori. Există suficientă cerneală într-un singur set de recipiente pentru aproximativ 3.000 de pagini color1, în timp ce productivitatea este îmbunătăţită prin rezultate rapide de până la 15 ipm pentru pagini monocrome şi 10 ipm pentru pagini complet color.2 Caseta de alimentare cu hârtie de 250 de coli care economiseşte spaţiu este amplasată perfect în interiorul bazei imprimantei, iar MAXIFY GX2040 adaugă un alimentator automat de documente de 35 de coli pentru scanarea şi copierea mai uşoare a documentelor cu mai multe pagini.

2. Cost de deţinere redus

Un utilizator adaugă hârtie în caseta frontală a unei imprimante Canon MAXIFY.

MAXIFY GX7040 are la bază două casete de alimentare de 250 de coli, precum şi alimentare posterioară şi un D-ADF (alimentator automat de documente) de 50 de coli, care poate scana ambele feţe ale unui document faţă-verso la o singură trecere. Aceasta înseamnă mai puţin timp petrecut pentru a schimba hârtia din tavă sau pentru a alimenta din nou un document pentru a scana cealaltă faţă.

Pentru productivitate generală, o imprimantă eficientă pentru companii nu se rezumă doar la viteză şi eficienţă. Sunt importante şi preţul de achiziţie şi costurile de funcţionare. „Suntem foarte mulţumiţi că imprimanta MAXIFY GX7040 ne oferă economii de costuri atât de mari”, spune Ian.

Specialistul în produse Canon Europe Zubair Rahim explică costul total scăzut de deţinere al unor imprimante precum MAXIFY GX7040 şi MAXIFY GX6040. „Am împărţit aceste costuri în costul mediu pe pagină şi costul total pentru companie pe o perioadă de aproximativ cinci ani, inclusiv preţul imprimantei în sine, precum şi al consumabilelor. Ambele sunt foarte scăzute în cazul acestor imprimante. Vă puteţi aştepta la economii medii de până la 90 % din costul total de deţinere comparativ cu top 10 imprimante laser şi cu jet de cerneală.”

3. Calitate de imprimare

O femeie care foloseşte un marker pe un document imprimat, cu o imprimantă Canon MegaTank pe biroul de lângă ea.

Rezervoarele de cerneală reîncărcabile, de mare capacitate, din imprimantele Canon MegaTank, cum ar fi MAXIFY GX2040, înseamnă mai puţin timp petrecut comandând cartuşe. Utilizarea cernelurilor pe bază de pigmenţi asigură faptul că documentele sunt „durabile pentru afaceri”, precum şi că sunt rezistente la pete, la apă şi la markere.

Calitatea documentelor trimise de o companie poate fi crucială pentru modul în care aceasta este percepută de către clienţii săi existenţi şi potenţiali. „Uneori, ne înscriem pentru premii şi concursuri şi, de asemenea, ne place să imprimăm imagini pentru birou utilizând diferite tipuri de hârtie”, spune Ian. „Calitatea imprimării oferită de MAXIFY GX7040 este mult mai bună decât a altor imprimante pe care le-am utilizat până acum.”

MAXIFY GX1040, MAXIFY GX2040, MAXIFY GX7040 şi MAXIFY GX6040 utilizează cerneluri pe bază de pigmenţi pentru toate cele trei culori, precum şi pentru negru. Aceasta le permite să producă text clar şi imagini în culori vii şi bogate, cu detalii incredibil de fine, care păstrează aspectul chiar şi al celor mai mici fonturi, cum ar fi pentru textul cu caractere mici din documentele juridice. Atât documentele monocrome, cât şi cele color sunt, de asemenea, foarte rezistente la pete, ceea ce ajută la menţinerea unui aspect de înaltă calitate şi este un bonus atunci când doriţi să utilizaţi markere pentru evidenţiat.

4. Confort şi conectivitate

Un bărbat lucrează la o masă într-un birou de arhitectură, cu o imprimantă Canon MAXIFY pe un bufet în fundal.

Panourile transparente orientate frontal ale imprimantelor Canon MegaTank facilitează monitorizarea nivelurilor de cerneală şi comandarea avantajoasă şi în timp util a recipientelor de cerneală de schimb.

Un utilizator ţine o tabletă cu un grafic cu bare pe ecran, în timp ce o coală cu acelaşi grafic iese dintr-o imprimantă Canon.

Premier Insurance utilizează aplicaţia Canon PRINT pentru a imprima documente de pe un telefon mobil sau o tabletă pe MAXIFY G6040, fie la birou, fie de la distanţă.

Anik Islam a descoperit că imprimanta Canon MAXIFY G6040 este ideală pentru mediul de birou ocupat al companiei Premier Insurance. Capacitatea de 350 de coli a imprimantei, alimentarea cu hârtie pe 2 căi şi rezervoarele de cerneală reîncărcabile, de mare capacitate înseamnă mai puţin timp pierdut cu realimentarea cu hârtie şi comandarea de cartuşe.

Alt avantaj al acestor imprimante este capacitatea lor de a gestiona o gamă diversă de suporturi, de la hârtie simplă şi carton până la plicuri şi hârtie foto. Deoarece compania se bazează parţial pe materiale ireproşabile de marketing pentru clienţi pentru a oferi o bună experienţă de marcă, lui Anik i s-a părut esenţială capacitatea de a le imprima intern la costuri reduse.

Capacităţile cloud ale imprimantelor Canon MAXIFY şi PIXMA au fost la fel de transformatoare pentru Premier Insurance. „Clienţii noştri aduc deseori documente la şedinţe. Cu aplicaţia Canon PRINT, acum le pot scana rapid, iar documentele sunt trimise automat la imprimat în birou, astfel încât personalul să poată începe să le analizeze imediat”, explică Anik.

Multe dintre imprimantele Canon MegaTank MAXIFY şi PIXMA au ecrane tactile color, pe care le puteţi personaliza pentru a atribui sarcini repetate frecvent unei simple atingeri de ecran. Pentru imprimarea cu hârtie simplă, suporturi de imprimare specializate şi hârtie foto, unele imprimante dispun şi de casete şi tăvi de alimentare multiple, ceea ce vă scuteşte de timpul şi efortul de a schimba hârtia pentru o singură tavă.

5. Design orientat spre afaceri

Un bărbat se uită la o felicitare pe care o ţine în mână, cu un aranjament floral colorat în spatele lui şi o imprimantă Canon într-o parte.

Pentru mulţi oameni de afaceri, responsabilitatea faţă de mediu este un aspect important. În timp ce Canon oferă planuri de abonament rentabile pentru imprimare pentru unele dintre imprimantele sale pe bază de cartuşe (disponibilitatea poate varia de la o ţară la alta), împreună cu un program de reciclare pentru cartuşele uzate, sistemul de cerneală reîncărcabil al imprimantelor MegaTank duce grija faţă de mediu la un nou nivel.

Un utilizator ţine o fotografie imprimată, cu altele răspândite pe masa din faţă, împreună cu aranjamente florale de prezentare.

Forever Rose include o fotografie personală cu fiecare cadou trimis, iar imaginea respectivă trebuie să fie de cea mai înaltă calitate. Compania a descoperit că imprimanta Canon MAXIFY G6040 îndeplineşte standardul necesar, la volume mari şi la un cost mai mic decât imprimarea cu laser.

Forever Rose este o companie de cadouri personalizate cu sediul în Dubai. În imprimanta Canon MAXIFY G6040, proprietarul companiei Forever Rose, Ebraheem Al Samadi, a identificat o soluţie care avea să îndeplinească necesitatea unei productivităţi constant ridicate, reducând în acelaşi timp costurile de imprimare. „Am observat o reducere semnificativă a costurilor comparativ cu imprimarea laser pe care o foloseam înainte”, spune el.

„Imprimăm în fiecare zi”, spune directorul comercial internaţional al companiei, Asim Hussain. „Iar imprimarea la volum mare şi la un preţ accesibil a fost un aspect important în alegerea imprimantei Canon MegaTank.”

Preţul accesibil reprezintă doar jumătate din poveste. Rezultatele de înaltă calitate oferite de PIXMA G6040 au satisfăcut necesităţile unei companii ai cărei clienţi se aşteaptă la perfecţiune şi nimic mai puţin în ce priveşte prezentarea. Deoarece cernelurile de calitate superioară, pe bază de coloranţi, ale imprimantei PIXMA G6040 permit imprimarea unor fotografii minunat de naturale şi rafinate, clienţii Forever Rose pot include acum o fotografie personală imprimată impecabil atunci când trimit un cadou.

Pentru un plus de confort, Canon Small Business Print Hub oferă o mulţime de date esenţiale şi studii de caz pentru idei despre cum să vă comunicaţi eficient mesajul în format imprimat. În plus, Canon PosterArtist vă pune la dispoziţie mii de modele personalizabile, astfel încât să puteţi crea afişe, bannere şi fluturaşi cu aspect profesional, rapid şi direct, la nivel intern.

O imprimantă Canon MegaTank şi câteva recipiente de cerneală de schimb stau pe un birou cu un monitor de calculator şi o lampă de birou în spate.

Pe lângă ecranul tactil personalizabil de 2,7 inchi, MAXIFY GX1040 şi MAXIFY GX2040 au o nouă lampă de stare cu LED care îşi schimbă culorile, facilitând verificarea progresului imprimării. De asemenea, sunt compatibile cu serviciile cloud şi puteţi imprima şi scana direct de pe smartphone-uri şi tablete Android şi iOS prin aplicaţia Canon PRINT.

În cele din urmă, imprimantele Canon MegaTank MAXIFY şi PIXMA asigură o calitate premium a imprimării cu viteză mare de producţie, menţinând în acelaşi timp costurile de funcţionare reduse. Rezultatul net este că vă pot îmbunătăţi productivitatea şi vă pot face afacerea mai profitabilă, precum şi mai eficientă.

Matthew Richards & Paul Fitzpatrick
 1. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 24712 şi simularea imprimării continue cu înlocuire după configurarea iniţială.
 2. Viteza de imprimare a documentelor A4 pe hârtie simplă este măsurată pe baza mediei ESAT în testul categoriei de birou conform standardului ISO/IEC 24734.

Produse conexe

Articole conexe

 • SFATURI PENTRU IMPRIMARE

  Cum să imprimaţi în siguranţă

  8 moduri de a utiliza funcţiile de securitate ale imprimantei Canon pentru a asigura o imprimare sigură.

 • IMPRIMARE

  Cele mai bune imprimante pentru birourile de acasă

  Lucraţi fără griji de acasă cu imprimantele Canon PIXMA şi MAXIFY.

 • IMPRIMARE

  Canon PosterArtist

  Creaţi modele de afişe profesionale, rapid, simplu şi gratuit.

 • IMPRIMARE

  Cu jet de cerneală sau laser, care vi se potriveşte cel mai bine?

  Descoperiţi care sunt diferenţele dintre imprimantele Canon cu jet de cerneală şi cele cu laser şi aflaţi care se potriveşte cel mai bine nevoilor dumneavoastră.