In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

IMPRIMARE

Descoperiţi cum vă poate ajuta o imprimantă Canon PIXMA seria G să vă impulsionaţi afacerea

Flexibile, rentabile şi concepute să producă rezultate constant de înaltă calitate, nu este de mirare că imprimantele Canon PIXMA seria G ajută aceste trei companii să prospere. Compania dvs. va fi următoarea?

Ştiinţa inspiraţiei

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
Copiii care participă la cursurile de ştiinţe organizate de Mini Professors folosesc imprimanta Canon PIXMA G4510 pentru a imprima orice, de la etichete cu nume până la autocolante şi diplome.

Companie : Mini Professors

Domeniu : Educaţie

Locaţie : St Albans & Harpenden, Regatul Unit

Servicii : Lecţii de ştiinţe distractive şi informative create pentru preşcolari

Site web : www.miniprofessors.com/stalbans

Clienţii Natashei Spink sunt printre cei mai exigenţi din toată lumea. Natasha este deţinătoarea francizei Mini Professors în regiunea St Albans & Harpenden. Mini Professors oferă singurele cursuri de ştiinţe create special pentru copiii preşcolari, iar materialele imprimate reprezintă o parte importantă a fiecărei lecţii. După genul de cercetare atentă la care v-aţi aştepta de la un om de ştiinţă, Natasha a ales o imprimantă Canon PIXMA G4510.

„Aceasta îmi permite să le ofer copiilor o mulţime de activităţi de făcut în fiecare săptămână”, explică Natasha. „În cadrul experimentelor, avem o mulţime de şabloane, autocolante şi felicitări diferite, iar până acum imprimanta a reuşit să imprime pe o serie de materiale diferite.”

Imprimanta compactă Canon PIXMA G4510 ţine cu uşurinţă pasul cu volumul de imprimare de care are nevoie Natasha. Conectivitatea sa wireless este un alt avantaj. „Pot fi într-o cameră diferită, supraveghindu-i pe copii, iar în acelaşi timp pot imprima materiale de pe laptop”, spune ea.

Natasha apreciază şi rezervoarele de cerneală de mare capacitate ale imprimantei Canon PIXMA G4510, care pot fi reîncărcate. Liniile lor indicatoare de volum vă permit să vedeţi cantitatea de cerneală rămasă, în timp ce reîncărcarea lor este simplă, deloc frecventă şi presupune mai puţine deşeuri de plastic.

Cât despre calitatea imprimării, ca şi în celelalte domenii, imprimanta Canon PIXMA G4510 are rezultate excelente. „Copiilor le place să primească o diplomă la sfârşitul cursului”, explică Natasha. „Este minunat că pot să le ofer ceva de care sunt mândră, calitatea este excelentă, iar copiii le pot afişa cu mândrie la ei acasă.”

"Este fiabilă, este rentabilă, este foarte uşor de utilizat şi arată grozav."

Asigurarea unui viitor de succes

Articole conexe
Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

IMPRIMARE

Vă prezentăm PIXMA G640 şi PIXMA G540

Descoperiţi noile caracteristici ale următoarei generaţii de imprimante Canon MegaTank.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Cea mai bună imprimantă pentru birourile de acasă

Lucraţi fără griji de acasă cu imprimanta Canon PIXMA TR4650.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
Premier Insurance utilizează aplicaţia Canon PRINT pentru a imprima documente de pe un telefon mobil sau o tabletă pe imprimanta PIXMA G6050, fie la birou, fie de la distanţă.

Companie : Premier Insurance

Domeniu : Asigurări

Locaţie : Harrow, Londra, Regatul Unit

Servicii : Portofoliu de produse de asigurări

Site web : www.premier-insurance.net

Creştere rapidă. Ţintim către stele. Oricum aţi vrea să le numiţi, ambiţiile lui Anik Islam pentru Premier Insurance depind de faptul ca resursele sale comerciale să ţină pasul cu cererea, la unul dintre principalii furnizori intermediari de asigurări din Regatul Unit.

Pe măsură ce afacerea s-a extins, Anik a căutat noi soluţii de imprimare. Imprimanta aleasă trebuia să ofere productivitate, conectivitate şi randament ridicate şi flexibilitate de imprimare.

„Când am descoperit Canon PIXMA seria G, am considerat că aceasta poate fi răspunsul la toate problemele noastre”, explică Anik.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
Rezervoarele de cerneală reîncărcabile de mare capacitate ale imprimantei Canon PIXMA G6050 înseamnă mai puţin timp petrecut comandând cartuşe scumpe.

Imprimanta Canon PIXMA G6050 este ideală pentru mediul de birou aglomerat al companiei Premier Insurance. Capacitatea de 350 de coli a imprimantei, alimentarea cu hârtie pe 2 căi şi rezervoarele de cerneală reîncărcabile, de mare capacitate înseamnă mai puţin timp pierdut cu realimentarea cu hârtie şi comandarea unor cartuşe scumpe. Într-adevăr, imprimantele Canon MegaTank precum Canon PIXMA G6050 pot imprima până la 18.000 de pagini din numai trei rezervoare de cerneală neagră. „Ne-a raţionalizat total latura administrativă a activităţii”, spune Anik.

Un alt avantaj al imprimantei Canon PIXMA G6050 a fost capacitatea sa de a gestiona o gamă diversă de suporturi, de la hârtie şi carton obişnuite până la plicuri şi hârtie fotografică. Pentru o afacere care se bazează parţial pe materiale ireproşabile de marketing pentru clienţi pentru a oferi o experienţă ireproşabilă a brandului, capacitatea de a le imprima intern la costuri reduse a reprezentat o schimbare extraordinară.

Capacităţile cloud ale imprimantei Canon PIXMA G6050 au fost la fel de transformatoare pentru Premier Insurance. „Clienţii noştri aduc deseori documente la şedinţe. Cu aplicaţia Canon PRINT, acum le pot scana rapid, iar documentele sunt trimise automat la imprimat în birou, astfel încât personalul să poată începe să le analizeze imediat”, explică Anik.

"Chiar şi atunci când nu sunt în birou, pot controla imprimanta prin intermediul aplicaţiei. Este uimitor."

Un parteneriat în plină creştere

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
Forever Rose include o fotografie personală cu fiecare cadou trimis, iar imaginea respectivă trebuie să fie de cea mai înaltă calitate.

Numele companiei : Forever Rose

Domeniu : Cadouri

Locaţie : Dubai, Emiratele Arabe Unite

Servicii : Cadouri personalizate

Site web : www.MyForeverRose.com

Pentru o afacere cu cadouri personalizate ale cărei flori extraordinare şi eterne par cu totul magice, provocările legate de imprimare ale companiei Forever Rose ţineau categoric de lumea reală. De la începuturile sale modeste, expansiunea globală a companiei însemna că personalul său ajunsese la peste 500 de persoane. Vechiul sistem de imprimare cu laser al companiei afecta din ce în ce mai mult productivitatea, precum şi rentabilitatea acesteia.

În imprimanta Canon PIXMA G6040, proprietarul companiei Forever Rose, Ebraheem Al Samadi, a identificat o soluţie care avea să echilibreze necesitatea unei productivităţi constant ridicate şi reducerea în acelaşi timp a costurilor de imprimare.

"Am observat o reducere semnificativă a costurilor în comparaţie cu tonerul pentru imprimantele laser pe care îl foloseam înainte, reducând costurile cu 60 până la 70 %."

Esenţiale pentru costurile de funcţionare atractiv de mici ale imprimantei Canon PIXMA G6040 sunt rezervoarele sale integrate de cerneală de mare capacitate. Aceste imprimante MegaTank au indicatoare de nivel în partea din faţă, sunt uşor de reîncărcat şi necesită încărcare mult mai puţin frecvent decât imprimantele pe bază de cartuş. În unele locaţii Forever Rose, imprimantele MegaTank nu au avut nevoie de reumplere timp de peste şase luni.

„Imprimăm în fiecare zi”, spune directorul comercial internaţional, Asim Hussain. „Iar imprimarea la volum mare şi la un preţ accesibil a fost un aspect important în alegerea imprimantei Canon MegaTank.”

Preţul accesibil reprezintă doar jumătate din poveste. Rezultatele de înaltă calitate ale imprimantei Canon PIXMA G6040 au satisfăcut necesităţile unei companii ai cărei clienţi se aşteaptă la perfecţiune şi nimic mai puţin în ce priveşte prezentarea. Deoarece cernelurile de calitate superioară, pe bază de coloranţi, ale imprimantei Canon PIXMA G6040 permit imprimarea unor fotografii minunat de naturale şi clare, clienţii Forever Rose pot include acum o fotografie personală imprimată impecabil atunci când trimit un cadou. Acesta este încă un mod în care tehnologia Canon le permite companiilor să-şi îmbunătăţească oferta, facilitând şi stimulând inspiraţia.

„Sunt mândru să spun că, pe parcursul călătoriei noastre, Canon ne va sta alături, ajutându-ne să deschidem câte un magazin important în fiecare oraş important din lume”, spune Ebraheem.


Articol scris de Paul Fitzpatrick

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate poveştile