Companiile din Grupul Canon cu sediul în Europa

De la companii de software şi soluţii pentru reţele video la tehnologii pentru imprimare şi fotografiere, avem experienţa şi capacitatea de a ne menţine poziţia de lider global în tehnologii de imagistică. Aici puteţi afla mai multe despre companiile din Grupul Canon cu sediul în Europa.

Arcules

Arcules

Un serviciu video în cloud de tip IoT pentru întreprinderi comerciale. Combină IoT şi datele video pentru a reinventa domeniul supravegherii video utilizând cele mai recente progrese din tehnologiile cloud şi IA.

Axis Communications

Axis

Lider de piaţă în reţele video. Un inovator constant în domeniul supravegherii video, mărind securitatea a milioane de persoane din întreaga lume şi ajutând la satisfacerea nevoilor crescânde pentru un mediu mai inteligent şi mai sigur.

BriefCam

Briefcam

Furnizor de top în domeniul soluţiilor Video Synopsis® pentru examinare video rapidă şi căutare, alertare în timp real şi analiză video cantitativă.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Denumită anterior Toshiba Medical Systems, Canon Medical Systems dezvoltă şi produce sisteme de imagistică de diagnosticare, inclusiv CT, RMN, cu ultrasunete, cu raze X şi sisteme pentru laboratoare clinice.

Cognitas

Cognitas

O companie Canon cu sediul în Germania, Cognitas oferă soluţii personalizate pentru întregul proces de documentaţie şi dezvoltă manuale de utilizare, manuale cu instrucţiuni, sisteme de ajutor online, descrieri de software şi cataloage.

DocsPro

DocsPro

Parte a Canon Olanda, DocsPro este specializată în captura, managementul şi prelucrarea inteligentă a documentelor.

Iris

I.R.I.S.

Lider mondial în tehnologii de recunoaştere optică a caracterelor (OCR) şi scanare mobilă, I.R.I.S. creează software şi produse care ajută oamenii să-şi crească productivitatea în timpul scanării şi conversiei documentelor.

milestone

Milestone

Furnizor de top de software de management video (VMS) prin IP pe platformă deschisă, care îşi propun să ofere o soluţie software de platformă video profesională de înaltă calitate, pe care partenerii hardware şi software să o poată integra în soluţiile lor video în scopul asigurării securităţii şi dincolo de acest aspect.

Nokavision

Nokavision

Parte a Canon Olanda, Nokavision Software B.V. este un furnizor de top de soluţii de management al comunicaţiilor şi transformare digitală pentru client.

NTware

NT-Ware

O companie de tehnologie de vârf specializată în creare, dezvoltare şi asistenţă pentru software de management al imprimării şi scanării, din care este de menţionat UniFlow.

Therefore

Therefore

Un furnizor de software de management al informaţiilor pentru companiile de toate dimensiunile, din orice domeniu şi departament.