Diversitate, echitate şi incluziune

Canon îşi propune să creeze o cultură diversă, pentru a dezvolta un loc de muncă incluziv şi o societate mai echitabilă pentru toţi. Cu peste 22.000 de angajaţi de 102 de naţionalităţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi 180.000 la nivel global, veţi întâlni oameni din toate mediile.
Group of people standing in front of a park bridge
Credem în filosofia Kyosei de „a trăi şi a munci împreună pentru binele comun”. Acest vis de a crea o societate mai bună stă la baza dorinţei noastre de a avea o lume mai incluzivă şi mai echitabilă.

Ne propunem să creăm un loc de muncă divers, incluziv şi echitabil, care reflectă comunităţile diverse în care ne desfăşurăm activitatea şi clienţii pe care-i deservim în regiunea EMEA. Vrem să obţinem acest lucru creând un mediu în care oamenii sunt preţuiţi, respectaţi, în care au sentimentul de apartenenţă şi se pot dezvolta la nivel personal şi profesional.

PETER SAAK, Executive Vice President, Canon EMEA Developing Regions Business Group

Realizarea unei viziuni favorabile incluziunii persoanelor

„Diversitatea, echitatea şi incluziunea sunt esenţiale pentru modul în care colegii noştri reflectă şi întruchipează filosofia Kyosei. Ele sunt şi maniera în care ne exprimăm angajamentul de a crea o organizaţie diversă, în care oamenii pot fi ei înşişi şi au la dispoziţie toate ocaziile ca să reuşească şi să se dezvolte profesional.”
Group of people standing on a softball pitch

Formăm o cultură diversă

Împreună cu liderii şi angajaţii noştri, promovăm şi susţinem comportamente incluzive. Ne propunem să creăm un mediu în care toată lumea să se simtă respectată, preţuită şi să poată prospera, la nivel personal şi profesional.

Canon Camera

Dezvoltăm un loc de muncă incluziv

Ne propunem să oferim şi să modelăm o experienţă de incluzivitate şi echitate pentru toate etapele ciclului de viaţă al angajaţilor.

Canon Camera
Group of people at a food buffet
Two people having a meeting

O societate mai echitabilă pentru toţi

Ne concentrăm să fim un partener comercial responsabil, prin filosofia noastră Kyosei, contribuind la o societate mai bună pentru toată lumea, pentru a crea o lume mai incluzivă şi mai echitabilă.

Canon Camera

Exploraţi mai departe

Diversitatea, echitatea şi incluziunea sunt pilonii-cheie ai agendei noastre de sustenabilitate, stând la baza valorilor noastre corporatiste. Ne propunem să oferim oportunităţi de creştere, învăţare şi dezvoltare care ne vor susţine munca, pentru a crea inovaţii tehnologice care susţin afacerile şi le oferă oamenilor autonomie.