SIMPLITATE SPORITĂ

Vedeţi. Fotografiaţi.

Indiferent că treceţi de la un smartphone sau un DSLR, cu EOS R10 veţi fi gata în scurt timp să fotografiaţi creativ în moduri în care nu aţi putut până acum.
Canon EOS R10 – Beneficiu – Simplitate sporită

Tehnologia EOS R de următoare generaţie se combină cu designul uşor de folosit – o combinaţie câştigătoare, care vă va ajuta să exploraţi oriunde mergeţi.

Pentru începătorii în fotografie sau pentru cei care nu au mai utilizat aparate foto Canon EOS este disponibilă o interfaţă asistată cu utilizatorul. Când este activată, vă învaţă nu doar să folosiţi aparatul foto, ci şi despre principiile fotografiei. Iar când sunteţi gata să renunţaţi la interfaţa asistată, veţi beneficia de afişajele şi meniurile standard rapide şi intuitive ale aparatului. Un design atât de bun, încât îl veţi utiliza pe nesimţite.

Fereastra dumneavoastră asupra lumii

Vizorul electronic cu 2,36 de milioane de puncte al aparatului EOS R10 oferă o vedere clară şi realistă asupra lumii, arătând cu exactitate modul în care vor arăta imaginile şi filmele realizate – cu acoperire de 100 la sută. Vă permite să previzualizaţi expunerea, profunzimea câmpului, nivelul de alb, stilul de imagine şi multe altele.

Canon EOS R10 – EVF

Este confortabil, chiar şi când fotografiaţi întreaga zi, mulţumită ratei de reîmprospătare de 120 cps1, factorului de mărire de 0,95 şi distanţei oculare de 22 mm, care vă permite să nu apropiaţi ochiul de corpul aparatului. Este disponibil şi un mod de fotografiere la 60 cps cu economisirea energiei. Informaţiile afişate pot fi personalizate, pentru a rămâne informat fără a vi se distrage atenţia. Vizorul poate fi ajustat şi pentru a se potrivi vederii dumneavoastră, pentru dioptrii de la -3 la +1 m-1.

Canon EOS R10 – Comparaţie a asistenţei OVF

Modul de asistenţă vizor optic îi ajută pe cei care trec de la aparate foto cu vizor optic, precum DSLR. Acesta simulează experienţa utilizării unui vizor optic, folosind tehnologia HDR pentru a expune detalii din zonele întunecate şi cele luminoase, în loc de previzualizarea efectelor de imagine.

Vizorul electronic este completat de un ecran tactil mare cu unghi variabil, de 7,5 cm, cu 1,04 milioane de puncte, care vă permite să compuneţi şi să fotografiaţi de sus sau de jos, astfel încât să obţineţi perspective diferite ale subiectului. Este excelent şi pentru filmări.

Canon EOS R10 – Ecran tactil cu unghi variabil

APS-C întâlneşte EOS R

Am construit EOS R10 pe baza unui senzor APS-C cu dimensiuni de aprox. 22,3 x 14,9 mm. Astfel, obiectivul va beneficia de o distanţă focală de teleobiectiv de 1,6 ori mai mare decât a unui obiectiv cu aceeaşi distanţă focală pe un aparat foto full frame, ceea ce înseamnă că EOS R10 este mai mic şi mai uşor – partenerul de călătorie ideal. Izolaţi detaliile îndepărtate din peisaje şi apropiaţi-vă de vieţuitoarele sălbatice din parc, umplând cadrul pentru a obţine impact maxim.

Canon EOS R10 – Comparaţie între APS-C şi full frame

Comenzi personalizabile potrivite pentru dumneavoastră

Celor care trec de la DSLR la EOS R10 nu le va trebui prea mult să se obişnuiască cu noul aparat. Comenzile sunt plasate la îndemână, exact acolo unde vă aşteptaţi să le găsiţi, iar parcurgerea paginilor de meniu vă va oferi o senzaţie de familiaritate, însă cu unele îmbunătăţiri.

Canon EOS R10 – Comenzi personalizate

Există moduri de fotografiere personalizate care vă permit să accesaţi instantaneu setările prestabilite ale aparatului foto, precum şi un ecran personalizabil Meniul meu, care poate fi populat cu cele mai folosite opţiuni de meniu. Sunt disponibile şi butoane cu funcţii personalizate cu care puteţi regla setările în timp ce fotografiaţi, fără a vă lua privirea de pe subiect.

 1. Rata maximă de cadre în timpul focalizării automate, la apăsarea pe jumătate a butonului declanşatorului sau la fotografierea continuă este de 59,94 cps. Reţineţi că rata de cadre a afişajului poate fi mai mică, în funcţie de obiectivul utilizat şi de condiţiile de fotografiere.

Articole conexe

 • BENEFICII

  Descoperiţi un nou tip de focalizare automată

  Am folosit tehnologia inteligenţei artificiale cu deep learning şi mii de imagini din lumea reală pentru a învăţa aparatul Canon EOS R10 să recunoască oameni, animale şi vehicule, menţinându-i focalizaţi clar în timp ce se deplasează în cadru.

 • BENEFICII

  Surprinderea momentelor ultrarapide

  Viaţa se desfăşoară destul de rapid, aşa că veţi avea nevoie de un aparat foto cu o viteză suficient de mare pentru a surprinde acele momente unice

 • BENEFICII

  Este povestea dumneavoastră, spuneţi-o în propriul stil

  Realizaţi filme incredibile cu acelaşi aparat foto pe care îl folosiţi pentru fotografii superbe. EOS R10 este un creator de conţinut foarte performant, ajutându-vă să vă spuneţi povestea prin fotografii sau filme.

 • BENEFICII

  Un aparat foto cu foarte multe posibilităţi de conectare

  Calitatea EOS se îmbină cu confortul unui smartphone – o combinaţie perfectă pentru cei cărora le place să înregistreze conţinut pentru reţelele sociale, să editeze din mers sau să controleze aparatul foto de la distanţă. Indiferent că sunteţi un blogger, un influencer sau pur şi simplu vă place să împărtăşiţi imagini cu prietenii şi familia, acum este mai uşor ca niciodată să vă faceţi cunoscută creativitatea în mediul online.

BULETIN INFORMATIV

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.