POSIBILITĂŢI SPORITE DE CONECTARE

Un aparat foto cu foarte multe posibilităţi de conectare

Calitatea EOS se îmbină cu confortul unui smartphone – o combinaţie perfectă pentru cei cărora le place să înregistreze conţinut pentru reţelele sociale, să editeze din mers sau să controleze aparatul foto de la distanţă. Indiferent că sunteţi un blogger, un influencer sau pur şi simplu vă place să împărtăşiţi imagini cu prietenii şi familia, acum este mai uşor ca niciodată să vă faceţi cunoscută creativitatea în mediul online.
Canon EOS R10 – Beneficiu – Posibilităţi sporite de conectare

Distribuire simplificată a imaginilor

Aplicaţia noastră Canon Camera Connect este rapid şi uşor de utilizat, aşa că vă puteţi ocupa de activităţile creative. Odată conectate, dispozitivul dumneavoastră inteligent şi aparatul EOS R10 vor menţine o conexiune Bluetooth® Low Energy „mereu activă”, astfel încât conexiunea Wi-Fi® de 2,4 GHz să poată fi activată rapid şi fără probleme atunci când trebuie să transferaţi imagini. Puteţi face acest lucru automat pe măsură ce fotografiaţi1, sau ulterior, căutând în cardul de memorie al aparatului foto de pe telefon şi selectând imaginile din mers.

Odată transferate pe telefon, imaginile pot fi editate cu aplicaţiile preferate (cum ar fi Canon DPP Express pentru iOS2), încărcate pe reţelele sociale sau trimise prietenilor şi familiei folosind o aplicaţie de mesagerie. Este o opţiune excelentă când călătoriţi şi doriţi să vă arătaţi aventurile prietenilor şi familiei de acasă sau urmăritorilor online.

Dacă fotografiaţi pentru platforme de socializare, încercaţi funcţia de filmare pe verticală oferită de EOS R10, care înregistrează filmări pe verticală potrivite pentru poveşti, montaje şi ecrane de smartphone.

Conectivitatea Canon – Aplicaţia Camera Connect

Conţinutul dumneavoastră, spaţiul dumneavoastră cloud

Platforma noastră image.canon vă permite să încărcaţi fotografii şi filme într-un spaţiu de stocare cloud online – direct de pe aparatul foto, folosind Wi-Fi® integrat sau utilizând smartphone-ul conectat – fără a avea nevoie de un calculator. De acolo, vă puteţi muta conţinutul într-un spaţiu de stocare pe termen lung (veţi beneficia implicit de 10 GB) sau pe altă platformă de stocare în cloud, cum ar fi Adobe Creative Cloud sau Google Drive3. Vă puteţi totodată descărca automat fişierele pe PC-ul sau Mac-ul de acasă, astfel încât conţinutul dumneavoastră să fie gata de editare când vă aşezaţi la birou.

Conţinutul dumneavoastră, spaţiul dumneavoastră cloud

În direct în 3, 2, 1…

Vloggerii şi creatorii de conţinut pot utiliza EOS R10 pentru a reda direct în stream live videoclipuri cu aspect profesional pentru urmăritorii lor de pe YouTube4. Calitatea imaginii şi a sunetului este perfectă – exact ce vă trebuie pentru a vă dezvolta canalul prin creşterea publicului.

Canon EOS R10 – Vlogging

Pur şi simplu conectaţi aparatul foto la o reţea Wi-Fi®5 şi veţi putea face streaming direct pe canalul dumneavoastră YouTube, fără a avea nevoie de un calculator. Ecranul cu unghi variabil poate fi rabatat de pe corpul aparatului şi rotit către dumneavoastră – ideal pentru a vă include în cadru.

 1. Transferul automat al imaginilor la pornirea aparatului foto este acceptat prin activarea funcţiei de trimitere automată. Încărcarea automată nu are loc după realizarea fiecărei fotografii, ci după oprirea şi repornirea aparatului foto.
 2. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone şi Lightning sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în Statele Unite. şi alte ţări. tvOS este o marcă comercială a Apple Inc.
 3. Google Drive, Google Foto, Google One şi YouTube sunt mărci comerciale ale Google LLC.
  Adobe şi Creative Cloud sunt fie mărci comerciale înregistrate, fie mărci comerciale ale Adobe în Statele Unite şi în alte ţări.
 4. Serviciul de streaming live al aparatului acceptă doar streamingul live pe YouTube. Pentru de a utiliza serviciul de streaming live este necesară înregistrarea pe image.canon. Pentru cele mai recente cerinţe, consultaţi YouTube. Streamingul live pe YouTube se poate modifica, opri sau anula fără înştiinţare prealabilă. Canon nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru niciun serviciu furnizat de terţi, inclusiv distribuirea în timp real de către aceştia pe YouTube.
 5. Utilizarea Wi-Fi® poate fi restricţionată în anumite ţări sau regiuni.

Articole conexe

 • BENEFICII

  Descoperiţi un nou tip de focalizare automată

  Am folosit tehnologia inteligenţei artificiale cu deep learning şi mii de imagini din lumea reală pentru a învăţa aparatul Canon EOS R10 să recunoască oameni, animale şi vehicule, menţinându-i focalizaţi clar în timp ce se deplasează în cadru.

 • BENEFICII

  Surprinderea momentelor ultrarapide

  Viaţa se desfăşoară destul de rapid, aşa că veţi avea nevoie de un aparat foto cu o viteză suficient de mare pentru a surprinde acele momente unice

 • BENEFICII

  Vedeţi. Fotografiaţi.

  Indiferent că treceţi de la un smartphone sau un DSLR, cu Canon EOS R10 veţi fi gata în scurt timp să fotografiaţi creativ în moduri în care nu aţi putut până acum.

 • BENEFICII

  Este povestea dumneavoastră, spuneţi-o în propriul stil

  Realizaţi filme incredibile cu acelaşi aparat foto pe care îl folosiţi pentru fotografii superbe. EOS R10 este un creator de conţinut foarte performant, ajutându-vă să vă spuneţi povestea prin fotografii sau filme.

 • BULETIN INFORMATIV

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.