Viteză sporită

Surprinderea momentelor ultrarapide

Viaţa se desfăşoară destul de rapid’ aşa că veţi avea nevoie de un aparat foto cu o viteză suficient de mare pentru a surprinde acele momente unice.
Două dansatoare de flamenco în rochii tradiţionale pozează cu braţele ridicate într-o curte.

Din acest motiv am construit EOS R10, care fotografiază cu până la 15 cps cu obturatorul mecanic şi cu până la 23 cps1 cu obturatorul electronic silenţios2 – ambele cu focalizare automată cu urmărire şi expunere automată simultane. Astfel, EOS R10 reprezintă o alegere excelentă pentru acţiune, indiferent că vă aflaţi la un spectacol aviatic, la o cursă de ambarcaţiuni sau la teatru.

Comutaţi în modul Rafală RAW pentru a realiza fotografii la o viteză de până la 30 cps, cu decupare de 75 %3. Rezultatele sunt stocate într-un singur fişier film, astfel încât totul să fie organizat şi cadrele să poată fi extrase individual şi salvate ca fişiere RAW, JPEG sau HEIF. Când este activată funcţia Prefotografiere, aparatul foto înregistrează şi perioada de 0,5 secunde de dinainte de a începe fotografierea, astfel încât să fiţi întotdeauna sigur că aţi surprins momentul decisiv.

Canon EOS R10 – Fotografierea în rafală în format RAW

Reacţie rapidă

La baza aparatului foto EOS R10 se află un procesor DIGIC X responsabil pentru performanţa sa dinamică. Aparatul foto porneşte într-o fracţiune de secundă, fiind pregătit imediat ce observaţi că urmează să se întâmple ceva. Comenzile răspund rapid şi sunt uşor de găsit când atenţia vă este concentrată pe vizor. Vorbind despre vizor, acesta afişează imaginea cu un timp minim de întârziere şi o întrerupere neglijabilă în timpul unei rafale continue.

Canon EOS R10 – Procesor DIGIC X

Procesor DIGIC X

 1. Viteza de fotografiere continuă poate varia în funcţie de diferite condiţii. Consultaţi specificaţiile pentru detalii.
 2. Pot fi generate alte sunete decât cel al obturatorului (diafragmă, sunetul de acţionare a lentilei de focalizare şi sunet electronic etc.).
 3. Se recomandă cardurile UHS-II cu indicaţiile de mai jos
  * Utilizaţi un card SD cu clasa de viteză 10 sau mai mare atunci când fotografiaţi în rafală în format RAW.
  * Dacă folosiţi un card cu viteză de scriere mică şi nivelul rămas de încărcare a bateriei este scăzut, este posibil ca imaginile realizate să nu fie înregistrate corect.
  * Numărul posibil de fotografii variază în funcţie de imagine.
  * Dacă se fotografiază în rafală în format RAW în timp ce se declanşează bliţul altor aparate foto sau când se fotografiază în lumină fluorescentă sau în prezenţa altor surse de lumină cu scintilaţii, este posibil să apară dâre de lumină, iar imaginile realizate pot să aibă benzi luminoase sau întunecate.

Articole conexe

 • BENEFICII

  Descoperiţi un nou tip de focalizare automată

  Am folosit tehnologia inteligenţei artificiale cu deep learning şi mii de imagini din lumea reală pentru a învăţa aparatul Canon EOS R10 să recunoască oameni, animale şi vehicule, menţinându-i focalizaţi clar în timp ce se deplasează în cadru.

 • BENEFICII

  Este povestea dumneavoastră, spuneţi-o în propriul stil

  Realizaţi filme incredibile cu acelaşi aparat foto pe care îl folosiţi pentru fotografii superbe. EOS R10 este un creator de conţinut foarte performant, ajutându-vă să vă spuneţi povestea prin fotografii sau filme.

 • BENEFICII

  Vedeţi. Fotografiaţi.

  Indiferent că treceţi de la un smartphone sau un DSLR, cu Canon EOS R10 veţi fi gata în scurt timp să fotografiaţi creativ în moduri în care nu aţi putut până acum.

 • BENEFICII

  Un aparat foto cu foarte multe posibilităţi de conectare

  Calitatea EOS se îmbină cu confortul unui smartphone – o combinaţie perfectă pentru cei cărora le place să înregistreze conţinut pentru reţelele sociale, să editeze din mers sau să controleze aparatul foto de la distanţă. Indiferent că sunteţi un blogger, un influencer sau pur şi simplu vă place să împărtăşiţi imagini cu prietenii şi familia, acum este mai uşor ca niciodată să vă faceţi cunoscută creativitatea în mediul online.

 • BULETIN INFORMATIV

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.