How to use your Canon camera as webcam!

KITURI DES STREAMING CANON

Cum să utilizaţi aparatul foto Canon drept cameră web!

Este mai uşor să rămâneţi conectat cu familia, prietenii şi colegii cu kitul pentru videoconferinţe şi streaming live. Indiferent dacă participaţi la întâlniri video de înaltă calitate cu clienţii sau transmiteţi sesiuni de gaming cu prietenii, kiturile noastre premium pentru videoconferinţe USB sunt ceea ce aveţi nevoie.

Kituri de streaming USB

Kiturile noastre pentru videoconferinţe USB funcţionează cu o gamă de aparate foto EOS şi PowerShot selectate, dar, pentru a vă uşura munca, am creat kituri de videoconferinţe complete cu tot ceea ce aveţi nevoie.

Tot ce trebuie să faceţi este să citiţi ghidul simplu pas cu pas de mai jos despre cum să vă configuraţi kiturile de streaming USB. În plus, aceste kituri de streaming pentru aparatele foto Canon funcţionează perfect cu platforme populare de videoconferinţe şi streaming live.

Configurarea kitului USB

Aparatele foto EOS M50, EOS M6 Mark II şi PowerShot G7 X Mark III alături de accesoriile din kit sunt create pentru culori mai clare, o calitate mai înaltă a imaginii şi distanţă focală ajustabilă. Pentru profesioniştii din domeniul afacerilor care lucrează de acasă, prietenii care se revăd şi familiile care se întâlnesc virtual, posibilitatea de a transforma aparatul foto EOS sau PowerShot într-o cameră web pentru videoconferinţe este ceea ce vă trebuie pentru a rămâne conectat.

Configurarea pas cu pas a kiturilor USB – Primul pas:

Descărcaţi software-ul EOS Webcam Utility. Puteţi descărca acest software făcând clic pe linkurile de mai jos.
Descărcaţi pentru Windows
Descărcaţi pentru Mac

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Pasul al doilea:

La următorul pas, conectaţi aparatul foto la priză. Introduceţi kitul de conectare c.c. şi conectaţi adaptorul c.a., apoi conectaţi aparatul foto la priză. Multe dintre aparatele noastre foto sunt compatibile cu adaptoarele de alimentare de la reţea care vă vor înlocui bateria. Unele aparate foto, precum kitul pentru videoconferinţe PowerShot G7 X Mark III, sunt livrate cu două baterii. Fiecare baterie are o autonomie de până la 100 de minute, astfel încât puteţi rămâne conectat oriunde vă aflaţi în lume.

Step two:

Pasul al treilea:

Porniţi aparatul foto.

Step three:

Pasul al patrulea:

Treceţi aparatul în modul film şi comutaţi la modul automat. Astfel, vă veţi asigura că veţi avea întotdeauna expunerea corectă.

Step four:

Pasul al cincilea:

Introduceţi cablul USB în aparatul foto şi conectaţi celălalt capăt la unul dintre porturile USB ale calculatorului.

Step five:

Pasul al şaselea:

Poziţionaţi aparatul pe trepied şi orientaţi-l spre dvs.

Step six:

Pasul al şaptelea:

Deschideţi aplicaţia preferată de videoconferinţe şi accesaţi setările video. Faceţi clic pe EOS Webcam Utility din setările video şi asta este tot. Software-ul EOS Webcam Utility nu vă permite să utilizaţi microfonul încorporat al aparatului foto; totuşi, puteţi utiliza microfonul laptopului sau căşti conectate la calculator pentru comunicarea audio.

Step seven:

Kituri de streaming Canon

Actualizaţi-vă camera web curentă cu noile kituri de streaming pentru aparatul foto Canon, pentru o calitate îmbunătăţită a imaginii.

Aveţi nevoie de ajutor?

Soluţiile USB funcţionează cu o gamă de aparate foto EOS şi PowerShot selectate, dar, pentru a vă uşura munca, am creat un ghid de achiziţii pentru a găsi aparatul foto Canon potrivit pentru dvs.

Ghid de achiziţii

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533
PRODUS RECOMANDAT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Ideal pentru vloggeri, streameri live, bloggeri şi pentru videoconferinţe. Un aparat conectat care capturează filme şi fotografii superbe, pe care urmăritorii dvs. de pe reţelele sociale le vor iubi.

Vedeţi detaliile

G7X MK III Vlogging

Filme captivante pe care publicul le va iubi

Surprindeţi peisaje la claritate 4K. Înregistraţi sporturi cu încetinitorul cu rate de cadre rapide de până la 120 cps. Conectaţi un microfon extern pentru înregistrare audio extrem de clară pentru vlogurile de călătorie. Faceţi streaming live la o calitate uimitoare în timp ce jucaţi jocuri şi beneficiaţi de o cameră web mai bună pentru videoconferinţele de serviciu. Posibilităţile sunt nelimitate cu PowerShot G7 X Mark III.

Citiţi aici întregul articol

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

S-ar putea să vă intereseze şi…

Descoperiţi gama de aparate foto şi software Canon care vă ajută să rămâneţi conectat oriunde vă aflaţi în lume.