EOS M6 Mark II street
Blank-Rect Image

Canon EOS M6 Mark II

Aparatul foto pentru crearea de conţinut de ultimă generaţie. Canon EOS M6 Mark II este dotat cu tehnologie care vă permite să surprindeţi imagini superbe şi filme 4K ale vieţii dvs. în mişcare şi să le distribuiţi cu uşurinţă

Vedeţi, fotografiaţi

Surprindeţi momente efemere în timp cu un aparat foto cu reacţii, focalizare şi fotografiere extrem de rapide, la viteze de până la 14 cps. Având un design portabil, aparatul EOS M6 Mark II poate fi luat practic oriunde, fiind instrumentul fotografic perfect cu care să vă documentaţi viaţa şi să exploraţi momentele creative de zi cu zi.

Canon EOS M6 Mark II
Înscrieţi-vă aici pentru mai multe noutăţi despre produsele Canon
EOS M6 Mark II shooting beach volleyball

Surprindeţi momente în timp

Aflaţi cum ambasadorul Canon Piotr Malecki utilizează viteza şi versatilitatea aparatului EOS M6 Mark II pentru a surprinde momente efemere în oraşul său natal Varşovia.

Vizionaţi clipul video

Surprindeţi cele mai efemere momente

Viaţa se mişcă destul de repede, fie că faceţi fotografii pe stradă sau realizaţi fotografii creative de călătorie. Surprindeţi orice doriţi la viteze de până la 14 cps sau utilizând fotografierea RAW în rafală la 30 cps, cu focalizare automată completă, care păstrează subiecţii în mişcare perfect clari.

Descoperiţi mai multe

SFATURI PRIVIND FOTOGRAFIA STRADALĂ

EOS M6 Mark II sample beach volleyball action sunset

Calitate superbă a imaginilor – zi şi noapte

Capturaţi imagini superbe de 32,5 megapixeli, pline de detalii şi atmosferă, chiar şi la lumină scăzută, datorită sensibilităţii maxime ISO 25.600. Decupaţi, procesaţi şi redimensionaţi menţinând calitatea imaginilor.

Descoperiţi mai multe

Filmări fascinante care spun o poveste…

Înregistraţi clipuri video cu aceeaşi încredere şi creativitate cu care realizaţi fotografii. EOS M6 Mark II poate înregistra filme 4K la viteze de până la 30p şi Full HD la rate de cadre de până la 120p.* Redarea accelerată 4K evidenţiază subtilităţile mişcării pe o cu totul altă scară de timp.

Descoperiţi mai multe

EOS M6 Mark II Video

Lucraţi aşa cum vă place

Compuneţi din orice unghi, utilizând un ecran tactil rabatabil, sau cufundaţi-vă în experienţa fotografierii cu un vizor EVF detaşabil superb, care facilitează captura în lumină puternică. De asemenea, multe dintre comenzile EOS M6 Mark II pot fi personalizate: este ca şi cum aţi avea un aparat foto creat special pentru dvs.

EOS M6 Mark II flip-up touchscreen
Vlogging cameras from Canon

Camere pentru vlogging de la Canon

Cine vă urmăreşte? Creşteţi-vă cercul de persoane interesate cu conţinut grozav creat cu un model Canon ideal pentru vloggerii de pretutindeni.