EOS 80D

Cu o viteză impresionantă, comenzi instinctive şi tehnologii inovatoare, această cameră foto DSLR Wi-Fi versatilă este ideală pentru explorarea noilor aspecte ale fotografiei şi obţinerea rezultatelor uimitoare pe care le merită creativitatea dvs.

Beneficii

 • O cameră cu reacţii rapide pentru a ţine pasul cu acţiunea
 • Calitate uimitoare a fotografiilor şi filmelor într-o gamă largă de condiţii
 • Tot ce aveţi nevoie pentru a vă dezvolta talentul fotografic
 • Perfect pentru videografie creativă
 • Conectaţi-vă, fotografiaţi, filmaţi şi partajaţi imaginile şi filmările cu uşurinţă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EOS 80D

Eliberaţi-vă potenţialul creativ


Comenzile rapide şi instinctive şi tehnologiile inovatoare vă ajută să avansaţi uşor în toate aspectele fotografiei şi filmării. Capturaţi acţiunea într-o fracţiune de secundă cu fotografierea continuă la 7 cps şi un sistem de focalizare automată cu 45 de puncte, toate de tip încrucişat, care asigură o precizie ridicată într-o gamă largă de condiţii de iluminat şi cu o gamă largă de obiective.

Calitate incredibilă


Surprindeţi imagini atmosferice, vii şi detaliate în orice situaţie, datorită senzorului APS-C CMOS de 24,2 MP şi senzorului de măsurare RGB+IR de 7.560 pixeli care asigură expuneri precise. Un interval larg de sensibilitate ISO de la ISO100-16.000 şi funcţia de detectare a pâlpâirii oferă rezultate excelente în condiţii de iluminare redusă şi expunere consecventă în lumini artificiale inconstante.
Deţineţi controlul şi dezvoltaţi-vă abilităţile de fotografi
Vizorul inteligent cu acoperire de 100% a cadrului vă permite să vedeţi totul în fotografie în timpul încadrării şi afişează instantaneu setările de fotografiere. Exploraţi unghiurile de fotografiere creativă şi bucuraţi-vă de comenzi intuitive cu ecranul LCD tactil Vari-Angle, mare de 7,7cm, pe care îl puteţi utiliza şi pentru a compune şi filma acţiunea cu Vizualizarea în timp real la fotografierea la 5 cps cu focalizarea automată continuă.

Perfecţionaţi-vă filmele


Filmaţi la Full HD 60p cu opţiunea de a crea secvenţe de acţiune stabile sau efecte slow motion în format MP4 cu o gamă largă de viteze de cadre. Dual Pixel CMOS AF asigură un sistem de focalizare automată puternică pentru urmărirea subiecţilor în mişcare, iar filmele cu efect de scurgere rapidă a timpului, HDR şi filtrele creative vă permit să creaţi efecte speciale pe cameră.

Partajare uşoară şi fotografiere de la distanţă


NFC* şi Wi-Fi* vă ajută să conectaţi şi să controlaţi camera, să filmaţi şi să fotografiaţi de la distanţă utilizând aplicaţia Camera Connect pe smartphone-uri şi tablete compatibile. Sau puteţi utiliza software-ul EOS Utility pe computerul Mac sau pe un PC pentru a fotografia de la distanţă. Puteţi, de asemenea, utiliza Wi-Fi şi NFC pentru a transfera pe Canon Connect Station sau pentru a imprima imaginile folosind imprimante compatibile.

* La utilizarea cu dispozitive compatibile

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EOS 80D, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Eliberaţi-vă potenţialul creativ

O cameră foto puternică, versatilă şi cu reacţii rapide pentru a vă explora creativitatea. EOS 80D excelează în fotografiile de evenimente sportive, portrete, peisaje, străzi, călătorii şi în condiţii de lumină scăzută, precum şi în filme realizate profesional, datorită tehnologii inovatoare care vă ajută să obţineţi rezultate remarcabile în orice situaţie.

0%
  Whats in the box

  O cameră cu reacţii rapide pentru a ţine pasul cu acţiunea

   

  EOS 80D

  Exploraţi noi aspecte ale fotografiei

  Reacţionaţi instinctiv în funcţie de moment şi surprindeţi evenimente sportive cu mişcări rapide sau acţiunile animalelor sălbatice cu uşurinţă, datorită sistemului AF de înaltă performanţă, vitezei de fotografiere continuă de 7 cps şi comenzilor personalizabile.

  EOS 80D

  Sistem AF cu 45 de puncte, toate de tip încrucişat

  Capturaţi momente de la evenimente sportive cu acţiune extrem de rapidă în imagini super-clare chiar şi în lumina reflectoarelor, datorită sistemului de focalizare automată cu viteză mare de reacţie şi extrem de precis care îşi face datoria chiar şi condiţii solicitante de până la -3 EV.  Sistemul AF cu 45 de puncte, toate de tip încrucişat vă oferă libertatea de a alege un punct sau o zonă de focalizare automată, adecvată pentru compoziţia dvs. şi oferă un nivel înalt de precizie şi control asupra unor zone de focalizare mai largi pentru rezultate uimitoare indiferent de locul subiectului în cadru.

  Fotografiere continuă la 7 cps

  Oferiţi-vă cea mai bună şansă de a surprinde acel moment trecător datorită vitezei maxime de fotografiere continuă de 7 cps la rezoluţie completă. Ideală pentru fotografii de la evenimente sportive cu acţiune spontană şi cu animale sălbatice.

  0%
   EOS 80D

   27 de puncte AF compatibile cu f/8

   Surprindeţi în continuare fotografii clare cu ajutorul sistemului de focalizare automată atunci când utilizaţi diferite combinaţii de obiective şi teleconvertoare la 27 de puncte de focalizare automată care acceptă focalizarea la f/8.

   Comenzi personalizabile

   Bucuraţi-vă de controlul şi flexibilitatea oferite de un corp EOS din gama medie datorită comenzilor personalizabile, panoului LCD superior şi afişajului Live View, care vă permite să revizuiţi uşor setările şi să reglaţi rapid camera foto în funcţie de nevoile dvs.

   EOS 80D

   Calitate uimitoare a fotografiilor şi filmelor într-o gamă largă de condiţii

   Capturaţi calitatea pe care o merită creativitatea dvs. EOS 80D realizează imagini excepţionale, într-o gamă largă de condiţii de iluminat, cu un nivel generos de detalii, culoare şi atmosferă, care sunt pregătite instantaneu pentru editare şi prezentare datorită senzorului APS-C CMOS de 24,2 megapixeli şi procesorului DIGIC 6.

   EOS 80D

   Senzor RGB de 7.560 pixeli cu măsurare IR

   Bucuraţi-vă de o expunere precisă şi consecventă într-o mare varietate de situaţii, graţie unui senzor RGB de 7560 pixeli cu măsurare IR, care detectează atât lumina infraroşie, cât şi pe cea vizibilă

   EOS 80D
   EOS 80D

   Fotografii naturale în condiţii de lumină scăzută

   Surprindeţi atmosfera unei scene în fotografii naturale când scad nivelurile de lumină, graţie intervalului de sensibilitate ISO de 100 -16.000 (H:25.600), care reduce necesitatea unui bliţ şi vă oferă flexibilitatea unor timpi mai mici de expunere.

   Detectarea pâlpâirii

   Detectarea pâlpâirii asigură timpi de expunere şi culori consecvente când se fotografiază în rafale continue în condiţii de lumină artificială cu pâlpâiri

   0%

    Tot ce aveţi nevoie pentru a păstra controlul şi a vă dezvolta abilităţile de fotograf

    Vizor inteligent

    Vedeţi totul până la marginea cadrului, cu setări de fotografiere afişate instantaneu, utilizând vizorul inteligent cu acoperire de aproximativ 100% a cadrului. Fotografiaţi mai discret cu un mod de fotografiere continuă şi silenţioasă la 3 cps.

    EOS 80D
    EOS 80D

    LCD Vari-angle cu Live View

    Exploraţi unghiuri de fotografiere creative utilizând comanda intuitivă cu ecranul tactil LCD II Vari-Angle Clear View de 7,7 cm. Creaţi o compoziţie şi surprindeţi acţiunea din diferite perspective, graţie fotografierii continue cu Live View, utilizând focalizarea automată Dual Pixel CMOS la 5 cps.

    Transmiţător Speedlite integrat

    Exploraţi opţiunile de iluminare creativă, poziţionând bliţurile Canon Speedlite la distanţă de cameră şi controlându-le cu ajutorul transmiţătorului Speedlite integrat în EOS 80D.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Sistemul EOS

    Exploraţi noi oportunităţi creative cu sistemul EOS extins al accesoriilor şi obiectivelor EF.

    EOS 80D

    EOS 80D

    Sunet de calitate profesională
    Bucuraţi-vă de control complet asupra nivelurilor audio din meniul camerei foto şi capturaţi un sunet de calitate profesională cu intrările pentru căşti şi microfon.

    Tipuri de formate de fişiere
    Înregistraţi în formate de fişiere MP4 şi MOV cu o gamă largă de viteze ale cadrelor şi codecuri pentru editare şi stocare uşoară.

    EOS 80D

    Combinaţie puternică pentru filme

    Pentru soluţia perfectă de filmare, combinaţi un model EOS 80D cu obiectivul flexibil şi de înaltă performanţă EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM cu Nano USM, care asigură focalizare lină şi silenţioasă pentru filme şi focalizare automată foarte rapidă pentru fotografii. Combinaţi-l cu Power Zoom Adapter PZ-E1 opţional pentru control precis asupra zoomului în timpul filmării.

    Conexiune NFC instantanee

    EOS 80D

    Conexiune NFC instantanee

    Conectaţi instantaneu camera la dispozitive Android compatibile* printr-o simplă atingere, graţie tehnologiei NFC. Conectaţi-vă simplu prin intermediul unei chei Wi-Fi, de pe alte dispozitive. * La utilizarea cu dispozitive Android compatibile

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    Nu trebuie decât să atingeţi dispozitivul EOS 80D cu funcţie NFC de Connect Station pentru a stoca uşor fotografiile şi filmele şi pentru a le prezenta altor persoane pe un televizor HD sau pe platforme de socializare sau prin intermediul albumelor online.

    Software EOS Utility

    EOS 80D

    Software EOS Utility

    Conectaţi camera foto oriunde la un PC sau computer Mac şi bucuraţi-vă de un transfer uşor de imagini şi control de la distanţă folosind software-ul EOS Utility oferit.

    Aplicaţia Canon Photo Companion

    Aplicaţia Canon Photo Companion

    Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele – pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.

    Descoperiţi mai multe

    Descărcaţi aplicaţia Canon Photo Companion de pe iTunes
    Descărcaţi aplicaţia Canon Photo Companion pentru Android

    Specificaţii

    f1_8-2_8

    Realizaţi fotografii de calitate excelentă, cu o fineţe extremă a detaliilor.

    Pictogramă CMOS de tip 1.0

    Procesare DIGIC puternică pentru performanţă privind viteza de reacţie şi culori precise.

    DIGIC 7

    Capturaţi toată acţiune cu o viteză maximă de fotografiere de 7 cps

    Full HD 60p

    Focalizaţi şi urmăriţi-vă subiecţii oriunde s-ar afla în cadru.

    vari-angle_KF

    Filmaţi din unghiuri mari sau mici.

    EOS_movie_KF

    Capturaţi filme la rezoluţie de până la 1080p şi viteză a cadrelor de 60 cps.

    Dual Pixel AF

    Bucuraţi-vă de focalizarea continuă uniformă atunci când filmaţi sau fotografiaţi în modul Live View.

    Wi-Fi NFC

    Conectaţi-vă şi partajaţi cu uşurinţă

    inteligent viewfinder

    Vizualizaţi informaţiile de fotografiere şi focalizare suprapuse pe subiect atunci când fotografiaţi

    Awards

    EISA Awards 2016

    Recomandat pentru dvs.