EOS 80D

Cu o viteză impresionantă, comenzi instinctive şi tehnologii inovatoare, această cameră foto DSLR Wi-Fi versatilă este ideală pentru explorarea noilor aspecte ale fotografiei şi obţinerea rezultatelor uimitoare pe care le merită creativitatea dvs.

Beneficii

  • O cameră cu reacţii rapide pentru a ţine pasul cu acţiunea
  • Calitate uimitoare a fotografiilor şi filmelor într-o gamă largă de condiţii
  • Tot ce aveţi nevoie pentru a vă dezvolta talentul fotografic
  • Perfect pentru videografie creativă
  • Conectaţi-vă, fotografiaţi, filmaţi şi partajaţi imaginile şi filmările cu uşurinţă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EOS 80D

Eliberaţi-vă potenţialul creativ


Comenzile rapide şi instinctive şi tehnologiile inovatoare vă ajută să avansaţi uşor în toate aspectele fotografiei şi filmării. Capturaţi acţiunea într-o fracţiune de secundă cu fotografierea continuă la 7 cps şi un sistem de focalizare automată cu 45 de puncte, toate de tip încrucişat, care asigură o precizie ridicată într-o gamă largă de condiţii de iluminat şi cu o gamă largă de obiective.

Calitate incredibilă


Surprindeţi imagini atmosferice, vii şi detaliate în orice situaţie, datorită senzorului APS-C CMOS de 24,2 MP şi senzorului de măsurare RGB+IR de 7.560 pixeli care asigură expuneri precise. Un interval larg de sensibilitate ISO de la ISO100-16.000 şi funcţia de detectare a pâlpâirii oferă rezultate excelente în condiţii de iluminare redusă şi expunere consecventă în lumini artificiale inconstante.
Deţineţi controlul şi dezvoltaţi-vă abilităţile de fotografi
Vizorul inteligent cu acoperire de 100% a cadrului vă permite să vedeţi totul în fotografie în timpul încadrării şi afişează instantaneu setările de fotografiere. Exploraţi unghiurile de fotografiere creativă şi bucuraţi-vă de comenzi intuitive cu ecranul LCD tactil Vari-Angle, mare de 7,7cm, pe care îl puteţi utiliza şi pentru a compune şi filma acţiunea cu Vizualizarea în timp real la fotografierea la 5 cps cu focalizarea automată continuă.

Perfecţionaţi-vă filmele


Filmaţi la Full HD 60p cu opţiunea de a crea secvenţe de acţiune stabile sau efecte slow motion în format MP4 cu o gamă largă de viteze de cadre. Dual Pixel CMOS AF asigură un sistem de focalizare automată puternică pentru urmărirea subiecţilor în mişcare, iar filmele cu efect de scurgere rapidă a timpului, HDR şi filtrele creative vă permit să creaţi efecte speciale pe cameră.

Partajare uşoară şi fotografiere de la distanţă


NFC* şi Wi-Fi* vă ajută să conectaţi şi să controlaţi camera, să filmaţi şi să fotografiaţi de la distanţă utilizând aplicaţia Camera Connect pe smartphone-uri şi tablete compatibile. Sau puteţi utiliza software-ul EOS Utility pe computerul Mac sau pe un PC pentru a fotografia de la distanţă. Puteţi, de asemenea, utiliza Wi-Fi şi NFC pentru a transfera pe Canon Connect Station sau pentru a imprima imaginile folosind imprimante compatibile.

* La utilizarea cu dispozitive compatibile

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EOS 80D, despre funcţiile şi capabilităţile sale.