Obiective pentru DSLR

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Un obiectiv cu zoom extrem de flexibil, cu tehnologie Nano USM, pentru a fotografia acţiuni la mare viteză şi filme.

Un obiectiv EF-S 18-135 mm grandangular cu zoom şi cu tehnologia revoluţionară Nano USM

Un obiectiv EF-S versatil care excelează atât în realizarea fotografiilor, cât şi a filmelor
Bucuraţi-vă de versatilitate superbă de la un obiectiv care va fi cu siguranţă piesa nelipsită din orice kit de fotograf, oferind performanţă calitativă pentru fotografii şi filmări, datorită noii tehnologii Nano USM. Focalizarea rapidă şi lină a obiectivului EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM asigură instantanee uluitoare, iar motorul silenţios permite realizarea unor filme cu o coloană sonoră nepoluată de sunetul de focalizare.

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM este un obiectiv perfect pentru

 • Peisaj

  Fotografiaţi peisaje ameţitoare oriunde le găsiţi, de la răsărit şi până la apus. De la peisaje rurale cu dealuri şi marine şi până la puncte de atracţie din oraşe şi peisaje urbane.

 • Portret

  Perfect pentru surprinderea expresiilor faciale de pe chipurile prietenilor şi membrilor familiei, ideal pentru nunţi, evenimente şi petreceri.

 • Călătorii

  Fotografia de călătorie nu este rezervată doar celor care călătoresc în toată lumea, porniţi şi dvs. în explorare. Plimbările, zilele leneşe şi mini-vacanţe spontane, toate sunt amintiri care trebuie preţuite.

 • Sporturi în aer liber

  Creaţi iluzia că vă aflaţi în centrul acţiunii. Surprindeţi fotografii cu serviciul de tenis perfect, goluri din poziţii imposibile şi entuziasmul la atingerea ultimei baze.

Obiectiv compact de înaltă performanţă pentru fotografii şi filme excepţionale

O alegere sigură pentru fotografii şi filme, obiectivul EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM are moduri IS dedicate, specifice fotografiilor, asigurându-se că obţineţi rezultate stabile. Tehnologia Nano USM asigură focalizarea rapidă, lină şi silenţioasă pentru filmare.

Designul compact şi cu greutate redusă îl face obiectivul perfect pentru călătorii fără compromisuri privind calitatea, oferindu-vă o reproducere excelentă a culorilor şi contrastului. Elementele de obiectiv UD şi asferice reduc aberaţiile cromatice în intervalul său extins de focalizare atât pentru filme cât şi pentru fotografii.

Tehnologia Nano USM - lină, rapidă şi silenţioasă

Nu pierdeţi niciun moment

Tehnologia Nano USM din obiectivul EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM vă permite să focalizaţi pe subiect cu o viteză excepţională. Combinată cu un interval focal versatil, aceasta vă permite să surprindeţi peisaje dramatice, portrete superbe şi scene cu acţiune rapidă.

Canon Camera
Canon Camera

Realizare uşoară a filmelor de calitate profesională

Tehnologia de focalizare Nano USM conferă un aspect natural filmelor, cu o focalizare automată excepţional de lină la urmărirea subiecţilor. Dar puteţi oricând prelua controlul cu inelul de focalizare manuală cu viteză mare de reacţie.

Aflaţi cum este posibilă tehnologia Nano USM

În interiorul unităţii Nano USM există un corp metalic elastic, un element ceramic sub tensiune şi o unitate de acţionare. Aplicarea şi reglarea tensiunii asupra elementului ceramic controlează direcţia şi viteza unităţii de acţionare. Rezultatul este un sistem de focalizare care vă oferă o focalizare lină şi control asupra vitezei.

Păstraţi-vă stabilitatea în mijlocul acţiunii

Realizaţi fotografii perfect clare mai uşor datorită stabilizatorului de imagini optic 4-stop. Acesta compensează tremurul camerei pentru rezultate de înaltă calitate în condiţii de iluminat redus sau la folosirea zoomului, iar modul dedicat de panoramare se activează automat când urmăriţi un subiect în mişcare.

Stabilizatorul dinamic de imagini asigură filmări stabile când filmaţi cu camera în mână, la zoom complet sau când vă deplasaţi.

Canon Camera

Versatilitate incredibilă în întregul interval focal

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM surprinde comod o gamă diferită de subiecţi datorită intervalului focal larg. La cea mai scurtă lungime focală, puteţi surprinde peisaje vaste. La cealaltă extremitate, vă puteţi apropia de acţiune cu funcţia de teleobiectiv şi focalizarea automată la viteză mare. Stabilizatorul optic de imagini 4-stop menţine claritatea şi stabilitatea imaginilor la zoom maxim, în lumină slabă sau pentru filmări.

Apropiaţi-vă de detalii cu EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM

Realizarea de filme de calitate profesională este mai simplă cu noul Power Zoom Adapter PZ-E1

Noul Power Zoom Adapter se ataşează fără efort la contactele electrice de sub obiectivul EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM , permiţând controlul zoomului cu o manetă simplă (sau prin Wi-Fi la folosirea cu un corp de cameră EOS compatibil), asigurând un control consecvent precis şi lin asupra zoomului, pentru filme cu aspect profesional.

Simplu de utilizat şi uşor, este accesoriul perfect pentru realizarea de filme de calitate profesională oriunde aţi fi; urmăriţi acţiunea, filmaţi în stil de documentar sau folosiţi zoomul pentru un efect creativ.

Menţineţi distanţa fără a pierde nimic din acţiune

Adăugând Power Zoom Adapter PZ-E1 versatilitatea obiectivului EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM creşte şi mai mult, permiţându-vă să controlaţi zoomul de la distanţă. 

Folosiţi obiectivul EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM şi Power Zoom Adapter PZ-E1 cu un corp de cameră EOS Wi-Fi şi veţi putea controla zoomul prin wireless folosind un dispozitiv inteligent şi aplicaţia Canon Camera Connect.**

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Accesorii conexe

 • Accesorii pentru obiective

  Lens Hood EW-73B

  Previne pătrunderea luminii dispersate în obiectiv, nepermiţând influenţa negativă a reflexiilor nedorite asupra fotografiilor dvs.

 • Accesorii pentru obiective

  Toc moale pentru obiectiv LP1116

  Protective soft case for selected EF lenses.
 • Accesorii pentru obiective

  Filtru de polarizare circulară PL-C B de 67 mm

  Filtru de polarizare pentru obiective cu filet de filtru cu diametrul de 67 mm.
 • Accesorii pentru obiective

  Filtru de protecţie a obiectivului de 67 mm

  Protejează elementul frontal al obiectivului de murdărie şi deteriorări. Se montează pe obiective cu filet pentru filtru de 67 mm.
 • V-ar putea plăcea şi…

  Patru modele alternative la obiectivul EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM, selectate de experţii noştri în obiective.

  1. * Testarea Canon cu valori nominale şi viteze de acţionare efective depinde de modelul aparatului foto şi condiţiile de fotografiere. Testat la focalizarea de la infinit până la distanţa minimă de focalizare.

   **Pentru detalii, consultaţi specificaţiile.