EOS 77D

Canon EOS 77D

Realizaţi fotografii pline de personalitate, beneficiind de funcţii şi comenzi care vă permit să fiţi creativ.

EOS 77D

Exprimaţi-vă creativitatea cu EOS 77D

Vedeţi cum EOS 77D vă ajută să fiți mai creativi la fotografiere

Vizionaţi clipul video

Creativitate la îndemână

Preluaţi controlul asupra fotografiei dvs. cu o combinaţie de control artistic şi performanţă puternică.

Consultaţi specificaţiile complete

EOS 77D
EOS 77D

Descoperiți-vă potenţialul ca fotograf

Exploraţi subiecţi noi şi moduri inovatoare de captură. Focalizarea automată ultramodernă vă oferă claritatea de care aveţi nevoie, indiferent dacă utilizaţi vizorul optic al aparatului foto sau ecranul său tactil de înaltă rezoluţie. Fotografierea continuă la 6 cps vă permite să capturaţi chiar şi cele mai trecătoare expresii.

Performanţă puternică

Senzorul APS-C de următoarea generaţie produce fotografii pline de detalii uimitoare, chiar şi în zonele luminoase şi cele întunecate. Cel mai rapid sistem de focalizare automată cu vizualizare în timp real din lume* oferă rezultate extrem de precise, chiar şi la fotografierea subiecţilor în mişcare rapidă.

EOS 77D
Realizat cu EOS 77D
  • f/3.5
  • 1/100
  • 3200
EOS 77D

Dual Pixel CMOS AF

Cea mai rapidă focalizare automată cu vizualizare în timp real din lume* pentru fotografii. Efecte de transfocare uimitor de fluide pentru filme.

Vizionaţi clipul video

EOS 77D

Fiţi creativ şi cu filmele

Capturaţi filme Full HD superbe, cu reproducerea dinamică a mişcării la 60 cps şi efecte cinematografice de focalizare superficială. Tehnologia Dual Pixel CMOS AF menţine claritatea subiecţilor în timp ce vă schimbaţi poziţia, iar stabilizarea digitală încorporată pe 5 axe asigură materiale stabile.

EOS 77D

Redare accelerată

Explorând intervale de timp noi

EOS 77D

Stabilizare digitală pe 5 axe

Elimină tremurul

Preluaţi controlul asupra fotografiei dvs.

Când luaţi în mână aparatul foto EOS 77D, funcţii precum rotiţa de control posterioară şi ecranul tactil cu unghi variabil vă conferă mai mult control şi libertate creativă. Ecranul LCD de pe placa superioară permite consultarea setărilor aparatului foto dintr-o privire.

EOS 77D

Împărtăşiţi-vă creaţiile cu întreaga lume

O combinaţie a tehnologiilor Wi-Fi, Bluetooth® şi NFC wireless permite conectarea mai uşoară ca oricând la dispozitive inteligente iOS şi Android compatibile. Controlaţi aparatul foto de la distanţă, beneficiind inclusiv de vizualizare în timp real de la distanţă pe smartphone sau tabletă, şi partajaţi imaginile cu prietenii în cloud.

EOS 77D

Aplicaţia Canon Photo Companion

Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.

Descoperă mai multe

Canon Photo Companion app

Specificaţii

EOS 77D

24,2 megapixeli

Savuraţi detalii şi claritate uimitoare

EOS 77D

DIGIC 7

Pentru performanţe rapide şi sensibile

EOS 77D

45 de puncte de focalizare automată

Focalizaţi rapid şi cu încredere

EOS 77D

Dual Pixel CMOS AF

Focalizare rapidă pentru fotografii; focalizare lină pentru filme

EOS 77D

Filme Full HD

Filme excelente, online şi acasă

EOS 77D

IS cu 5 axe

Reduce tremurul aparatului

EOS 77D

Wi-Fi şi NFC

Control simplu de la distanţă al aparatului foto

EOS 77D

Bluetooth®

Conexiune wireless permanent activată

Vedeţi specificaţiile complete

EOS 77D
EOS 77D

Ce se află în cutie

Corpul aparatului foto digital EOS 77D

Capac ocular EF

Capac cameră R-F-3

Curea lată EW-100DBV

Încărcător LC-E17E

Acumulator LP-E17

Cablu de alimentare

Kit cu manualul de utilizare

Obiective recomandate

Accesorii compatibile

Produse conexe

*Printre camerele digitale cu obiective interschimbabile cu senzori de tip APS-C şi focalizare automată cu detectarea diferenţelor de fază în planul imaginii, începând de pe 14 februarie 2017, pe baza cercetărilor Canon.

Măsurători efectuate cu respectarea directivelor conforme CIPA şi utilizând metoda de măsurare internă cu obiectivul EF-S18-55 mm F4-5.6 IS STM montat şi setat la 55 mm, utilizând focalizarea automată într-un punct cu punctul central selectat şi modurile one-shot AF, vizualizarea în timp real cu imagini capturate cu ajutorul butonului declanşatorului. Moduri manuale în utilizare, EV12 (ISO 100 la temperatura camerei).

**Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth® SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face în condiţiile unei licenţe. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi. Este necesar ca dispozitivul inteligent să fie echipat cu Bluetooth versiunea 4.0 (sau mai recentă). De asemenea, este necesar ca dispozitivele inteligente să utilizeze un sistem de operare iOS 8.4 (sau mai recent) sau Android 5.0 (sau mai recent)