Aparate foto DSLR

Canon EOS 77D

Realizaţi fotografii pline de personalitate, beneficiind de funcţii şi comenzi care vă permit să fiţi creativ.

Exprimaţi-vă creativitatea cu EOS 77D

Vedeţi cum EOS 77D vă ajută să fiți mai creativi la fotografiere

Descoperiți-vă potenţialul ca fotograf

Exploraţi subiecţi noi şi moduri inovatoare de captură. Focalizarea automată ultramodernă vă oferă claritatea de care aveţi nevoie, indiferent dacă utilizaţi vizorul optic al aparatului foto sau ecranul său tactil de înaltă rezoluţie. Fotografierea continuă la 6 cps vă permite să capturaţi chiar şi cele mai trecătoare expresii.

Performanţă puternică

Senzorul APS-C de următoarea generaţie produce fotografii pline de detalii uimitoare, chiar şi în zonele luminoase şi cele întunecate. Cel mai rapid sistem de focalizare automată cu vizualizare în timp real din lume* oferă rezultate extrem de precise, chiar şi la fotografierea subiecţilor în mişcare rapidă.

Canon Camera

Dual Pixel CMOS AF

Cea mai rapidă focalizare automată cu vizualizare în timp real din lume* pentru fotografii. Efecte de transfocare uimitor de fluide pentru filme.
Canon Camera

Fiţi creativ şi cu filmele

Capturaţi filme Full HD superbe, cu reproducerea dinamică a mişcării la 60 cps şi efecte cinematografice de focalizare superficială. Tehnologia Dual Pixel CMOS AF menţine claritatea subiecţilor în timp ce vă schimbaţi poziţia, iar stabilizarea digitală încorporată pe 5 axe asigură materiale stabile.

Canon Camera

Redare accelerată

Explorând intervale de timp noi

Canon Camera

Stabilizare digitală pe 5 axe

Elimină tremurul

Canon Camera
Canon Camera

Preluaţi controlul asupra fotografiei dvs.

Când luaţi în mână aparatul foto EOS 77D, funcţii precum rotiţa de control posterioară şi ecranul tactil cu unghi variabil vă conferă mai mult control şi libertate creativă. Ecranul LCD de pe placa superioară permite consultarea setărilor aparatului foto dintr-o privire.

Canon Camera
Canon Camera

Împărtăşiţi-vă creaţiile cu întreaga lume

O combinaţie a tehnologiilor Wi-Fi, Bluetooth® şi NFC wireless permite conectarea mai uşoară ca oricând la dispozitive inteligente iOS şi Android compatibile. Controlaţi aparatul foto de la distanţă, beneficiind inclusiv de vizualizare în timp real de la distanţă pe smartphone sau tabletă, şi partajaţi imaginile cu prietenii în cloud.

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Photographer looking down view finder

Aplicaţia Canon Photo Companion

Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.

Canon Camera

Specificaţii

 • 24,2 megapixeli

  Savuraţi detalii şi claritate uimitoare

 • DIGIC 7

  Pentru performanţe rapide şi sensibile

 • 45 de puncte de focalizare automată

  Focalizaţi rapid şi cu încredere

 • Dual Pixel CMOS AF

  Focalizare rapidă pentru fotografii; focalizare lină pentru filme

 • Filme Full HD

  Filme excelente, online şi acasă

 • IS cu 5 axe

  Reduce tremurul aparatului

 • Wi-Fi şi NFC

  Control simplu de la distanţă al aparatului foto

 • Bluetooth®

  Conexiune wireless permanent activată

Ce se află în cutie

 • Corpul aparatului foto digital EOS 77D

 • Capac ocular EF

 • Capac cameră R-F-3

 • Curea lată EW-100DBV

 • Încărcător LC-E17E

 • Acumulator LP-E17

 • Cablu de alimentare

 • Kit cu manualul de utilizare

Obiective recomandate

Accesorii compatibile

 • Acumulator Canon LP-E17

  Baterie Canon originală de rezervă sau de schimb pentru aparatul foto compatibil

 • Telecomandă wireless Canon BR-E1

  O telecomandă fiabilă, uşor de utilizat pentru aparate foto EOS compatibile cu Bluetooth, ideală pentru timpi lungi de expunere şi fotografiere macro

 • Bliţ Canon Speedlite 430EX III-RT

  Un bliţ Speedlite puternic, portabil şi uşor de utilizat, atât fixat pe cameră, cât şi la distanţă.

 • Card de memorie SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I C10, 64 GB

  Conceput pentru utilizare profesională, cu stocare rapidă şi de mare capacitate.

 • Bliţ Canon Speedlite MR-14EX II Macro Ring Lite

  Însufleţiţi universul macro

 • Transmiţător Speedlite Canon ST-E3-RT

  Un declanşator de bliţ cu radiofrecvenţă, destinat fotografilor profesionişti care utilizează bliţul la distanţă

 • Produse conexe

  1. *Printre aparatele foto digitale cu obiective interschimbabile cu senzori de tip APS-C şi focalizare automată cu detectarea diferenţelor de fază în planul imaginii, începând de pe 14 februarie 2017, pe baza cercetărilor Canon.

   Măsurători efectuate cu respectarea directivelor conforme CIPA şi utilizând metoda de măsurare internă cu obiectivul EF-S18-55 mm F4-5.6 IS STM montat şi setat la 55 mm, utilizând focalizarea automată într-un punct cu punctul central selectat şi modurile one-shot AF, vizualizarea în timp real cu imagini capturate cu ajutorul butonului declanşatorului. Moduri manuale în utilizare, EV12 (ISO 100 la temperatura camerei).
  2. **Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi. Este necesar ca dispozitivul inteligent să fie echipat cu Bluetooth versiunea 4.0 (sau mai recentă). De asemenea, dispozitivul inteligent trebuie să utilizeze un sistem de operare iOS 8.4 (sau mai recent) sau Android 5.0 (sau mai recent)