O revoluţie a rezoluţiei

Combinaţi gestionarea rapidă, instinctivă a DSLR cu rezoluţia de 50,6 megapixeli şi surprindeţi detalii subtile în orice moment. EOS 5DS va transforma modul în care priviţi lumea.

0%

  Imprimaţi imagini la calitatea producţiilor artistice în format A0 şi formate superioare

  Imprimaţi imagini la rezoluţie extrem de ridicată în format mare, A0 şi formate superioare, cu zgomot scăzut, nuanţe fidele ale pielii şi reproducerea excepţională şi precisă a culorilor mulţumită procesoarelor DIGIC 6 dual de înaltă performanţă.

  Reacţionaţi şi răspundeţi, menţinându-vă în centrul acţiunii

  Bucuraţi-vă de procesarea rapidă a imaginilor şi de viteza rapidă de reacţie a camerei, chiar şi pentru volume mari de date capturate de senzorul de 50,6 MP, graţie procesoarelor DIGIC 6 dual. Puteţi surprinde toată acţiunea cu o capacitate de neegalat de a capta imagini la rezoluţie 50,6 la 5 cps, în timp ce conectivitatea USB 3.0 permite fotografierea rapidă şi controlată şi controlul de la distanţă al camerei.

  Precizia este esenţială atunci când contează cu adevărat

  Urmărirea şi recunoaşterea avansate ale subiectului

  Tehnologia de urmărire şi recunoaştere inteligente EOS (iTR) AF utilizează informaţiile privind culorile şi feţele pentru a recunoaşte şi urmări subiecţii atunci când aceştia se deplasează în cadru. Sensibilitatea focalizării automate poate fi personalizată cu ajutorul unui instrument simplu, care reglează urmărirea focalizării în funcţie de mediul de fotografiere şi de subiect, astfel încât alte obiecte care se interpun temporar între subiect şi cameră nu afectează focalizarea.

  Focalizare automată panoramică în 61 puncte

  Focalizaţi rapid şi cu precizie, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, utilizând un sistem de focalizare automată în 61 de puncte. 41 de puncte de focalizare de tip încrucişat, inclusiv cinci de tip dublu încrucişat, cu sensibilitate suplimentară, oferă şi mai multă precizie.

  Puncte de focalizare automată

  Utilizaţi împreună toate cele 61 de puncte de focalizare automată sau grupaţi-le în zone mobile, care acoperă subiecţii aflaţi la marginile cadrului. Alternativ, selectaţi un singur punct de focalizare automată pentru a vă concentra doar pe o anumită zonă a scenei.

  Etanşare împotriva intemperiilor

  Continuaţi să fotografiaţi cu încredere, indiferent de condiţii, graţie comenzilor etanşe la intemperii care protejează împotriva apei şi prafului, şi datorită corpului rezistent din aliaj de magneziu.

  Slot dublu pentru carduri de memorie

  Sloturile pentru CompactFlash şi cardul de memorie SD permit realizarea automată a copiilor de siguranţă a fişierelor în timpul capturii, permiţând partajarea rapidă cu clienţii şi mărind capacitatea de stocare a datelor.

  Obiective recomandate

  Surprindeţi viaţa dintr-o nouă perspectivă cu noile noastre obiective recomandate cu distanţă focală fixă şi zoom. Acestea oferă unghiuri foarte largi pentru peisaje uluitoare şi teleobiective lungi, care vă aduc mai aproape de subiecţi, la o calitate superbă, la evenimentele sportive şi în natura sălbatică. Multe dispun de deschideri mari ale diafragmei pentru fotografiere în condiţii de iluminare redusă şi mecanisme de înclinare şi deplasare care oferă un control extraordinar asupra adâncimii câmpului.

  Funcţiile încorporate în cameră vă oferă posibilitatea de a fi creativi

  Imagini cu interval dinamic ridicat

  Păstraţi detaliile în zonele luminoase şi în cele întunecoase cu ajutorul imaginilor HDR. Ideal pentru fotografierea peisajelor şi a naturii moarte, acesta combină trei imagini cu expuneri diferite: standard, subexpunere şi supraexpunere.

  Natural

  Artistic standard

  Artistic viu

  Artistic evidenţiat

  Artistic în relief

  Expuneri multiple

  Creaţi imagini compuse uimitoare direct pe cameră utilizând modul de expunere multiplă, care suprapune imaginile una peste cealaltă, cu o gamă de opţiuni de control automat al expunerii multiple.

  Filme EOS Full HD

  Capturaţi filme Full HD EOS, cu control manual creativ asupra imaginilor şi sunetului.

  Funcţiile de captură cu temporizator

  Creaţi filme excepţionale cu redarea accelerată a mişcării cu un temporizator de măsurare a intervalelor încorporat, pre-programabil. Pentru fotografii cu expunere extrem de lungă, obturatorul poate fi blocat în modul Bulb o anumită perioadă.

  Stil de imagine cu detalii fine

  Acordaţi prioritate tonurilor şi detaliilor capturate de senzorul de înaltă rezoluţie utilizând stilul de imagine cu detalii fine, care oferă, de asemenea, parametri reglabili de precizie a imaginilor direct pe cameră, cum ar fi pragul şi fineţea pentru fişierele JPEG, astfel încât să puteţi oferi imagini cu impact ridicat direct de pe cameră.

  Filtru trece-jos cu funcţie de reducere

  Camerele foto DSLR convenţionale utilizează filtre low-pass cu funcţie de reducere în faţa camerei pentru a preveni artefactele digitale precum efectul moiré şi culorile false. Aceste filtre estompează uşor imaginea, astfel încât efectul low-pass este anulat la EOS 5DS R pentru a obţine cea mai precisă imagine posibilă. În consecinţă, riscul mic de artefacte face din EOS 5DS R o opţiune bună pentru fotografiere în aer liber sau în condiţii controlate de studio, dar pentru alte aplicaţii, EOS 5DS poate fi o alegere mai bună.

  Imagine originală cu EOS 5DS R

  Claritate - EOS 5DS R versus EOS 5DS

  Premii acordate produselor

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Specificaţii

  Senzor CMOS de mărime APS-C cu rezoluţie de 50,6 megapixeli

  CMOS de 50,6 MP

  DIGIC 6 dual

  DIGIC 6 dual

  Senzor RGB de 150 K pixeli cu măsurare IR

  Senzor RGB de 150 K pixeli cu măsurare IR

  Până la 5,0 cadre pe secundă

  Până la 5,0 cadre pe secundă

  Spec-61AF

  Focalizare automată în 61 de puncte

  Fotografiere decupată

  Fotografiere decupată

  USB 3.0

  USB 3.0

  Sistem de control al vibraţiilor în oglindă

  Sistem de control al vibraţiilor în oglindă

  Fotografiere cu temporizator de măsurare a intervalelor

  Fotografiere cu temporizator de măsurare a intervalelor

  Consultaţi specificaţiile complete

  Descărcaţi drivere, software, firmware şi manuale.

  Asistenţă pentru produse

  V-ar putea plăcea şi...

  Canon Professional Network

  Expertiză şi cunoştinţe aprofundate: descoperiţi tot ce doriţi să ştiţi despre uimitoarele camere foto EOS 5DS şi EOS 5DS R de 50,6 megapixeli.

  story-20-right.jpg

  Înregistraţi-vă produsul

  Vorbiţi-ne despre dvs. şi înscrieţi-vă la buletinul informativ You Connect de la Canon – plin de inspiraţie, noutăţi şi sfaturi.