Aparate foto DSLR

Canon EOS 5DS

Rezoluţia de 50,6 megapixeli combinată cu procesoarele Dual DIGIC 6 stabilesc un nou punct de referinţă pentru imagini de înaltă rezoluţie.

Beneficii

 • Vedeţi mai multe detalii şi niveluri noi ale calităţii imaginii

 • Reacţionaţi şi răspundeţi, menţinându-vă în centrul acţiunii

 • Precizie esenţială atunci când contează cu adevărat

 • Proiectat pentru modul în care lucraţi

 • Funcţiile încorporate în cameră vă oferă posibilitatea de a fi creativi

Specificaţii detaliate

 • Vedeţi mai multe detalii şi niveluri noi ale calităţii imaginii

  Surprindeţi detalii extraordinareSenzorul CMOS de cadru întreg de 50,6 megapixeli poate înregistra un nivel extraordinar al detaliilor. Rezoluţia extrem de ridicată permite decuparea extinsă, furnizând în acelaşi timp o calitate uimitoare a imaginii. Chiar şi modurile de fotografiere decupată de 1,3x şi 1,6x produc fişiere de 30,5 şi respectiv 19,6 megapixeli.Imprimaţi imagini de calitatea producţiilor artistice în format A0 şi formate superioare Imprimaţi imagini la rezoluţie extrem de ridicată în format mare – A0 şi formate superioare - cu zgomot scăzut, nuanţe fidele ale pielii şi reproducerea excepţională şi precisă a culorilor mulţumită procesoarelor DIGIC 6 dual de înaltă performanţă.Vibraţii reduse în oglindă pentru precizie maximăEOS 5DS utilizează sistemul de control al vibraţiilor în oglindă de la Canon pentru a reduce vibraţiile cauzate de mişcările din interiorul camerei, care pot afecta precizia imaginilor şi reduce rezoluţia. Camerele sunt utilizate pentru a deplasa oglinda în sus şi în jos într-un mod mai controlat, evitând opririle bruşte şi, de asemenea, atenuând sunetul de declanşare a obturatorului.

 • Reacţionaţi şi răspundeţi, menţinându-vă în centrul acţiunii

  Bucuraţi-vă de procesarea rapidă a imaginilor şi de viteza rapidă de reacţie a camerei – chiar şi pentru volume mari de date capturate de senzorul de 50,6 MP - graţie procesoarelor DIGIC 6 dual. Puteţi surprinde toată acţiunea cu o capacitate de neegalat de a capta imagini la rezoluţie 50,6 la 5 cps, în timp ce conectivitatea USB 3.0 permite fotografierea rapidă şi controlată şi controlul de la distanţă al camerei.

 • Precizie esenţială atunci când contează cu adevărat

  Focalizare automată panoramică în 61 puncteFocalizaţi rapid şi cu precizie, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, utilizând un sistem de focalizare automată în 61 de puncte. 41 de puncte de focalizare de tip încrucişat, inclusiv cinci de tip dublu încrucişat, cu sensibilitate suplimentară, oferă şi mai multă precizie. Urmărirea şi recunoaşterea avansate ale subiectului Tehnologia de urmărire şi recunoaştere inteligente EOS (iTR) AF utilizează informaţiile privind culorile şi feţele pentru a recunoaşte şi urmări subiecţii atunci când aceştia se deplasează în cadru. Sensibilitatea focalizării automate poate fi personalizată cu ajutorul unui instrument simplu, care reglează urmărirea focalizării în funcţie de mediul de fotografiere şi de subiect, astfel încât alte obiecte care se interpun temporar între subiect şi cameră nu afectează focalizarea.Puncte de focalizare automatăUtilizaţi împreună toate cele 61 de puncte de focalizare automată sau grupaţi-le în zone mobile, care acoperă subiecţii aflaţi la marginile cadrului. Alternativ, selectaţi un singur punct de focalizare automată pentru a vă concentra doar pe o anumită zonă a scenei.

 • Proiectat pentru modul în care lucraţi

  Comenzi personalizabile Personalizaţi setările camerei pentru imaginile dorite şi salvaţi funcţiile preferate pentru viitor.Vizorul inteligent II Bucuraţi-vă de o imagine luminoasă de (aproximativ) 100 la sută cu o suprapunere personalizabilă cu informaţii. Imaginile decupate de 1,6x şi 1,3x pot fi mascate în vizor şi captate ca fişiere JPEG.Ecran personalizabil Schimbaţi în mod flexibil tipul, dimensiunea şi poziţia pictogramelor de pe ecranul personalizat de control rapid al camerei, astfel încât să puteţi găsi cu uşurinţă setările preferate.Etanşare împotriva intemperiilorContinuaţi să fotografiaţi cu încredere, indiferent de condiţii, graţie comenzilor etanşe la intemperii care protejează împotriva apei şi prafului, inclusiv corpului rezistent din aliaj de magneziu.Slot dublu pentru carduri de memorieSloturile pentru CompactFlash şi cardul de memorie SD permit realizarea automată a copiilor de siguranţă a fişierelor în timpul capturii, permiţând partajarea rapidă cu clienţii şi o capacitate extinsă de stocare a datelor.

 • Funcţiile încorporate în cameră vă oferă libertatea de a fi creativi

  Imagini cu interval dinamic ridicat Păstraţi detaliile în zonele luminoase şi în cele întunecoase cu ajutorul imaginilor HDR. Ideal pentru fotografierea peisajelor şi a naturii moarte, acesta combină trei imagini cu expuneri diferite: standard, subexpunere şi supraexpunere (Natural, Artistic standard, Artistic viu, Artistic evidenţiat, Artistic în relief). Expuneri multipleCreaţi imagini compuse uimitoare direct pe cameră utilizând modul de expunere multiplă, care suprapune imaginile una peste cealaltă, cu o gamă de opţiuni de control automat al expunerii multiple. Filme EOS Full HDCapturaţi filme Full HD EOS, cu control manual creativ asupra imaginilor şi sunetului.Stil de imagine cu detalii fine Acordaţi prioritate tonurilor şi detaliilor capturate de senzorul de înaltă rezoluţie utilizând stilul de imagine cu detalii fine, care oferă, de asemenea, parametri reglabili de precizie a imaginilor direct în cameră, cum ar fi pragul şi fineţea fişierelor JPEG - astfel încât să puteţi oferi imagini cu impact ridicat direct din cameră Funcţiile de captură cu temporizatorCreaţi filme excepţionale cu redarea accelerată a mişcării cu un temporizator de măsurare a intervalelor încorporat, pre-programabil. Pentru fotografii cu expunere extrem de lungă, obturatorul poate fi blocat în modul Bulb pe o perioadă specificată.

Specificaţii

 • CMOS de 50,6 MP

 • DIGIC 6 dual

 • 150k + IR metering sensor

 • Până la 5,0 cadre pe secundă

 • Focalizare automată în 61 de puncte

 • Fotografiere decupată 1:1, 1,3x, 1,6x

 • USB 3.0

 • Sistem de control al vibraţiilor în oglindă

 • Fotografiere cu temporizator de măsurare a intervalelor