Camere PTZ

Canon CR-X300

Înregistraţi materiale 4K UHD uimitoare chiar şi în condiţii meteo nefavorabile datorită acestei camere PTZ portabile de exterior, cu grad de protecţie IP65, care dispune de zoom optic 20x, conectivitate 6G-SDI, plus control şi streaming prin IP şi funcţie Repetare automată opţională*.

Do you want to be contacted by a Canon representative?

Please complete the short form to request a product specialist from Canon to contact you.
 • Imagini 4K şi Full HD impresionante

  Senzorul CMOS 4K/UHD de 1/2,3 inchi cu procesor de imagine DIGIC DV6 înregistrează materiale video detaliate de până la 4K 30P la 4:2:2/10 biţi. Videoclipurile pot fi redate la calitate Full HD îmbunătăţită, care beneficiază de supraeşantionare 4K.

 • Zoom optic 20x versatil, de înaltă calitate

  CR-X300 are un obiectiv cu zoom optic 20x cu un interval de distanţe focale de 29,3 – 601 mm (echivalent 35 mm) la rezoluţie UHD, precum şi opţiunea unui zoom digital 20x. CR-X300 dispune, de asemenea, de sistemul Canon de stabilizare a imaginii pe 4 axe pentru stabilitate sporită în timpul înregistrării.

 • Opţiuni avansate de streaming şi ieşire

  CR-X300 este o cameră extrem de flexibilă datorită ieşirilor 6G SDI şi HDMI, alimentării PoE++, precum şi conectivităţii la reţea care acceptă protocoale de transmisie video precum Canon XC, RTP/RTSP, RTMP/RTMPS, SRT, FreeD şi NDI|HX, plus protocoale standard de comunicare, de streaming şi control.

 • AF hibrid pentru focalizare precisă

  CR-X300 combină focalizarea automată de mare precizie cu contrast cu focalizarea automată de mare viteză cu detectarea fazei, asigurând focalizarea precisă a subiectului, chiar şi la lumină scăzută.

 • Control stabil şi precis

  CR-X300 este capabil de panoramare, înclinare şi zoom simultane de înaltă precizie, la viteze chiar şi de doar 0,3 grade/secundă, chiar şi cu presetări, şi este compatibil cu controlerul Canon RC-IP100, aplicaţia Remote Camera Control şi anumite opţiuni de la terţi.

 • Pentru diferite condiţii de iluminare

  CR-X300 este echipată cu un filtru ND de tip 1/8 gradual cu opţiunea de a ataşa un mecanism de filtru ND îmbunătăţit 1/32, care inserează un filtru pe suprafaţa frontală a unităţii obiectivului, extinzând intervalul ND de la 1/32 la 1/256.

 • Setări de imagine personalizate

  CR-X300 dispune de un meniu de imagine personalizat care permite reglarea fină a setărilor de imagine într-o gamă largă de scenarii de înregistrare cu alte camere, cum ar fi Cinema EOS, pentru un flux de lucru eficient într-o configuraţie cu mai multe camere.

 • Corp robust şi rezistent

  Cu gradul IP65 de rezistenţă la apă şi la praf şi cu rezistenţă suplimentară la sare pentru performanţă de la -15 la +40 °C şi la un nivel de umiditate de 90 %, corpul complet etanşat dispune şi de un ştergător încorporat pentru o vedere clară.

 • Streaming video 4K de înaltă calitate, fără probleme

  Cu driverul gratuit1 de cameră web2 puteţi beneficia de streaming video perfect până la 4K 30p cu maximum 5 camere PTZ Canon selectate3 printr-o conexiune Ethernet simplă. Compatibil cu majoritatea platformelor şi aplicaţiilor de conferinţe care necesită UVC, acest software pentru Windows este un driver USB virtual care permite integrarea uşoară a streamingului video, ideal pentru videoconferinţe şi cursuri online.

  1. Poate fi necesară o licenţă de la terţi
  2. Software disponibil în iunie 2022
  3. Se aplică doar pentru CR-N500, CR-N300 şi CR-X300

ACTUALIZARE DE FIRMWARE PENTRU NOUA APLICAŢIE DE REPETARE AUTOMATĂ

Canon CR-X300 acceptă acum o aplicaţie nouă pentru repetare automată. Această actualizare de firmware este necesară pentru a instala noile funcţii ale aplicaţiei. Aplicaţia este disponibilă de la distribuitorul dumneavoastră cu un cost suplimentar.

 • Repetare automată

  Aplicaţia Auto Loop RA-AL001. Programaţi mişcări repetate de panoramare, înclinare şi zoom ale camerei pentru a urmări acţiune în timp real repetată, consecvent şi precis. Realizaţi filmări la evenimente live şi spectacole muzicale, cu stil.

Specificaţii

 • 4K UHD

  Senzor CMOS de 1/2,3 inchi pentru calitate uimitoare

 • Zoom optic 20x

  Distanţă focală de 29,3 mm – 601 mm echivalentă 35 mm (numai UHD) plus un zoom digital 20x suplimentar în FHD

 • Procesor de imagine DIGIC DV6

  Procesare puternică a imaginii care poate înregistra până la 4K 30P la 4:2:2/10 biţi

 • Acceptă o gamă largă de protocoale

  Protocoale RTMP, NDI|HX, RTP/RTSP, RTMPS Canon XC şi protocol de comunicare standard

 • AF hibrid

  Pentru focalizare rapidă şi precisă, chiar şi în condiţii de lumină scăzută

 • Clasa IP65

  Etanşare împotriva apei şi prafului

 • Funcţionalitate de repetare automată

  Programaţi mişcări repetate de panoramare, înclinare şi zoom ale camerei, în buclă, printr-o aplicaţie suplimentară cu plată

Repetare automată inteligentă*

Programaţi mişcări repetate de panoramare, înclinare şi zoom ale camerei pentru a urmări acţiune în timp real repetată, consecvent şi precis, graţie mecanismului de acţionare avansat de la Canon. Simţiţi flexibilitatea programării mişcărilor cu capacitatea de a iniţia repetarea înainte şi înapoi, ceea ce înseamnă că nu este necesar un cameraman. Pot fi înregistrate cinci trasee de deplasare automate ce sunt uşor de creat sau personalizat datorită interfeţei cu utilizatorul cu setare uşoară.

*Este necesară o licenţă cu plată

Cadre cu repetare automată

Dimensiune senzor

Senzor CMOS de tip 1 inch
Senzor CMOS de tip 1/2,3 inchi
Senzor CMOS de tip 1 inch
Senzor CMOS de tip 1/2,3 inchi

Zoom optic

Zoom optic 15x
Zoom optic 20x
Zoom optic 15x (avansat 30x)(1)*
Zoom optic 20x

Sistem de focalizare

Focalizare automată Dual Pixel CMOS
Focalizare automată hibridă
Focalizare automată Dual Pixel CMOS
Focalizare automată hibridă

Producţie la rezoluţie maximă

4K UHD, 30p
4K UHD, 30p
4K UHD, 60p
4K UHD, 30p

Interior/Exterior

Interior
Interior
Exterior (clasa IP55 de rezistenţă la apă şi praf)
Exterior (clasa IP65 de rezistenţă la apă şi praf)

Toate datele se bazează pe metodele de testare standard Canon, cu excepţia cazurilor în care se specifică altfel. Informaţiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

 1. * Zoom 30x avansat în FHD
CR-X300

Ce se află în cutie

 • Unitate principală CR-X300

 • Cablul de alimentare

 • Capac pentru conectori

 • Fişă Informaţii importante

 • Fişă de reglementare

Produse conexe

 • Camere PTZ

  CR-X500

  Cu un corp robust şi rezistent la intemperii, plus rezoluţie 4K UHD, zoom optic 15x, 12G-SDI şi Dual Pixel CMOS AF, CR-X500 este camera PTZ ideală pentru producţii şi monitorizare de la distanţă.
 • Camere PTZ

  CR-N500

  Cu zoom optic 15x, capacităţi de filmare 4K UHD şi focalizare automată Dual Pixel cu opţiunea de urmărire automată inteligentă*, CR-N500 asigură control precis şi streaming perfect prin IP, cu rezultate excepţionale.
 • Camere PTZ

  CR-N300

  Dispunând de rezoluţie 4K UHD, zoom optic 20x, focalizare automată hibridă cu opţiunea de urmărire automată inteligentă şi numeroase protocoale de streaming şi control prin IP, cu această cameră puteţi stârni interesul privitorilor în noi moduri.
 • Camere PTZ

  CR-N100

  Cameră PTZ 4K agilă, cu focalizare automată, zoom optic 20x şi protocoale IP multiple, cu opţiune de urmărire automată inteligentă.
 • Controler PTZ

  RC-IP100

  Un controler de înaltă calitate cu joystick multifuncţional şi ecran tactil intuitiv pentru controlul uşor a până la 100 de camere conectate.
 • Controler software PTZ

  Aplicaţia Canon Remote Camera Control

  Software Canon cu descărcare gratuită pentru controlul şi reglarea setărilor au până la 20 de camere PTZ, de pe PC sau tabletă.