Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

Conceput pentru fotografii arhitecturale, TS-E 17 MM F/4L dispune de distorsiune redusă şi definiţie excelentă pe toată suprafaţa cadrului. Rotirea independentă a mecanismelor de înclinare şi deplasare asigură versatilitatea.

TS-E 17mm f4L

Beneficii

  • Obiectiv superangular de 17 mm cu funcţie de înclinare şi deplasare
  • Distorsiune redusă şi rezoluţie înaltă
  • Înclinare la ± 6,5° şi deplasare de ±12 mm
  • Rotaţie independentă de înclinare sau deplasare
  • Elemente de obiectiv asferice şi UD
  • Tratamente antireflex şi super spectra
  • Diafragmă circulară

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon TS-E 17mm f/4L

Extinde posibilităţile pentru fotografierea cu înclinare şi deplasare


TS-E 17 MM F/4L este un obiectiv superangular cu funcţie de înclinare şi deplasare, oferind vizualizări panoramice pentru senzorii APS-C şi de cadru întreg. Datorită sistemului de rotaţie unic de la Canon, direcţiile de înclinare şi deplasare pot fi rotite independent una de cealaltă. Aceasta permite controlul separat al perspectivei şi adâncimii câmpului - creşterea flexibilităţii obiectivului.

Rază mare de mişcare


Cu un unghi de vizualizare diagonal de 104°, combinat cu o înclinare la ±6,5°, plus o deplasare de ±12 mm şi o rotaţie la ±90° la ambele mecanisme de înclinare şi deplasare, TS-E 17 MM F/4L este unul dintre cele mai flexibile obiective de pe piaţă. TS-E 17 MM F/4L dispune şi de dispozitive de blocare a mecanismelor de înclinare şi deplasare, pentru a asigura evitarea mişcărilor nedorite.

Elemente de înaltă precizie ale obiectivului


Pentru a obţine o rezoluţie şi distorsiune excepţionale pe toată suprafaţa cadrului, este utilizat un obiectiv asferic din sticlă turnată cu diametrul mare, de înaltă precizie. Aberaţia cromatică - întâlnită în cazul fotografierii panoramice - este evitată cu patru elemente UD. Aceste caracteristici fac obiectivul extrem de potrivit în special pentru fotografiile arhitecturale.

Tratament antireflex


Concepute pentru a fi utilizate în fotografia digitală, tratamentul Canon patentat pentru obiectiv contribuie la reducerea efectului de fantomă şi umbrelor provocate de reflexiile interne - asigurând imagini clare, bine definite.

Calitate robustă a construcţiei


Obiectivele Canon seria L sunt construite pentru a face faţă utilizării normale în cele mai solicitante condiţii. Garniturile de etanşare împotriva intemperiilor şi a prafului adaugă un plus de protecţie, alături de parasolarul şi tocul incluse, de asemenea, în pachet.

Optică fără plumb


Pentru întreaga structură a dispozitivului TS-E de 17 MM F/4L a fost utilizată sticlă ecologică fără plumb.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon TS-E 17mm f/4L , despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.