Macro cu distanţă focală fixă

Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Priviţi-vă subiectul de mai aproape...

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM este obiectivul potrivit pentru:

 • Macro

 • Portret

 • Alimente

Imagini macro clare

Deşi cele mai multe obiective Canon sunt prevăzute cu stabilizator de imagine (IS) capabil să regleze tremurul aparatului foto atunci când fotografiaţi ţinându-l în mână, acest obiectiv beneficiază de un sistem inovator de stabilizare hibridă a imaginii pentru contracararea tremurului unghiular obişnuit şi tremurul lateral, care se amplifică atunci când fotografiaţi prim-planuri.
 • ON

 • OFF

Imaginea afişată pentru „ON” (pornit) prezintă utilizarea stabilizatorului hibrid de imagine, iar cea pentru „OFF” (oprit) nu indică nicio utilizare a stabilizatorului de imagine.

Deplasare şi tremur

Tremurul cauzat de deplasare se produce atunci când aparatul foto se mişcă paralel cu scena surprinsă de senzorul de imagine, iar acest efect se amplifică în cazul fotografiilor macro. De obicei, pentru fotografia macro este nevoie de un trepied stabil, însă noua tehnologie Hybrid IS ajută la eliminarea tremurului unghiular şi lateral al aparatului foto. Acest lucru vă oferă mai multă flexibilitate la eliminarea tremurului natural al aparatului foto şi la generarea unei reacţii atunci când subiectul se mişcă sau îşi schimbă poziţia, asigurând imagini clare la fotografierea subiecţilor macro.

Un obiectiv unic

Reacţie rapidă şi silenţioasă pentru rezultate grozave

Atunci când cel mai mic lucru poate distruge o fotografie live pregătită perfect, viteza uimitoare şi focalizarea automată silenţioasă a motorului USM alături de distanţa focală de 100 mm vă ajută să obţineţi cele mai bune rezultate, păstrând suficientă distanţă pentru a nu speria subiectul. Folosiţi limitatorul de focalizare încorporat pentru a creşte viteza de realizare a AF limitând focalizarea într-un anumit interval de distanţe.

Canon Camera
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Calitatea de construcţie specifică gamei L

Parte din prestigioasa gamă de obiective L, EF 100mm f/2.8L Macro IS USM este fabricat din cele mai bune materiale şi este protejat împotriva intemperiilor pentru a fi suficient de rezistent pentru toate condiţiile de fotografiere.

Acest obiectiv reprezintă o opţiune grozavă pentru portrete datorită elementului cu dispersie ultraredusă (UD) care elimină aberaţiile cromatice şi efectul bokeh excepţional creat de diafragma circulară cu 9 lamele în combinaţie cu f/2,8.

Combinaţia dintre tehnologia excepţională Hybrid IS, diafragma f/2,8 şi sistemul de focalizare automată rapidă USM îl fac un obiectiv cu adevărat unic, care se comportă extrem de bine, ceea ce îl face popular în rândul celor care fac fotografii macro frecvent, precum şi în rândul celor care doresc să se specializeze pe fotografia macro.

Canon Camera

Un obiectiv multifuncţional grozav pentru portrete

Un supliment cu scop dublu pentru echipamentul dvs. fotografic, 100mm f/2.8L Macro IS USM este un obiectiv perfect pentru fotografia de tip portret, permiţându-vă să vă apropiaţi extrem de mult de subiect menţinând în acelaşi timp calitatea imaginii.

Portrete superbe cu detalii clare

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM este tot ceea ce v-aţi putea dori de la un obiectiv cu distanţă focală fixă. Calitatea optică excelentă şi redarea detaliilor ultrafine sunt perfecte atunci când doriţi să evidenţiaţi trăsăturile faciale.

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Perspectiva perfectă

Distanţa focală de 100 mm este perfectă pentru portrete, permiţând realizarea unor prim-planuri măgulitoare fără distorsionarea trăsăturilor faciale. Funcţia de stabilizare hibridă a imaginii permite realizarea unor imagini frumoase în condiţii de lumină slabă cu aparatul foto în mână.

Nu pierdeţi din vedere detaliile

Diafragma f2,8 permite obţinerea unei profunzimi mici, creând impresia de distanţă. Acest lucru ajută la separarea subiectului de fundal şi la îndreptarea atenţiei către detaliul dorit de dvs.

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Galerie de mostre

Accesorii conexe

 • Accesorii pentru obiective

  Tub de extensie EF 12 II

  Când este utilizat cu obiectivele selectate, acest tub de extensie de 12 mm permite o distanţă de focalizare mult mai redusă.
 • Macrolite Adapter 67

  Permite utilizarea bliţurilor Canon Macro Twin Lite sau Macro Ring Lite cu obiective având un diametru al filetului filtrului de 67 mm
 • Accesorii

  Husă pentru obiectiv LP1219

  Toc moale de protecţie pentru obiectivele RF selectate.
 • Tripod Mount Ring D Black

  Compatibil cu obiectivul RF 100mm F2.8L Macro IS USM, cu un filet de şurub de 1/4 inchi.
 • Accesorii pentru obiective

  Filtru de protecţie a obiectivului de 67 mm

  Protejează elementul frontal al obiectivului de murdărie şi deteriorări. Se montează pe obiective cu filet pentru filtru de 67 mm.
 • Accesorii pentru obiective

  Filtru de polarizare circulară PL-C B de 67 mm

  Filtru de polarizare pentru obiective cu filet de filtru cu diametrul de 67 mm.
 • Accesorii pentru obiective

  Capac antipraf pentru obiectiv E

  Protejează obiectivul Canon atunci când nu este utilizat.
 • Accesorii pentru obiective

  Lens Cap E-67II

  Protejează obiectivul Canon atunci când nu este utilizat.
 • Accesorii pentru obiective

  Parasolar ET-73

  Previne pătrunderea luminii dispersate în obiectiv pentru ca fotografiile dumneavoastră să nu fie afectate de reflexii nedorite.
 • Accesorii pentru obiective

  Tub de extensie EF 25 II

  Acest tub de extensie de 25 mm încape între corpul aparatului foto şi obiectiv, oferind obiectivului o focalizare la distanţe mai mici şi capacităţi macro şi menţinând în acelaşi timp contactul electronic.
 • V-ar putea plăcea şi...

  Patru obiective care reprezintă alternative la EF 100mm f/2.8L Macro IS USM au fost selectate de experţii noştri în obiective.

 • EF 100mm f/2.8 Macro USM

  Un obiectiv macro full-frame de înaltă performanţă, cu o deschidere de diafragmă de f/2,8, care este, de asemenea, excelent pentru portrete.
 • Obiective pentru DSLR

  EF 180mm f/3.5L Macro USM

  Un teleobiectiv USM de nivel profesionist din gama L, care permite prim-planuri de la distanţă.
 • Obiective pentru DSLR

  EF 24-70mm f/4L IS USM

  Un obiectiv compact cu zoom din gama L, cu o deschidere a diafragmei de f/4 şi stabilizator de imagine, ideal pentru călătorii şi utilizare generală.
 • Obiective pentru DSLR

  EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

  Un obiectiv macro USM cu o deschidere de diafragmă mare de f/2,8, care asigură detalii de efect, dincolo de ochiul omenesc.
 • Obiective grandangulare

  Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.