Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Compatibil cu toate aparatele foto EOS, inclusiv aparatele foto mirrorless, cu utilizarea unui adaptor de montură EF-EOS M

Un obiectiv cu excelente capacităţi macro

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM are un raport de mărire macro real de 1:1, ceea ce înseamnă că obiectul pe care îl fotografiaţi în viaţa reală are aceeaşi dimensiune ca pe senzorul aparatului foto. Acest obiectiv multifuncţional oferă rezultate excepţionale atunci când realizaţi fotografii portret sau înregistraţi filme ţinând aparatul foto în mână datorită capacităţii de a atinge o profunzime mică cu un efect bokeh deosebit, alături de funcţia încorporată de stabilizare hibridă a imaginii şi a structurii uşoare.

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM este obiectivul potrivit pentru:

Imagini macro clare

Deşi cele mai multe obiective Canon sunt prevăzute cu stabilizator de imagine (IS) capabil să regleze tremurul aparatului foto atunci când fotografiaţi ţinându-l în mână, acest obiectiv beneficiază de un sistem inovator de stabilizare hibridă a imaginii pentru contracararea tremurului unghiular obişnuit şi tremurul lateral, care se amplifică atunci când fotografiaţi prim-planuri.

Hybrid IS ON IS OFF

Imaginea afişată pentru „ON” (pornit) prezintă utilizarea stabilizatorului hibrid de imagine, iar cea pentru „OFF” (oprit) nu indică nicio utilizare a stabilizatorului de imagine.

Deplasare şi tremur

Tremurul cauzat de deplasare se produce atunci când aparatul foto se mişcă paralel cu scena surprinsă de senzorul de imagine, iar acest efect se amplifică în cazul fotografiilor macro. De obicei, pentru fotografia macro este nevoie de un trepied stabil, însă noua tehnologie Hybrid IS ajută la eliminarea tremurului unghiular şi lateral al aparatului foto. Acest lucru vă oferă mai multă flexibilitate la eliminarea tremurului natural al aparatului foto şi la generarea unei reacţii atunci când subiectul se mişcă sau îşi schimbă poziţia, asigurând imagini clare la fotografierea subiecţilor macro.

Shift-blurring

Un obiectiv unic

Reacţie rapidă şi silenţioasă pentru rezultate grozave

Atunci când cel mai mic lucru poate distruge o fotografie live pregătită perfect, viteza uimitoare şi focalizarea automată silenţioasă a motorului USM alături de distanţa focală de 100 mm vă ajută să obţineţi cele mai bune rezultate, păstrând suficientă distanţă pentru a nu speria subiectul. Folosiţi limitatorul de focalizare încorporat pentru a creşte viteza de realizare a AF limitând focalizarea într-un anumit interval de distanţe.

IMG_0308
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Calitatea de construcţie specifică gamei L

Parte din prestigioasa gamă de obiective L, EF 100mm f/2.8L Macro IS USM este fabricat din cele mai bune materiale şi este protejat împotriva intemperiilor pentru a fi suficient de rezistent pentru toate condiţiile de fotografiere.

Acest obiectiv reprezintă o opţiune grozavă pentru portrete datorită elementului cu dispersie ultraredusă (UD) care elimină aberaţiile cromatice şi efectul bokeh excepţional creat de diafragma circulară cu 9 lamele în combinaţie cu f/2,8.

Combinaţia dintre tehnologia excepţională Hybrid IS, diafragma f/2,8 şi sistemul de focalizare automată rapidă USM îl fac un obiectiv cu adevărat unic, care se comportă extrem de bine, ceea ce îl face popular în rândul celor care fac fotografii macro frecvent, precum şi în rândul celor care doresc să se specializeze pe fotografia macro.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM

Un obiectiv multifuncţional grozav pentru portrete

Un supliment cu scop dublu pentru echipamentul dvs. fotografic, 100mm f/2.8L Macro IS USM este un obiectiv perfect pentru fotografia de tip portret, permiţându-vă să vă apropiaţi extrem de mult de subiect menţinând în acelaşi timp calitatea imaginii.

Portrete superbe cu detalii clare

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM este tot ceea ce v-aţi putea dori de la un obiectiv cu distanţă focală fixă. Calitatea optică excelentă şi redarea detaliilor ultrafine sunt perfecte atunci când doriţi să evidenţiaţi trăsăturile faciale.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Perspectiva perfectă

Distanţa focală de 100 mm este perfectă pentru portrete, permiţând realizarea unor prim-planuri măgulitoare fără distorsionarea trăsăturilor faciale. Funcţia de stabilizare hibridă a imaginii permite realizarea unor imagini frumoase în condiţii de lumină slabă cu aparatul foto în mână.

Nu pierdeţi din vedere detaliile

Diafragma f2,8 permite obţinerea unei profunzimi mici, creând impresia de distanţă. Acest lucru ajută la separarea subiectului de fundal şi la îndreptarea atenţiei către detaliul dorit de dvs.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Specificaţii

Pentru a vedea specificaţiile complete pentru EF 100mm f/2.8L Macro IS USM, faceţi clic pe butonul de mai jos.

Accesorii