Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Obiectivul EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM este primul obiectiv cu adevărat Macro din seria EF-S. Obiectiv dinamic, compact, cu focalizare rapidă care oferă detalii impresionante ce transpar dincolo de ochiul uman.

Beneficii

  • Distanţă focală de aprox. 96 mm (format de 35 mm)
  • Compact şi uşor
  • Rezoluţie înaltă de la un colţ la celălalt al cadrului, contrast şi calitate ridicată a imaginii
  • Focalizare automată rapidă cu motorul USM aproape silenţios
  • Comandă permanentă de focalizare manuală
  • Tratament Super Spectra

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Aproape


Datorită capacităţii sale de a focaliza imagini de mărime naturală pe senzorul de imagine, obiectivul EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM oferă performanţe macro extraordinare din seria obiectivelor EF-S. Cu o distanţă focală de aproximativ 96 mm într-un format de 35 mm, oferă rezultate impresionante de prim-plan. Distanţa de focalizare minimă de doar 20 cm vă apropie extrem de mult de subiect care umple cadrul incluzând cele mai pretenţioase detalii.

O lume în miniatură


Obiectivul EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM funcţionează cu aparatele EOS cu EF-S pentru a vă permite să exploraţi o dimensiune fotografică nouă şi incitantă. Fotografii de natură se vor delecta cu această capacitate de a capta frumuseţea complexă a caracteristicilor minuscule. Beneficiind de capacitatea de a reproduce pe senzor o imagine în mărime naturală, puteţi duce publicul în călătorie într-o lume fantastică miniaturală.

Neclaritate de fundal


Fotografii de portrete se vor bucura de deschiderea mare a diafragmei care îngustează adâncimea câmpului şi creează o neclaritate de fundal minunată, făcând ca subiectul dvs. să iasă în evidenţă într-un mod dramatic.

Greutate scăzută de transport


Obiectivul EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM conferă un grad enorm de versatilitate setului dvs., fără a adăuga greutate suplimentară. Motorul său ultra sonic aproape silenţios asigură focalizare automată de precizie, foarte rapidă, cu o comandă manuală permanentă.

Rezoluţie şi calitate


O moştenire de 60 ani în domeniul ingineriei optice a fost încorporată în producerea unui obiectiv care oferă standarde foarte exacte de calitate a fotografiei. Tehnologiile Canon pentru obiective se combină pentru a produce o rezoluţie înaltă de la un colţ la celălalt al cadrului, luminozitate, contrast şi o reproducere echilibrată a culorilor pentru toate distanţele de focalizare.

Creat pentru utilizare digitală


Conceput special pentru fotografiere digitală, obiectivul dispune de elemente cu formă specială şi tratamente Super Spectra pentru a elimina efectele de fantomă şi reflexiile care pot fi produse de reflexiile senzorilor aparatului. Parasolarul opţional exclusiv reduce şi mai mult riscul reflexiilor.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products