Canon_Girl_Hero
Blank-Rect Image

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Oferind pachetul perfect, acest teleobiectiv din seria L rapid cu tehnologie optică avansată este perfect pentru fotografia portretistică creativă.

Surprindeţi portrete cu detalii superbe şi trăiţi pentru poveste

Acest obiectiv rapid pentru portrete asigură imagini color perfect clare, cu contrast puternic şi detalii precise, fiind ideal pentru senzorii de înaltă rezoluţie. Air Sphere Coating (ASC) ajută la suprimarea efectelor fantomă interne şi a reflexiei, iar diafragma mare f/1,4 creează o adâncime redusă a câmpului.

Consultaţi specificaţiile complete

Canon_Side_Without_Cap

Diafragmă largă şi luminoasă pentru focalizare performantă la orice nivel de lumină

O diafragmă rapidă f/1,4 permite focalizarea precisă şi timpi mai scurţi de expunere chiar şi în lumină slabă. Adâncimea redusă a câmpului asigurat de deschiderea maximă largă a diafragmei creează un efect bokeh plăcut, conferind adâncime suplimentară portretelor.

Large, bright aperture

Stabilizare uniformă şi precisă, echivalentă 4-stop, a imaginilor

Condiţiile problematice de iluminat pot crea o imagine superbă sau o pot distruge. Stabilizarea imaginii echivalentă 4-stop va ajuta la compensarea tremurului aparatului foto şi va oferi fotografilor şi realizatorilor de filme care lucrează în condiţii dificile un avantaj suplimentar, exact atunci când au mai multă nevoie de el.

Dancing_in_the_rain

Focalizare automată precisă, receptivă şi de mare viteză pentru o agilitate excepţională a focalizării

Datorită noii tehnologii AF, obiectivul reacţionează rapid şi cu precizie, permiţând focalizarea aproape complet silenţioasă. Marcajele clare de focalizare şi compatibilitatea AF completă cu toate sistemele EOS, fac din acest obiectiv partenerul perfect pentru fotografi şi realizatorii de filme.

Dance_Couple

Structură durabilă, rezistenţă excepţională la intemperii, compatibilitate totală

Structura durabilă care include un cilindru frontal care absoarbe şocurile asigură niveluri înalte de performanţă în toate condiţiile. Straturile de fluor de pe elementele frontale şi posterioare ale obiectivului ajută la protecţia împotriva prafului şi umezelii, iar marcajele precise pentru distanţă permit calculele E-TTL la utilizarea bliţului.

Angled_Shot

Acolo unde arta întâlneşte performanţa

Un aparat foto este bun în măsura în care este conectat la un obiectiv performant şi toate obiectivele din seria L au fost proiectate să poată fi folosite la cel mai înalt nivel. Compatibilitatea AF completă cu senzorii Dual Pixel CMOS AF înseamnă că acest obiectiv va oferi rezultate excepţionale atât privind fotografiile, cât şi filmele.

Girl_Dark_BlueRed_Room

Specificaţii

85 mm

Distanţă focală

f/1,4

Diafragmă maximă

4-stop

Stabilizator de imagine

Inel USM

Focalizare automată

88,6 x 105,4

Max. diametru x lungime (mm)

950

Greutate (g)

Vedeţi specificaţiile complete

Slant_Without_Cap

Descoperiţi ce vede obiectivul prin ochii povestitorilor Canon

Obiectivul EF 85mm f/1.4L IS USM este foarte versatil, fiind un obiectiv perfect pentru o varietate de proiecte. De la portrete extrem de clare şi flatante până la situaţii de viaţă cu mişcare rapidă, aflaţi de ce povestitorii Canon pun întotdeauna acest obiectiv în bagaj.

Awards

Accesorii

Produse conexe