Orange helicopter

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

Preferată de mulţi, această nouă versiune a zoomului grandangular clasic oferă claritate uimitoare pe tot intervalul de zoom.

Galerie

Obiectiv grandangular de înaltă performanţă din gama L

EF 16-35 mm f/2.8L III USM este un obiectiv ultra-grandangular de calitate premium, cu deschidere constantă de f/2,8, cea mai înaltă calitate posibilă a imaginii, chiar şi în condiţii de lumină slabă.

Vedeţi specificaţiile complete

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM product shot

Obiectiv perfect pentru

Calitate premium a imaginii

Obiectivele Glass Moulded (GMo) cu suprafaţă dublă, diametru mare şi dispersie ultraredusă, ajută la reducerea semnificativă a distorsiunii imaginii şi a aberaţiilor cromatice. Straturile avansate Air Sphere şi SubWavelength împiedică apariţia efectelor de reflexie şi fantomă, astfel încât să puteţi realiza fotografii cu încredere în medii cu o lumină nu tocmai ideală.

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM Pack shot slanted with lens hood
Water logged beach

Colecţie versatilă de distanţe focale grandangulare

EF 16-35 mm f/2.8L III USM dispune de un zoom de 16-35 mm care cuprinde o gamă de distanţe focale grandangulare.

Sunset at the beach with a bright sky

Diafragmă rapidă cu deschidere constantă

Deschiderea mare a diafragmei de f/2.8 vă permite să profitaţi din plin de lumina disponibilă, iar diafragma circulară cu 9 lamele asigură un adâncime a câmpului uluitoare.

Structură rezistentă specifică gamei L

Structura robustă, rezistentă, care protejează împotriva intemperiilor a modelului EF 16-35 mm f/2.8L III USM îl ajută să facă faţă rigorilor utilizării profesionale.

Tree in the desert

Focalizare automată avansată

EF 16-35 mm f/2.8L III USM dispune de un motor USM de tip inel şi un procesor de înaltă performanţă, care asigură o focalizare mai rapidă.

Posed portrait with umbrella
Night sky clouds

Să fac upgrade?

EF 16-35 mm f/2.8L III USM înlocuieşte modelul EF 16-35 mm f/2.8L II USM şi este creat să definească standarde noi de calitate a imaginii pentru zoom-uri ultra-grandangulare.

Sistem optic

Sistemul optic nou creat oferă o claritate uluitoare pe întreg cadrul. Un mecanism de zoom pe 5 grupuri reconceput care îmbunătăţeşte nivelurile de rezistenţă la vibraţii şi şocuri.

Skyscrapers at night

Straturile de protecţie ale obiectivului

Straturile Subwavelength şi Air Sphere reduc efectele de reflexie şi fantomă în imaginile pe care le realizaţi.

Skyscrapers from a high angle shot

Diafragmă cu 9 lamele

În comparaţie cu diafragma circulară cu 7 lamele a modelului EF 16-35 mm f/2.8L II USM, modelul EF 16-35 mm f/2.8L III USM conţine o diafragmă circulară cu 9 lamele, care vă permite să creaţi o focalizare de fundal deosebită.

Portrait shot of a bride

Accesorii

Produse conexe