Canon TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E de 24 mm f/3,5L II a fost rafinat pentru a asigura o calitate deosebită a imaginii până la marginea cadrului. Rotirea independentă a mecanismelor de înclinare şi deplasare permite o libertate maximă de creaţie.

TS-E 24mm f3.5L II

Beneficii

  • Obiectiv de 24 mm cu funcţie de înclinare şi deplasare
  • Distorsiune redusă şi rezoluţie înaltă
  • Înclinare la ± 8,5° şi deplasare de ± 12 mm
  • Rotaţie independentă de înclinare sau deplasare
  • Elemente asferice şi UD
  • Tratamente antireflex şi super spectra
  • Diafragmă circulară

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon TS-E 24mm f/3.5L II

Extinde posibilităţile de fotografiere cu înclinare şi deplasare


Datorită sistemului de rotaţie unic de la Canon, TS-E de 24 mm f/3,5L II permite rotirea independentă a direcţiilor de înclinare şi deplasare. Aceasta permite controlul separat al perspectivei şi adâncimii câmpului - crescând mult flexibilitatea obiectivului.

Cea mai mare rază de mişcare


Cu o distanţă focală cu unghi larg de 24 mm şi o înclinare la ±8,5° disponibile, plus o deplasare de ±12mm şi o rotaţie la ±90° la ambele mecanisme de înclinare şi deplasare, TS-E de 24 mm f/3,5L II oferă o flexibilitate excepţională. TS-E de 24 mm f/3,5L II dispune şi de dispozitive de blocare a mecanismelor de înclinare şi deplasare, pentru a asigura evitarea mişcărilor nedorite.

Elemente de înaltă precizie ale obiectivului


Pentru a obţine rezoluţie şi distorsiune excepţionale pe toată suprafaţa cadrului, este utilizat un obiectiv asferic din sticlă turnată cu diametrul mare, de înaltă precizie. Pentru a minimiza aberaţia cromatică obişnuită la fotografierea panoramică sunt utilizate trei elemente UD. Aceste caracteristici fac obiectivul potrivit în special pentru fotografia peisagistică şi arhitecturală.

Tratament antireflex


Conceput pentru a fi utilizate în fotografia digitală, tratamentul Canon patentat pentru obiectiv contribuie la prevenirea efectului de fantomă şi umbrelor provocate de reflexiile interne - asigurând imagini clare, bine definite.

Calitate robustă a construcţiei


Obiectivele Canon seria L sunt construite pentru face faţă utilizării normale în cele mai solicitante condiţii. Garniturile de etanşare împotriva intemperiilor şi a prafului adaugă un plus de protecţie, alături de parasolarul şi husa incluse, de asemenea, în pachet.

Optică fără plumb


Pentru întreaga structură a dispozitivului TS-E de 24 mm f/3,5L II a fost utilizată sticlă ecologică fără plumb.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon TS-E 24mm f/3.5L II , despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Ajutaţi-mă să aleg

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.