Canon TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E de 24 mm f/3,5L II a fost rafinat pentru a asigura o calitate deosebită a imaginii până la marginea cadrului. Rotirea independentă a mecanismelor de înclinare şi deplasare permite o libertate maximă de creaţie.

TS-E 24mm f3.5L II

Beneficii

  • Obiectiv de 24 mm cu funcţie de înclinare şi deplasare
  • Distorsiune redusă şi rezoluţie înaltă
  • Înclinare la ± 8,5° şi deplasare de ± 12 mm
  • Rotaţie independentă de înclinare sau deplasare
  • Elemente asferice şi UD
  • Tratamente antireflex şi super spectra
  • Diafragmă circulară

Specificaţii detaliate

Aruncaţi o privire mai atentă asupra Canon TS-E 24mm f/3.5L II

Extinde posibilităţile de fotografiere cu înclinare şi deplasare


Datorită sistemului de rotaţie unic de la Canon, TS-E de 24 mm f/3,5L II permite rotirea independentă a direcţiilor de înclinare şi deplasare. Aceasta permite controlul separat al perspectivei şi adâncimii câmpului - crescând mult flexibilitatea obiectivului.

Cea mai mare rază de mişcare


Cu o distanţă focală cu unghi larg de 24 mm şi o înclinare la ±8,5° disponibile, plus o deplasare de ±12mm şi o rotaţie la ±90° la ambele mecanisme de înclinare şi deplasare, TS-E de 24 mm f/3,5L II oferă o flexibilitate excepţională. TS-E de 24 mm f/3,5L II dispune şi de dispozitive de blocare a mecanismelor de înclinare şi deplasare, pentru a asigura evitarea mişcărilor nedorite.

Elemente de înaltă precizie ale obiectivului


Pentru a obţine rezoluţie şi distorsiune excepţionale pe toată suprafaţa cadrului, este utilizat un obiectiv asferic din sticlă turnată cu diametrul mare, de înaltă precizie. Pentru a minimiza aberaţia cromatică obişnuită la fotografierea panoramică sunt utilizate trei elemente UD. Aceste caracteristici fac obiectivul potrivit în special pentru fotografia peisagistică şi arhitecturală.

Tratament antireflex


Conceput pentru a fi utilizate în fotografia digitală, tratamentul Canon patentat pentru obiectiv contribuie la prevenirea efectului de fantomă şi umbrelor provocate de reflexiile interne - asigurând imagini clare, bine definite.

Calitate robustă a construcţiei


Obiectivele Canon seria L sunt construite pentru face faţă utilizării normale în cele mai solicitante condiţii. Garniturile de etanşare împotriva intemperiilor şi a prafului adaugă un plus de protecţie, alături de parasolarul şi husa incluse, de asemenea, în pachet.

Optică fără plumb


Pentru întreaga structură a dispozitivului TS-E de 24 mm f/3,5L II a fost utilizată sticlă ecologică fără plumb.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon TS-E 24mm f/3.5L II , despre funcţiile şi capabilităţile sale.