Sunset sea structure image taken with EF 24-105mm f/4L IS II USM

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Preferat de cei ce doresc să transporte un singur obiectiv la locaţie, acest obiectiv oferă o calitate uimitoare a imaginii şi stabilizare avansată pentru aceasta.

Galerie

Zoom standard din gama L cu performanţă profesională

EF 24-105 mm f/4L IS II USM este un obiectiv cu zoom standard care vă duce puţin mai departe, indiferent dacă realizaţi fotografii sau filmaţi. Acest obiectiv este ideal când trebuie să surprindeţi imagini de o calitate a excepţională, atunci când călătoriţi cu bagaje puţine.

Vedeţi specificaţiile complete

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM vertical side view shot

Obiectiv perfect pentru

Pentru imaginii de înaltă calitate care impresionează

Elemente specializate ale obiectivului vă oferă o calitate ridicată a imaginii, pe toată intervalul de zoom, prin minimizarea distorsiunilor vizibile. Stratul Air Sphere integrat şi avansat protejează obiectivul împotriva efectului de reflexie şi de fantomă când realizaţi fotografii în medii cu lumină naturală imprevizibilă.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view shot
Dark blue sea by bridge structure

Interval de zoom extins, cu diafragmă maximă şi constantă

Comutaţi rapid între distanţele focale de teleobiectiv grandangulară, standard şi scurtă, menţinând diafragma la deschiderea maximă de f/4.

Realizaţi fotografii clare, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută

Stabilizatorul de imagine combate efectele de neclaritate cauzate de mişcarea camerei, astfel încât să puteţi fotografia mai lent cu 4 stopuri decât în mod normal.

Low light pipe structure dark

Deveniţi versatili când filmaţi

EF 24-105 mm f/4L IS II USM este la fel de util pentru filmare ca şi pentru fotografii, oferind într-un pachet compact distanţe focale ideale pentru o varietate de subiecţi. Focalizarea automată avansată permite tranziţii de focalizare line, profesionale şi silenţioase şi urmărirea continuă a focalizării, cu posibilitatea de focalizare manuală în orice moment.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view with no hood

Continuaţi să fotografiaţi şi în condiţii dificile

EF 24-105 mm f/4L IS II USM dispune de noul design exterior al obiectivelor din L-series. Această structură robustă a fost creată să facă faţă rigorilor utilizării profesionale, cu rezistenţă îmbunătăţită la şocuri şi vibraţii.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM white rocks and clear skies
Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM pebble beach sunset

Să fac upgrade?

EF 24-105 mm f/4L IS II USM a înlocuit modelul EF 24-105 mm f/4L IS USM şi a fost menit să devină obiectivul standard pentru mulţi fotografi profesionişti şi entuziaşti.

Sistem optic

EF 24-105 mm f/4L IS II USM dispune de un design optic revizuit în comparaţie cu predecesorul său, pentru o rezoluţie îmbunătăţită şi o claritate completă pe toată gama de zoom.

Symmetrical architecture white roof

Stabilizare a imaginii îmbunătăţită

Noul stabilizator de imagine oferă efectul echivalent al unui timp de expunere mai scurt cu 4 stopuri, comparativ cu modelul EF 24-105 mm f/4L IS USM cu 2,5 stopuri.

Seagulls sitting on black rock
Wide Angle Lens

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.

Aflaţi mai multe

Accesorii

Produse conexe