Obiective pentru DSLR

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Preferat de cei ce doresc să transporte un singur obiectiv la locaţie, acest obiectiv oferă o calitate uimitoare a imaginii şi stabilizare avansată pentru aceasta.

Obiectiv perfect pentru

 • Peisaj

  Surprindeţi imagini uluitoare, de la peisaje rurale cu dealuri şi peisaje marine, până la puncte de atracţie din oraşe şi peisaje urbane.

 • Portret

  Perfect pentru surprinderea expresiilor faciale, ideal pentru nunţi, evenimente şi petreceri.

 • Călătorii

  Fotografia de călătorie nu este doar pentru cei care călătoresc în toată lumea; şi plimbările şi mini-vacanţele spontane constituie amintiri care trebuie preţuite.

Canon Camera

Pentru imaginii de înaltă calitate care impresionează

Elemente specializate ale obiectivului vă oferă o calitate ridicată a imaginii, pe toată intervalul de zoom, prin minimizarea distorsiunilor vizibile. Stratul Air Sphere integrat şi avansat protejează obiectivul împotriva efectului de reflexie şi de fantomă când realizaţi fotografii în medii cu lumină naturală imprevizibilă.

Interval de mărire extins, cu diafragmă maximă şi constantă

Comutaţi rapid între distanţele focale de teleobiectiv grandangulară, standard şi scurtă, menţinând diafragma la deschiderea maximă de f/4.
Canon Camera

Realizaţi fotografii clare, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută

Stabilizatorul de imagine combate efectele de neclaritate cauzate de mişcarea camerei, astfel încât să puteţi fotografia mai lent cu 4 stopuri decât în mod normal.

Deveniţi versatili când filmaţi

EF 24-105 mm f/4L IS II USM este la fel de util pentru filmare ca şi pentru fotografii, oferind într-un pachet compact distanţe focale ideale pentru o varietate de subiecţi. Focalizarea automată avansată permite tranziţii de focalizare line, profesionale şi silenţioase şi urmărirea continuă a focalizării, cu posibilitatea de focalizare manuală în orice moment.

Canon Camera

Continuaţi să fotografiaţi şi în condiţii dificile

EF 24-105 mm f/4L IS II USM dispune de noul design exterior al obiectivelor din L-series. Această structură robustă a fost creată să facă faţă rigorilor utilizării profesionale, cu rezistenţă îmbunătăţită la şocuri şi vibraţii.

Să fac upgrade?

EF 24-105 mm f/4L IS II USM a înlocuit modelul EF 24-105 mm f/4L IS USM şi a fost menit să devină obiectivul standard pentru mulţi fotografi profesionişti şi entuziaşti.
Canon Camera

Sistem optic

EF 24-105 mm f/4L IS II USM dispune de un design optic revizuit în comparaţie cu predecesorul său, pentru o rezoluţie îmbunătăţită şi o claritate completă pe toată gama de zoom.

Stabilizare a imaginii îmbunătăţită

Noul stabilizator de imagine oferă efectul echivalent al unui timp de expunere mai scurt cu 4 stopuri, comparativ cu modelul EF 24-105 mm f/4L IS USM cu 2,5 stopuri.

Canon Camera

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.
Mâini care ţin un aparat foto Canon EOS R şi un obiectiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Accesorii

 • Toc de obiectiv Canon LP1219

  O husă compactă pentru obiectiv

 • Parasolar Canon EW-83M

  Protejează obiectivul împotriva luminii dispersate

 • Capac Canon E 77II

  Protejează obiectivul împotriva prafului

Produse conexe