FOTOGRAFIA DE NUNTĂ

Amintiri de durată: creaţi mini-fotografii imprimate demne de albumul foto de nuntă

Descoperiţi de ce Canon Zoemini S2 şi imprimanta Canon Zoemini sunt accesoriile perfecte pentru ziua nunţii – atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru invitaţi.
Mâinile unei femei care lipesc mini-fotografii de nuntă într-un album de colaje, cu un aparat Canon Zoemini S2 alb lângă ea.

Micile momente de bucurie de la o nuntă vor crea cele mai memorabile fotografii. Râsul, lacrimile şi zăngănitul paharelor în timp ce mai multe generaţii sărbătoresc împreună, adesea cu cei mai tineri nuntaşi zburdând cu feţele acoperite de tort. Uneori, aceste clipe mai puţin importante ale zilei celei mari pot fi ratate de fotografii profesionişti, care se concentrează pe crearea unor fotografii perfecte. Dar dacă invitaţii la nuntă ar putea înregistra momentele nevăzute?

Cu imprimanta foto cu aparat foto 2 în 1 de buzunar Canon Zoemini S2, este extrem de simplu să realizaţi instantanee şi selfie-uri de nuntă. Aici, împărtăşim câteva idei creative despre modul în care dumneavoastră şi invitaţii puteţi utiliza acest aparat şi imprimanta instantanee Canon Zoemini pentru a surprinde şi împărtăşi momentele preţioase.

Metoda perfectă de a destinde atmosfera

Un bărbat şi o femeie făcându-şi un selfie cu un aparat Canon Zoemini S2 roz. Aparatul foto este focalizat, dar cuplul este estompat.

Cu o oglindă încorporată şi un inel luminos, Canon Zoemini S2 este ideal pentru selfie-uri – în special selfie-uri de nuntă, ocazie la care invitaţii se străduiesc să arate bine şi au chef de distracţie.

Fie că au loc pe o plajă tropicală, într-o casă pitorească impunătoare sau într-o sală de evenimente de deasupra unui bar sau restaurant local, nunţile implică, de obicei, cunoaşterea unor oameni noi. Deşi aţi putea planifica câteva jocuri după ceremonie pentru a încuraja invitaţii să se cunoască între ei, realizarea de fotografii împreună poate fi un mod natural – şi necostisitor – pentru ca invitaţii să spargă gheaţa.

Un aparat foto instantaneu pe o masă de recepţie specială, cu un aranjament precum un turn de pahare cu şampanie, câteva obiecte de recuzită distractive sau o carte de oaspeţi de nuntă, poate să creeze ocazii perfecte pentru fotografii şi să dea startul conversaţiei.

Locuri ideale pentru amplasare unei imprimante mini

O imprimantă Canon Zoemini S neagră aşezată pe o carte de oaspeţi la o nuntă.

Canon Zoemini S2 este accesoriul perfect pentru nuntă. Invitaţii îşi pot organiza propriile sesiuni foto spontane şi pot vedea imediat rezultatele în mini-imprimări superbe. În plus, pentru a le face şi mai speciale, invitaţii îşi pot chiar semna fotografiile imprimate sau pot lăsa un scurt mesaj pe margine.

Două imprimante Canon Zoemini pe o masă cu o farfurie cu tort şi câteva băuturi.

Cântărind doar 160 g, imprimanta Canon Zoemini este elegantă şi uşoară, putând fi amplasată discret pe mesele cu tortul de nuntă, birourile de jocuri şi multe altele. Este totodată foarte uşor de folosit.

Amplasarea unei imprimante foto Canon Zoemini S2 cu aparat foto lângă tort sau albumul de amintiri vă poate încuraja invitaţii să realizeze şi să imprime fotografii. Sau, dacă un invitat a realizat deja fotografia perfectă şi o are salvată pe smartphone, imprimanta Canon Zoemini se poate conecta prin Bluetooth şi o poate imprima utilizând aplicaţia Canon Mini Print. Invitaţii pot lipi apoi imaginea aleasă lângă un mesaj scris de mână pentru a vă lăsa o amintire, adăugând încă un element în cartea dumneavoastră de oaspeţi.

Atunci când combinaţi hârtia de autocolante rotunde predecupate de 1,3” Canon ZINK cu Canon Zoemini, puteţi imprima instantaneu autocolante foto de pe telefon, utilizând aplicaţia Canon Mini Print. Prietenii şi familia pot să fotografieze, să imprime, să dezlipească şi să îşi lipească pozele de nuntă într-o carte de oaspeţi sau într-un album.

Cabină foto improvizată

O femeie făcându-şi un selfie cu un aparat Canon Zoemini S2 albastru.

Dacă doriţi să improvizaţi o cabină foto fără costurile asociate, puteţi folosi funcţia Vizualizare live din aplicaţia Canon Mini Print în combinaţie cu Canon Zoemini S2 pentru a seta un temporizator, oferindu-vă timp pentru a compune fotografia perfectă.

Două tinere se uită la o colecţie de mini-imprimări colorate cu ele însele în care au fost adăugate text şi doodle-uri.

Opţiunile aplicaţiei Canon Mini Print includ doodle-uri, text, rame şi chiar efecte AR.

Cabinele foto sunt o modalitate distractivă şi informală de a încuraja nuntaşii adulţi să se destindă, să facă ghiduşii şi să-şi scoată la iveală copilul interior. Sunt excelente şi pentru copii, mai ales atunci când există o cutie cu costumaţii plină de accesorii gonflabile amuzante, decupaje de hârtie, peruci scandaloase, ochelari de soare enormi şi pălării caraghioase.

Posibilităţile sunt imense atunci când vine vorba de crearea de cabine foto – de la fotografierea pe un fundal floral la crearea unei rame foto uriaşe decupate în spatele căreia invitaţii să poată poza. Cu Canon Zoemini S2 asociat cu aplicaţia Canon Mini Print se pot realiza fotografii de grup cu un temporizator comod şi un declanşator de la distanţă, oferindu-le invitaţilor ocazia să creeze şi să imprime amintiri sentimentale care vă vor face să râdeţi ani de-a rândul.

Adunaţi pozele imprimate după ziua nunţii şi creaţi un colaj bun de înrămat care surprinde spiritul festiv. Va fi cu siguranţă un exponat plin de viaţă în casa dumneavoastră şi va crea un contrast distractiv cu fotografiile de nuntă mai tradiţionale.

Nu pierdeţi niciun moment

O selecţie de imprimante Canon Zoemini S2 de culoare turcoaz, alb şi roz auriu.

Canon Zoemini S2 oferă aproximativ 25 de fotografii la o încărcare şi dispune totodată de un slot pentru carduri Micro SD, astfel încât este uşor să stocaţi fotografiile pentru a le imprima mai târziu, fără a pierde distracţia.

Recepţia este unde se întâmplă multă magie la nunţi şi, pe măsură ce petrecerea se întinde spre dimineaţă, oaspeţii devin mai relaxaţi, iar oamenii de la care aţi aştepta cel mai puţin ar putea să îşi arate mişcările de dans pe care le-au rezervat doar pentru astfel de evenimente. Deseori, fotograful şi videograful oficiali au plecat deja, aşa că rămâne în seama prietenilor şi familiei să surprindă aceste momente spontane pe aparatul foto.

Ar fi o idee bună să amplasaţi locul special pentru selfie-uri lângă ringul de dans, unde invitaţii să poată să fotografieze, să imprime şi să arate pe loc imaginile preferate. Imprimanta foto Canon Zoemini S2 este ideală în acest scop, fiind disponibilă în turcoaz, alb şi roz auriu pentru a se asorta cu tema dumneavoastră.

Dacă mai au suficientă energie după ce dansează toată noaptea, invitaţii îşi pot chiar personaliza fotografiile cu efecte şi rame folosind aplicaţia Canon Mini Print. Mai mult, dacă rămâneţi fără hârtie, aparatul foto va salva imaginile pe cardul Micro SD pentru a le putea imprima mai târziu.

Ideal pentru orice ocazie

Poze imprimate cu Canon Zoemini agăţate de un şir de luminiţe decorative în faţa unei ferestre.

Hârtia foto Canon ZINK TM este rezistentă la pete şi la apă, fiind alegerea perfectă de înaltă calitate pentru imprimanta Canon Zoemini.

O imprimantă Canon Zoemini S cu o selecţie de imprimări şi o insignă, alături de un album foto cu textul „Team Bride” (Echipa miresei) scris pe copertă.

De la nunţi şi zile de naştere la ieşiri spontane cu prietenii, Canon Zoemini S2 şi Canon Zoemini sunt excelente pentru orice ocazie.

Există perspective nelimitate atunci când vine vorba de fotografii de nuntă spontane şi, prin crearea propriului hashtag pentru nuntă, puteţi răsfoi după aceea toate imaginile invitaţilor de la ziua specială şi le puteţi imprima pe cele care vă plac. Dacă vă simţiţi creativ, alegeţi imaginile preferate de pe smartphone şi folosiţi hârtie foto Canon ZINKTM de 5 x 7,5 cm cu imprimanta Canon Zoemini pentru a imprima o selecţie şi chiar pentru a le transforma în note de mulţumire. Complet rezistente la pete, la rupere şi la apă, fotografiile preferate pot fi lipite pe oglinzi, carcase de telefon sau laptopuri sau într-un album ori jurnal.

Canon Zoemini şi Canon Zoemini S2 nu sunt doar pentru nunţi însă, fiind ideale pentru toate evenimentele din viaţă, cum ar fi zile de naştere, absolviri, ceremonii religioase şi orice ocazie în care surprinderea clipei şi imprimarea imaginilor oferă o amintire pe care o puteţi expune sau oferi altora – puteţi chiar să imprimaţi mai multe copii ale aceleiaşi imagini pentru a trimite un selfie de grup tuturor celor care au pozat.

Exprimaţi-vă creativitatea cu aplicaţia Canon Mini Print

O femeie care utilizează aplicaţia Canon Mini Print pe smartphone. Pe masa din faţa ei se vede o imprimantă Canon Zoemini S2 şi un album de colaje acoperit cu mini-fotografii de nuntă.

Invitaţii la nuntă îşi pot stiliza fotografiile pe smartphone folosind filtrele din aplicaţia Canon Mini Print.

Două autocolante foto rotunde cu selfie-uri pe ele.

Puteţi crea chiar şi autocolante rotunde distractive pe care să le oferiţi prietenilor folosind hârtie de autocolante circulare predecupate Canon ZINK.

Invitaţii creativi ar putea dori să meargă mai departe atunci când vine vorba de crearea unui panou cu fotografii instantanee, iar aplicaţia Canon Mini Print oferă o mulţime de funcţii pentru a profita de avantajele includerii unor fonturi de text amuzante, rame interesante şi chiar efecte de realitate augmentată (AR).

Există, de asemenea, o funcţie de colaj inteligent care vă permite să selectaţi trei, patru sau nouă imagini preferate şi să le afişaţi în diverse moduri creative folosind aplicaţia. Complet compatibilă cu Canon Zoemini şi Canon Zoemini S2 prin Bluetooth, invitaţii pot realiza, edita şi imprima fotografii de 5 x 7,5 cm pentru un panou de nuntă realizat de invitaţi, cu toţi oamenii care v-au făcut ziua cu adevărat specială.


Articol scris de Lorna Dockerill

Produse conexe

 • Imprimante pentru acasă

  Canon Zoemini 2

  Obţineţi imprimări instantanee de pe smartphone oricând, oriunde, cu imprimanta de buzunar cu baterie Zoemini 2.
 • Aparate foto instantanee şi imprimante de buzunar

  Canon Zoemini S2

  Duceţi selfie-urile la următorul nivel cu o imprimantă cu aparat foto de buzunar, care include oglindă, inel luminos, declanşator de la distanţă şi vizualizare în timp real.
 • Imprimante pentru acasă

  Zoemini

  Capturaţi, personalizaţi şi imprimaţi oriunde mergeţi cu acest accesoriu în format de buzunar pentru dispozitivul mobil.

Articole conexe