IMPRIMARE CREATIVĂ

Exprimaţi-vă cu Canon Zoemini S2

Descoperiţi cum sărbătoresc dansatorii Max Kion şi Dottz Brown momentele importante ale vieţii şi nu rataţi niciun pas cu mini-imprimanta foto 2 în 1 de la Canon.
Un tânăr şi o tânără care se uită fericiţi la un perete cu o colecţie de mini-fotografii. Femeia ţine în mână o imprimantă Canon Zoemini S2.

Unde vă duce ritmul vieţii? Fie că dansaţi pe stradă, fie că ieşiţi în oraş, surprindeţi şi imprimaţi propriile poveşti unice în timp ce exploraţi lumea cu Canon Zoemini S2. Imprimanta foto 2 în 1 de buzunar este concepută pentru utilizarea împreună cu aplicaţia Canon Mini Print şi le permite creatorilor de conţinut să fotografieze şi să imprime pe un singur dispozitiv.

Cu o cameră de 8 MP uşor de utilizat, tehnologie ZINK™ şi capacitatea de a salva fotografii pe un card Micro SD pentru mai târziu, Canon Zoemini S2 este instrumentul perfect pentru persoanele creative care doresc să-şi exprime personalitatea spontan, la fel cum au descoperit dansatorii Max Kion şi Dottz Brown când au testat aparatul foto instantaneu în timpul unui antrenament într-un depozit.

Dans pe stradă

Un tânăr cu părul lung îşi face un selfie împreună cu o prietenă folosind un Canon Zoemini S2.

Dansatorii Max Kion şi Dottz Brown au fost încântaţi să facă o şedinţă foto creativă şi plină de energie cu Canon Zoemini S2. Cei doi au fost printre primii care au testat modelul şi l-au considerat instrumentul perfect pentru crearea din deplasare.

Născută în Amsterdam, crescută în Barcelona şi în prezent locuind în Londra, Max Kion, DJ şi life coach, foloseşte dansul ca modalitate de relaxare creativă – un lucru pe care a început să-l ia în serios pe perioada izolării naţionale din Regatul Unit în timpul pandemiei de COVID-19.

„Întotdeauna am iubit muzica şi întotdeauna mi-a plăcut să dansez, însă nu am luat niciodată această activitate foarte în serios până când nu a venit perioada de izolare în Regatul Unit, care tocmai s-a încheiat”, spune Max. „Atunci am început cu adevărat să dedic timp, să exersez şi să învăţ lucruri şi am realizat cât de mult îmi place. Aceea a fost modalitatea mea de relaxare creativă, în special cu muzică house – nu poţi să nu te bucuri când dansezi pe o astfel de muzică. Este doar modalitatea mea de a-mi păstra sănătatea mintală.”

Pe lângă apariţia în videoclipurile muzicale ale producătorilor de muzică house, Max face parte şi dintr-un grup de dansatori de shuffle care se întâlnesc în diverse locaţii din Londra, împreună cu un DJ şi nişte boxe.

„Se transmite o energie atât de veselă şi de unificată încât simt că devenim o comunitate numeroasă, iar aici îmi reîncarc bateriile în fiecare săptămână”, spune Max despre duminicile cu grupul său de dansatori de shuffle.

Dottz Brown, dansator şi arhitect din sud-estul Londrei, face şi el parte din grup şi a început să danseze cu prietenii săi în urmă cu 13 ani.

„De fapt, am început să dansez la vârsta de 15 ani, cam atunci când a fost lansat YouTube”, explică Dottz. „Apoi, când am împlinit 18 ani, sora mea mi-a luat un aparat foto Canon drept cadou de absolvire. Am început să creez propriile videoclipuri pe YouTube doar pentru a încerca ceva nou. La fiecare şase luni mă întâlneam cu un grup de prieteni în Trafalgar Square din Londra şi făceam schimb de mişcări, exersam şi filmam videoclipuri. Practic am devenit pasionat de mic şi nu m-am mai oprit.”

3 moduri ale aparatului foto pentru exprimarea spontană

Trei imprimante foto Canon Zoemini S2 de culori diferite pe un birou din lemn, înconjurate de mini-fotografii imprimate cu doi tineri distrându-se.

Canon Zoemini S2 are o oglindă şi un inel luminos integrate pentru realizarea de selfie-uri îmbunătăţite şi este disponibilă în trei culori: alb, roz auriu şi turcoaz. „Mi-au plăcut foarte mult culorile diferite”, spune Max, „şi a fost foarte uşor de utilizat”. Dacă doriţi doar să imprimaţi imaginile existente, ar trebui să încercaţi restul gamei de imprimante instantanee, inclusiv Canon Zoemini.

Un bărbat care poartă pantaloni bej şi un tricou colorat introduce o imprimantă foto Canon Zoemini S2 în buzunar.

„Este stabilă şi are muchii delicate, rotunjite, astfel încât intră în buzunar fără să se agaţe”, spune Dottz despre Canon Zoemini S2, care include şi o funcţie utilă de card Micro SD, ceea ce înseamnă că puteţi să salvaţi imaginile preferate pentru mai târziu în caz că rămâneţi fără hârtie sau vreţi să distribuiţi fotografiile pe reţelele sociale.

Nerăbdători să transforme momentele în amintiri, Dottz şi Max au testat Canon Zoemini S2 într-un depozit gol. Datorită aspectului elegant şi greutăţii reduse a imprimantei foto 2 în 1, cei doi au descoperit că îşi pot aduce creativitatea la viaţă în timp real.

„A fost aproape ca un proiect de artă”, spune Dottz. „Pur şi simplu ne distram alergând prin clădire, făcând fotografii amuzante şi practic experimentând. Am făcut câteva selfie-uri şi apoi am asamblat un colaj pe perete folosind imprimate individuale, pentru a crea o fotografie mai mare din cele mici.”

Pe lângă modul Selfie, Canon Zoemini S2 mai are încă două moduri ale aparatului foto: Exterior şi Portret, cu opţiunea de a edita şi de a adăuga filtre şi chenare în aparatul foto, folosind butoanele Efecte şi Rame înainte de imprimare. Înainte de a face o fotografie, utilizatorii pot, de asemenea, să verifice dacă imaginile sunt focalizate, folosind funcţia vizualizare în timp real din aplicaţia Canon Mini Print. Modul Exterior funcţionează fără bliţ, Portret cu bliţ automat, iar Selfie cu inelul luminos.

Un Canon Zoemini S2 şi un album de colaje pe un birou, ambele prezentând fotografii cu un tânăr şi o tânără având expresii caraghioase şi distrându-se.

„Cel mai mare vis al meu a fost întotdeauna să dansez pe o scenă de festival, să simt energia mulţimii”, spune Max, care s-a mutat la Londra cu doi ani în urmă pentru a deveni actriţă, înainte de a realiza că nu i se potriveşte.

O persoană care fotografiază cu ajutorul unui Canon Zoemini S2 un perete cu multe fotografii mici care prezintă doi tineri distrându-se.

„Meseria mea cu normă întreagă este arhitectura şi am obţinut diploma la jumătatea anului trecut”, spune Dottz. „În timpul liber mă ocup cu dansul doar de amuzament şi fac puţină meditaţie.”

Dottz a mai folosit aparate foto instantanee şi este de părere că acestea sunt un instrument care ajută persoanele creative să se bucure de moment. „Aparatele foto instantanee inspiră o stare neobişnuită, în care fotografia trebuie să conteze. Nu doriţi să faceţi risipă de film, sau în cazul acesta de hârtie, ceea ce măreşte importanţa momentului în loc să o reducă”, spune el. „Vă face să vă concentraţi, însă oferă, de asemenea, mai multă semnificaţie amintirii, deoarece prezenţa contează. Nu puteţi doar să apăsaţi declanşatorul, să faceţi 60 de fotografii şi să o alegeţi pe cea mai frumoasă. Cea mai frumoasă este unica. Profitaţi de ocazie.”

Personalizaţi-vă imaginile

Un tânăr cu părul lung stă pe un scaun şi îşi foloseşte telefonul mobil pentru a imprima o imagine pe Canon Zoemini S2.

„Când dansez pe stradă şi oamenii se opresc, aceştia încep imediat să zâmbească, indiferent de cum le merge ziua”, spune Dottz, surprins aici imprimând o imagine pe Canon Zoemini S2. „Afişez o energie pozitivă.”

O imagine cu un tânăr şi o tânără zâmbind, realizată dintr-o serie de imagini mai mici pe un perete albastru-gri.

Dottz şi Max au creat imprimate pe bucăţi pentru a le afişa împreună pe perete, aceasta fiind una dintre modalităţile de a deveni creativ cu imprimatele.

Conectând imprimanta Canon Zoemini S2 la telefonul său, Max a reuşit să-şi editeze fotografiile favorite înainte de a le imprima, folosind aplicaţia gratuită Canon Mini Print – şi a descoperit că ideea de a combina formatul digital cu imprimarea chiar îi oferă inspiraţie. Vă puteţi edita imaginile în aparatul foto dacă preferaţi să le personalizaţi în funcţie de stilul propriu.

Canon Zoemini S2 a fost foarte uşor de utilizat şi este simplu de navigat prin aplicaţie. Are un aspect foarte elegant”, spune Max. „Mi-a plăcut foarte mult să adaug diferite efecte, iar fotografiile pot fi într-adevăr personalizate şi aproape transformate într-un album de colaje prin adăugarea textului, autocolantelor şi filtrelor, ceea ce mi s-a părut foarte interesant.

„În majoritatea timpului vedem persoane care fotografiază imprimatele instantanee şi le postează pe Instagram. Cred că este o idee foarte bună să putem să utilizăm Canon Zoemini S2 atât în mod digital, cât şi fizic. Îmi place această versatilitate.”

Îmbunătăţiţi-vă procesul creativ

Un birou cu un album de colaje cu pagini negre, un caiet albastru deschis şi o imprimantă foto Canon Zoemini S2 albă aşezată deasupra acestuia.

Canon Zoemini S2 este ca şi cum ai avea imagini de pe Instagram pe care le poţi imprima şi împărtăşi fizic cu prietenii, ceea ce este grozav”, declară entuziasmat Dottz.

Pentru pasionaţii de albume de colaje ca Max, Canon Zoemini S2 este, de asemenea, un instrument minunat pentru a adăuga un strop din identitatea dumneavoastră în paginile albumului.

„Este interesant în special pentru realizarea albumelor de colaje”, spune Max. „Îmi place foarte mult să fac albume de colaje, deoarece consider că este o formă de meditaţie. Câteodată organizez tematica în funcţie de culori, alteori organizez tematica în funcţie de lucrurile pe care le-am colecţionat într-o zi. Alteori pur şi simplu adaug câteva autocolante şi desenez. Pot să spun că mă văd folosind această imprimantă foto pentru a-mi umple albumul sau pentru amintiri pe care vreau să le pun pe perete.”

În cazul lui Dottz, Canon Zoemini S2 i-a alimentat imaginaţia cu idei noi şi inventive pentru videoclipurile şi autocolantele sale, deoarece imprimanta poate fi alimentată cu 10 coli de hârtie foto autoadezivă ZINK™.

„Pur şi simplu oferă un plus de creativitate”, spune Dottz, care are şi un cont de Instagram pe care îl foloseşte drept album de schiţe digital. „Îmi imaginez imediat câteva dintre efectele vizuale pe care încerc să le adaug în videoclipurile mele. De exemplu, dacă ar fi să fac o fotografie, să o imprim şi să o arăt camerei, acea imagine statică ar deveni primul cadru al următorului videoclip. Pare un instrument distractiv.”

„Cu hârtia autoadezivă, puteţi crea o imagine circulară în care să adăugaţi un efect de desene animate pe dumneavoastră”, continuă el. „Adăugaţi un inel alb sau negru în jurul acesteia, imprimaţi acel cerc şi puneţi-l pe pălărie, adidaşi sau pe spatele husei telefonului.”

Indiferent de modul în care doriţi să vă personalizaţi imaginile, puteţi să transformaţi momentele în amintiri şi să le împărtăşiţi cu prietenii datorită imprimantei foto Canon Zoemini S2 – surprindeţi ritmul vieţii.

Articol scris de Lorna Dockerill

Produse conexe

  • Imprimante pentru acasă

    Canon Zoemini 2

    Obţineţi imprimări instantanee de pe smartphone oricând, oriunde, cu imprimanta de buzunar cu baterie Zoemini 2.
  • Aparate foto instantanee şi imprimante de buzunar

    Canon Zoemini S2

    Duceţi selfie-urile la următorul nivel cu o imprimantă cu aparat foto de buzunar, care include oglindă, inel luminos, declanşator de la distanţă şi vizualizare în timp real.

Articole conexe