IMPRIMARE CREATIVĂ

Gama Canon Zoemini: cei mai buni prieteni la festival

Citiţi sfaturile noastre de top despre cum să vă bucuraţi de magia festivalului cu Canon Zoemini S2 şi Canon Zoemini 2.
Două femei în haine extravangante îşi fac un selfie cu un aparat foto instantaneu la intrarea într-un cort împodobit cu ghirlande colorate.

De la fredonat de melodii pe scena principală şi minunăţii din pădure până la încercări dezastruoase de a ridica cortul şi la informarea întregului ring de dans când se aude „melodia favorită”, festivalurile sunt o ocazie de a scăpa de rutina zilnică – fie că este vorba de termene la facultate sau de programul de 8 ore de la birou.

Cu atât de multe de văzut şi de făcut, poate fi dificil să vă amintiţi toate momentele interesante după aceea – şi chiar în timpul –, mai ales după mai multe nopţi cu foarte puţin somn. Aici intervine gama Canon Zoemini. Aceste aparate foto instantaneu cu imprimante şi imprimante de buzunar reprezintă o modalitate uşoară, simplă şi rapidă de a vă documenta aventura la festival. Şi, de la etichete pentru sticle de apă la selfie-uri imprimate pe loc, sunt excelente şi pentru un plus de distracţie în timp ce vă aflaţi acolo.

Iată sfaturile noastre de top pentru utilizarea gamei Canon Zoemini pentru a vă îmbunătăţi experienţa la festival.

1.Luaţi cu dumneavoastră un dispozitiv de buzunar

O persoană îmbrăcată în stilul anilor ʼ70 pune o imprimantă Canon cu aparat foto instantaneu în buzunarul pantalonilor portocalii.

Compacte şi portabile, aparatele foto şi imprimantele instantanee din gama Canon Zoemini sunt partenerii perfecţi la festival. În plus, nu necesită cerneală, aşa că nu aveţi nevoie decât de un pachet de hârtie ZINK TM şi sunteţi gata să imprimaţi.

Fie că utilizaţi Canon Zoemini S2 cu aparatul său foto de 8 MP sau Canon Zoemini 2 asociat prin Bluetooth cu smartphone-ul, datorită greutăţii reduse şi dimensiunilor compacte ale gamei Canon Zoemini puteţi realiza, imprima şi oferi uşor fotografii altora.

Canon Zoemini S2 cântăreşte doar 188 g şi poate încăpea cu uşurinţă într-un buzunar sau într-un rucsac mic pentru a vă face amintiri în timp ce vă aflaţi în mişcare. Puteţi încărca până la 10 coli imprimabile odată, bateria durează aproximativ 25 de fotografii şi există un slot pentru card microSD atunci când rămâneţi fără hârtie.

La fel de micuţă, Canon Zoemini 2 are o baterie încorporată care poate fi reîncărcată complet cu un acumulator extern prin USB-C, în doar 50 de minute. Poate şi să imprime în timp ce se încarcă.

2. Personalizaţi-vă spaţiul

Două femei stau într-un cort. Una dintre ele lipeşte fotografii pe o ghirlandă colorată, cealaltă ţine o imprimantă cu aparat foto instantaneu.

Decoraţi-vă ghirlandele cu imprimări instantanee pe hârtie autocolantă realizate cu Canon Zoemini 2 sau Canon Zoemini S2 pentru a vă personaliza spaţiul – v-ar putea ajuta şi să vă găsiţi mai uşor cortul după o zi lungă de petrecere.

Mâini lipind autocolante foto circulare pe o sticlă de apă albastru deschis.

Autocolantele circulare sunt excelente pentru etichetarea lucrurilor de care aveţi nevoie la festival, inclusiv sticle de apă, cizme de cauciuc şi scaune pliante. Hârtia suport a autocolantelor este reciclabilă, aşa că nu uitaţi să păstraţi gunoiul şi să-l aruncaţi corect.

Momentele importante de la festival nu se întâmplă întotdeauna pe scena principală – cele mai bune momente sunt adesea cele cu prietenii cei mai apropiaţi din camping. De ce să nu documentaţi încercările amuzante ale prietenului dumneavoastră de a ridica vechiul cort al familiei? Aţi putea deveni creativ şi atârna fotografii între corturi pentru a vă marca teritoriul sau aţi putea lipi fotografii de 5 x 7,5 cm pe ghirlande la intrare.

Puteţi adăuga rame şi filtre în aplicaţia Canon Mini Print sau vă puteţi decora fotografiile preferate cu doodle-uri şi scris – iar suportul de hârtie autocolantă permite lipirea fără efort.

Atât Canon Zoemini S2, cât şi Canon Zoemini 2 pot imprima pe hârtie de autocolante rotunde predecupate Canon ZINK de 3,3 cm, astfel încât aţi putea decora, de asemenea, sticle de apă reutilizabile şi alte lucruri de care aveţi nevoie la festival cu selfie-uri circulare cu dumneavoastră şi prietenii. Este o modalitate foarte bună de a vă aminti ce obiect aparţine cui.

3. Sărbătoriţi moda festivalului

Două aparate foto instantanee cu imprimantă Canon pe o pătură lângă mici fotografii imprimate, ochelari de soare, elastice de păr şi o jachetă cu paiete.

Când vine vorba de moda de la festival, cu cât vă îmbrăcaţi mai excentric, cu atât mai bine. Propuneţi prietenilor o provocare, rugându-i să-i fotografieze pe petrecăreţii cu cele mai bune ţinute. Realizaţi şi personalizaţi fotografiile pe dispozitivul mobil, apoi imprimaţi-le cu Canon Zoemini 2 când vă întoarceţi la cort pentru a decide care este ţinuta câştigătoare.

Pasionaţii de petreceri au depus mult efort pentru a-şi perfecţiona lookul de festival: pălăriile colorate, ochelarii eleganţi şi ţinutele neobişnuite fac toate parte din distracţie. Alegerea unei ţinute înainte de a părăsi campingul poate fi însă destul de dificilă. Aţi putea cere unui prieten să vă facă câteva fotografii cu diferite variante de ţinute şi le-aţi putea imprima cu Canon Zoemini 2 pentru a vedea care arată cel mai bine.

Sau aţi putea începe un proiect făcând fotografii ale celor mai bune ţinute pe care le vedeţi în timpul zilei, după care aţi putea expune imaginile imprimate în moduri creative.

4. Surprindeţi atmosfera

O mână ţine un smartphone care afişează aplicaţia Canon Mini Print. Pe o masă de lângă se află un aparat foto instantaneu cu imprimantă Canon şi mai multe minifotografii.

Distraţi-vă explorând locaţia festivalului pentru a găsi cele mai bune fundaluri pentru fotografiile dumneavoastră. Dacă vremea dezamăgeşte, vă puteţi totuşi scoate în evidenţă fotografiile folosind autocolante, filtre, rame şi multe altele în aplicaţia Canon Mini Print.

Perioada de timp înainte ca soarele să răsară şi să apună, când lumina este cea mai caldă şi delicată, este cunoscută în fotografie ca „ora de aur” – şi este o excelentă oportunitate de a surprinde imagini pline de atmosferă. Când vă plimbaţi între corturi şi scene muzicale, căutaţi locuri unde aţi putea face fotografii interesante, mai ales când lumina începe să scadă.

Puteţi încerca şi diferitele moduri oferite de Canon Zoemini S2, inclusiv peisaj fără bliţ, portret cu bliţ automat şi selfie cu inel luminos.

Canon Zoemini S2 imprimă la 314 x 600 dpi, iar Canon Zoemini 2 la 314 x 500 dpi, ceea ce ar trebui să vă pună în valoare fotografiile creative şi să scoată în evidenţă culorile.

Dacă vremea este mohorâtă, încercaţi să comutaţi Canon Zoemini S2 de la culori vii la modul alb-negru de la butonul pentru filtru uşor de accesat.

5. Deveniţi creativ cu selfie-urile

Două femei stau pe o pătură făcându-şi un selfie cu un aparat foto instantaneu cu imprimantă Canon.

Faceţi-vă un selfie cu oglinda şi inelul luminos şi vedeţi cum arătaţi cu funcţia de vizualizare live din aplicaţia Canon Mini Print.

Două femei râzând ţin în mâini mici autocolante foto. Una dintre ele ţine şi un aparat foto instantaneu Canon, în timp ce cealaltă ataşează poze imprimate pe o ghirlandă.

Acel selfie în care încercaţi să faceţi cortul împreună cu un prieten şi nu reuşiţi? S-ar putea să nu râdeţi la momentul respectiv, dar va părea amuzant când vă veţi aminti mai târziu.

Canon Zoemini S2 este concepută pentru selfie-uri, iar o locaţie de festival este plină de fundaluri distractive. Convingeţi un prieten să vină cu dumneavoastră la parcul de distracţii sau să găsească un punct mai înalt pentru o fotografie cu dumneavoastră şi prietenii cu corturile şi scenele din spate. Puteţi folosi cureaua de mână utilă pentru a vă asigura că nu pierdeţi aparatul în timpul plimbărilor.

6. Oferiţi fotografiile noilor prieteni

Mâini care ţin un smartphone afişând aplicaţia Canon Mini Print, cu mici fotografii imprimate împrăştiate peste tot.

Daţi viaţă pozelor cu opţiunile interesante de rearanjare ale aplicaţiei Canon Mini Print.

După câteva zile de stat în camping unii lângă alţii, probabil că v-aţi făcut prieteni în rândul participanţilor la festival. De ce să nu vă împărtăşiţi experienţa la festival şi să nu le oferiţi noilor prieteni un memento tangibil al timpului petrecut împreună?

Canon Zoemini S2 are nevoie de mai puţin de un minut pentru a imprima şi are un indicator LED multicolor, astfel încât să ştiţi exact când fotografiile sunt imprimate.

Când deschideţi aplicaţia Canon Mini Print, puteţi alege imagini nu doar din galeria dumneavoastră foto, ci puteţi accesa şi poze de pe Facebook, Instagram şi Google Photos. În plus, funcţia de aparat foto a aplicaţiei vă permite să modificaţi contrastul, balansul culorilor şi saturaţia în timp real.

7. Nu uitaţi niciodată momentele importante

Un colaj cu fotografii de la festival care iese dintr-un aparat foto instantaneu cu imprimantă Canon, alături de o selecţie de imagini imprimate şi un mic album pliabil.

De ce să nu creaţi un album cu amintirile de la festival pe care îl puteţi arăta prietenilor?

Amintirile de la petrecere s-ar putea să fie uitate rapid, dar puteţi păstra viu spiritul festivalului creând unui album special pe care să-l răsfoiţi în anii următori – sau pe care să-l dăruiţi unuia dintre prietenii de la festival.

Aplicaţia Canon Mini Print dispune de un instrument inteligent pentru colaje pentru combinarea imaginilor preferate. Puteţi alege de la două până la opt fotografii, apoi puteţi folosi aplicaţia pentru a modifica aspectul. Există, de asemenea, o funcţie de alăturare de imagini pentru a crea un poster adeziv din patru sau nouă instantanee mai mici.

Deci, data viitoare când vă faceţi bagajele pentru un week-end de distracţie pe un câmp, nu uitaţi să puneţi în rucsac Canon Zoemini S2 sau Canon Zoemini 2. Împreună cu cortul şi crema de protecţia solară, sunt noile articole esenţiale pentru festival.Articol scris de Jack Fittes

Produse conexe

Articole conexe