GHID DE ACHIZIŢIE

Ghid de cadouri pentru Crăciun de la Canon

De la imprimante portabile distractive la aparate foto mirrorless full frame, iată câteva idei grozave pentru cunoscuţii dvs. care vor să fie creativi!
Canon Camera
Aveţi nevoie de idei de cadouri pentru Crăciun pentru oamenii creativi din viaţa dvs.? Indiferent dacă vreţi să surprindeţi pe cineva drag cu un aparat foto instantaneu sau să-i oferiţi unui pasionat de fotografie un upgrade la full frame, catalogul Canon are ceva pentru fiecare.

În acest ghid de achiziţie, am adunat câteva sugestii privind cele mai bune cadouri Canon pentru toţi cei care iubesc să fie creativi, indiferent de buget. De la imprimante portabile distractive la aparate foto mirrorless, veţi găsi câteva idei interesante pentru cadoul perfect de Crăciun!

Pentru vloggeri, bloggeri şi creatori de conţinut: Canon PowerShot G7 X Mark III

Vedeta YouTube şi vloggerul Mike Gray apasă butonul de înregistrare pe ecranul tactil al aparatului Canon PowerShot G7 X Mark III.

Cadoul ideal de Crăciun pentru cineva interesat să se iniţieze în vlogging, Canon PowerShot G7 X Mark III poate înregistra filme 4K detaliate şi este dotat cu un conector de microfon de 3,5 mm.

Filming a cat with the Canon PowerShot G7 X Mark III.
Fiind unul dintre cele mai avansate aparate foto compacte Canon, PowerShot G7 X Mark III este un upgrade semnificativ comparativ cu aparatul foto al telefonului sau un aparat foto simplu. Portabil şi plin de funcţii creative, este şi partenerul perfect pentru un DSLR sau un aparat foto mirrorless.

Senzorul CMOS mare, de 20,1 MP al aparatului Canon PowerShot G7 X Mark III şi obiectivul cu zoom grandangular clar f/1,8-2,8 oferă o calitate superbă a imaginii, indiferent dacă faceţi fotografii sau filme 4K. Ecranul LCD tactil rabatabil facilitează fotografierea din unghiuri creative, putând fi rabatat şi în faţă pentru a ajuta la realizarea selfie-ului perfect. Asociaţi aparatul foto cu mânerul de trepied Canon HG-100TBR uşor pentru a fotografia versatil ţinând aparatul în mână cu ajutorul mânerului confortabil sau folosind trepiedul pentru selfie-uri extrem de stabile. PowerShot G7 X Mark III are, de asemenea, funcţii Bluetooth şi Wi-Fi permanent active, care transferă automat imagini pe telefonul dvs. pentru a le putea distribui rapid când sunteţi în mişcare

Înregistrarea video este un punct forte al aparatului PowerShot G7 X Mark III. Poate înregistra filme 4K detaliate şi are o intrare pentru microfon de 3,5 mm pentru sunet la fel de clar. Puteţi înregistra şi filme Full HD la 120 cps (cadre pe secundă) pentru redare uniformă cu încetinitorul, iar funcţiile Bluetooth şi Wi-Fi permanent active vă permit să asociaţi PowerShot G7 X Mark III cu smartphone-ul sau tableta pentru a distribui cu uşurinţă conţinut online.

Pentru realizatorii de videoclipuri de familie: Canon EOS M50

Vloggerul Stef Michalak filmându-şi fiul care merge pe o bicicletă fără pedale.

Pentru cei care vor să facă tranziţia la realizarea de videoclipuri, EOS M50 este cadoul perfect.

Aparatul foto Canon EOS M50.

EOS M50 produce înregistrări video la o rezoluţie incredibil de înaltă şi cu un aspect şi cu o senzaţie unice.

Cu manevrare asemănătoare cu cea a unui DSLR şi un senzor de dimensiuni DSLR într-un corp mic, Canon EOS M50 vă oferă control complet asupra fotografiei dvs. fără greutatea unui aparat foto de dimensiuni standard. Are un design mirrorless, aşa că este mai subţire şi funcţionează mai silenţios decât un DSLR. Are, de asemenea, un vizor electronic OLED integrat, ca să puteţi vedea efectele filtrelor creative şi al reglajelor expunerii înainte de a face fotografia.

Aparatul EOS M50 are o performanţă superioară categoriei sale. Cu o viteză de fotografiere continuă de 10 cps, poate surprinde momentul perfect cu ajutorul senzorului CMOS de 24,1 MP. Tehnologia renumită Canon Dual Pixel CMOS AF asigură o urmărire rapidă şi precisă a focalizării automate, în timp ce ecranul său tactil de 3,0 inchi cu unghi variabil face ca selectarea unui punct de focalizare şi reglarea setărilor să fie floare la ureche.

Aparatele foto EOS M au o gamă dedicată de obiective EF-M din care puteţi alege – precum şi obiective EF şi EF-S când folosiţi un adaptor compatibil. Un zoom grandangular precum EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM este alegerea perfectă pentru peisaje de iarnă sau pentru realizarea de portrete de familie în interior. Motorul său de focalizare STM lin şi silenţios şi stabilizarea dinamică a imaginii facilitează, de asemenea, înregistrarea de filme 4K UHD cu aspect profesional.

Pentru o iniţiere accesibilă în fotografia DSLR: Canon EOS 850D

Canon EOS 850D.

Descoperiţi-vă creativitatea şi preluaţi controlul cu Canon EOS 850D, un aparat DSLR multifuncţional pentru filmare şi fotografiere.

Un căţel mic maroniu cu alb alergând prin pădure.

Compatibil cu o gamă de obiective EF şi EF-S, aparatul foto EOS 850D vă poate duce fotografia la următorul nivel. Imagine realizată cu un Canon EOS 850D cu obiectiv Canon EF 70-200mm f2.8L IS III USM la f/2,8, 1/2700 s şi ISO800.

Canon EOS 850D este un aparat multifuncţional avansat, capabil să realizeze fotografii de 24,1 MP incredibil de detaliate şi videoclipuri 4K clare. Având un design compact şi uşor, este un aparat foto făcut pentru a fi luat peste tot. Ecranul tactil cu unghi variabil pentru compunerea fotografiilor din unghiuri înalte sau joase contribuie la versatilitatea sa.

Integrând funcţii creative, aparatul foto EOS 850D este o alegere grozavă pentru cei care vor să-şi ducă fotografia la următorul nivel. Este mai mare decât modelul EOS M50, dar are o durată mai lungă de viaţă a bateriei şi dispune de un vizor optic, şi nu electronic, fiind mai confortabil pentru ochi atunci când trebuie să vă uitaţi mult timp prin vizor. Dispunerea comenzilor include un selector în partea de sus şi unul posterior pentru reglarea rapidă a setărilor de fotografiere, iar cele 45 de puncte AF de tip încrucişat care pot fi selectate liber vă permit să focalizaţi clar detalii precise.

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM este un obiectiv iniţial excelent pentru EOS 850D, oferind un interval mare de zoom care vă permite să umpleţi cadrul cu peisaje pitoreşti şi vederi urbane şi să măriţi pentru a surprinde acţiunea. Tehnologia Nano USM asigură o focalizare uniformă şi silenţioasă, fiind fantastică pentru videoclipuri, iar stabilizatorul optic de imagine echivalent cu 4 stopuri ajută la menţinerea clarităţii atunci când fotografiaţi în condiţii de lumină redusă sau când folosiţi zoomul.

Pentru a avansa la tehnologia mirrorless full frame de generaţie următoare: Canon EOS RP

Un aparat foto Canon EOS RP folosit pentru a fotografia un peisaj cu un oraş luminat pe timp de noapte.

Montura de obiectiv RF a aparatului Canon EOS RP vă permite să profitaţi de gama de obiective Canon RF de generaţie următoare.

Canon EOS RP.

Acest aparat foto mirrorless full frame versatil este ideal pentru fotografierea atât de portrete, cât şi de peisaje.

Doriţi să avansaţi la fotografierea full frame? Aparatul foto Canon EOS RP de 26,2 MP este modelul pentru începători din sistemul Canon EOS R de aparate foto mirrorless full frame. Are aproximativ aceeaşi greutate ca un model APS-C, dovadă că full frame nu înseamnă neapărat greu, şi este minunat pentru cei care vor să-şi dezvolte abilităţile sau cei care sunt interesaţi de cele mai recente tehnologii. Nu face economie nici când vine vorba de funcţii avansate, deci puteţi explora pe măsură ce căpătaţi experienţă.

Una dintre principalele caracteristici ale aparatului foto Canon EOS RP este montura de obiectiv RF, care oferă comunicare de mare viteză între aparat şi obiectiv. Pe lângă focalizarea automată mai rapidă, acesta oferă o stabilizare îmbunătăţită a imaginii şi o calitate superioară a imaginii, mulţumită gamei în creştere de obiective RF de generaţie următoare.

Asociaţi aparatul foto cu un obiectiv RF cu zoom standard, precum Canon RF 24-105 mm F4-7.1 IS STM sau Canon RF 24-240 mm F4-6.3 IS USM, sau cu un obiectiv cu distanţă focală fixă compact şi accesibil precum Canon RF 50mm F1.8 STM şi sunteţi gata să fotografiaţi orice, de la peisaje la portrete. Mulţumită gamei de adaptoare de montură EF-EOS R opţionale, modelul EOS RP este, de asemenea, pe deplin compatibil cu obiectivele EF şi EF-S, fără pierderi privind calitatea.

Sistemul Dual Pixel CMOS AF extrem de sensibil al aparatului foto Canon EOS RP oferă până la 4.779 de poziţii selectabile de focalizare automată, cu ecranul din spate servind drept touchpad pentru punctele de focalizare automată, chiar şi când folosiţi vizorul electronic. Cu focalizarea automată pe ochi activată, aparatul foto poate detecta automat şi urmări continuu poziţia ochiului unei persoane pentru portrete extrem de clare.

Pentru amintiri şi suvenire instantanee: Canon Zoemini S şi Canon Zoemini C

O femeie ţinând un Canon Zoemini S într-o mână şi un Canon Zoemini C în cealaltă.

Aparatele foto instantanee Canon 2 în 1 ar fi un cadou distractiv pentru cei care vor un dispozitiv compact capabil să realizeze selfie-uri de grup, imprimări şi multe altele.

Canon Zoemini S în culoarea roz auriu.

Aparatul foto de buzunar Canon Zoemini S de 8 MP are un inel luminos integrat şi este disponibil în trei culori, inclusiv roz auriu.

Aparatele foto instantanee Canon 2 în 1 le permit fotografilor în devenire să fotografieze şi să imprime folosind acelaşi dispozitiv în format de buzunar. Canon Zoemini C şi Canon Zoemini S includ oglinzi frontale pentru realizarea unor selfie-uri şi fotografii de grup perfecte. Ambele au o capacitate de 10 coli de hârtie foto Canon ZINK™ de 2 x 3 inchi cu verso autoadeziv – şi nu veţi avea de-a face cu cerneala, deoarece fiecare imagine este rezistentă la pete, la rupere şi la apă şi este realizată dintr-un strat de microcristale care reacţionează când sunt încălzite. Pur şi simplu încadraţi, fotografiaţi, imprimaţi şi lipiţi.

Canon Zoemini S are şi un inel luminos integrat pentru rezultate măgulitoare şi dispune de conectivitate prin Bluetooth, astfel încât aparatul foto şi opţiunile de imprimare – inclusiv imprimarea direct din galeria foto – pot fi controlate de pe un smartphone sau o tabletă prin aplicaţia Canon Mini Print.

Distractive şi uşoare, aparatele foto instantanee Canon Zoemini sunt disponibile într-o gamă de culori. Copiii vor adora nuanţele vii ale aparatului Canon Zoemini C – alegeţi dintre galben bondar, verde mentă, albastru marin sau roz Bubble Gum. Pe de altă parte, adolescenţii atenţi la stil ar putea prefera opţiunile roz auriu, alb perlat sau negru mat disponibile pentru Canon Zoemini S.

Pentru imprimare şi distribuire oriunde: Canon SELPHY Square QX10 şi SELPHY CP1300

Patru imprimante Canon SELPHY Square QX10, fiecare de culoare diferită.

O imprimantă Canon SELPHY Square QX10 este cadoul perfect pentru oricine doreşte să-şi imprime imaginile de pe smartphone când se află în mişcare – şi este disponibilă în patru culori diferite.

Un Canon SELPHY CP1300.

Canon SELPHY CP1300 este o imprimantă foto Wi-Fi rapidă, ideală pentru crearea de imprimări unice de pe dispozitive inteligente, aparate foto şi alte dispozitive compatibile.

Imprimantele foto compacte Canon SELPHY sunt dispozitive elegante şi portabile care produc imprimări de înaltă calitate, chiar şi când sunteţi în mişcare.

Compactă, convenabilă şi disponibilă în patru culori grozave, imprimanta Canon SELPHY Square QX10 cu funcţie Wi-Fi vă permite să imprimaţi fotografii pătrate detaliate de 68 x 68 mm direct de pe smartphone. Această imprimantă alimentată cu baterii este concepută pentru a vă însoţi peste tot şi poate fi reîncărcată uşor folosind un cablu USB. Imprimanta SELPHY Square QX10 foloseşte tehnologia sublimării cernelii, ceea ce înseamnă că fotografiile dvs. vor dura până la 100 de ani dacă sunt păstrate într-un album. Autocolantele pline de viaţă sunt imprimate pe hârtie de calitate superioară, cu o margine pe care puteţi scrie un titlu, şi puteţi adăuga chiar şi marcaje şi filtre creative folosind aplicaţia gratuită Canon SELPHY Photo Layout.

Dacă vreţi mai mult control asupra procesului de imprimare, Canon SELPHY CP1300 este alegerea potrivită. Capabilă să producă o fotografie de 10 x 15 cm (4 x 6 inchi) de calitate profesională în doar 47 de secunde, această imprimantă Wi-Fi dispune de un ecran rabatabil mare pentru utilizare uşoară. Canon SELPHY CP1300 vă oferă posibilitatea de a alege din patru finisaje de imprimare şi include o gamă de opţiuni de aspect şi „amestecare” prin intermediul aplicaţiei gratuite SELPHY Photo Layout, inclusiv benzi similare celor realizate în cabinele foto şi imprimarea de acte de identitate.

Un aparat foto pentru activităţi în aer liber pe care îl puteţi lua oriunde: Canon IVY REC

Un aparat foto pentru activităţi Canon IVY REC de culoare albastră.

Designul său simplu şi aparatul foto puternic fac din Canon IVY REC partenerul perfect pentru aventuri în aer liber.

O tânără privind prin vizorul unui aparat foto pentru activităţi Canon IVY REC.

Clema de pe Canon IVY REC poate fi folosită şi ca vizor util pentru a ajuta la compunerea fotografiilor.

Exploratorii naturii şi fanii sporturilor extreme vor iubi aparatul foto Canon IVY REC – un aparat foto pentru activităţi în aer liber distractiv şi accesibil, conceput pentru o viaţă plină de aventuri. Fie că e vorba de plimbări montane cu bicicleta pe teren accidentat sau bălăcit într-un râu, Canon IVY REC este rezistent la şocuri1 şi la apă2.

Cu o clemă mare, care se poate folosi şi ca vizor pentru a vă ajuta să încadraţi fotografiile, acest aparat foto mic poate fi ataşat de o geantă sau o curea pentru a putea fi folosit când doriţi. Deoarece Canon IVY REC are comenzi simple, nu vă veţi chinui să fotografiaţi sau să filmaţi.

Canon IVY REC face fotografii de 13 MP şi filme Full HD la 60 cps şi dispune de stabilizare electronică a imaginii pentru imagini clare în condiţii dificile de fotografiere. De asemenea, se conectează wireless la dispozitivele mobile, astfel că aparatul foto poate fi controlat de la distanţă prin aplicaţia gratuită Canon Mini Cam, iar fotografiile şi videoclipurile pot fi văzute şi distribuite online.


Articol scris de Marcus Hawkins


1 Rezistent la şocuri la căderi de până la doi metri. Metodele de testare a rezistenţei la şocuri sunt unice pentru acest produs şi nu oferă garanţii împotriva deteriorării sau defectării produsului.
2 Rezistent la apă până la 30 de minute la o adâncime de doi metri. Testat numai în ape dulci. Dacă este expus la altă apă decât apa dulce, se recomandă clătirea imediată cu apă dulce.

Articole conexe

 • Transformaţi o ieşire cu familia într-un film fantastic

  TEHNICI VIDEO

  Transformaţi o ieşire cu familia într-un film fantastic

  Surprindeţi momente preţioase în familie şi învăţaţi cum să profitaţi la maximum de opţiunile aparatului EOS de la vloggerul de familie Stef Michalak.

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  Sfaturi pentru imprimare instantanee cu Canon SELPHY SQUARE QX10

  Sugestii şi sfaturi despre cum puteţi deveni creativ cu imprimanta Canon SELPHY SQUARE QX10.

 • Aparatele foto Canon Zoemini C şi Canon Zoemini S aşezate pe o masă cu un caiet cu imagini.

  IDEI CREATIVE

  Fiţi creativ cu gama Canon Zoemini

  8 moduri în care vă puteţi elibera creativitatea când sunteţi în deplasare cu un aparat foto instantaneu şi o imprimantă de buzunar.

 • Vedeta YouTube şi vloggerul Mike Gray apasă butonul de înregistrare pe ecranul tactil al aparatului Canon PowerShot G7 X Mark III.

  VLOGGING

  Vlogging creativ cu PowerShot G7 X Mark III

  Vedeta YouTube MikeVisuals dezvăluie modul în care creează vloguri captivante cu aparatul compact Canon PowerShot G7 X Mark III şi îşi împărtăşeşte cele mai importante sfaturi cu privire la vlogging.