Which is the best EOS System for me?

Care este cel mai bun sistem EOS pentru mine?

Fiecare aparat foto DSLR cu obiective interschimbabile din gama EOS oferă diverse caracteristici şi avantaje concepute pentru a vă ajuta să obţineţi mai mult de la fotografiere sau realizarea de filme.

Filosofia EOS

Familia EOS este concepută pentru a vă ajuta să realizaţi cele mai bune fotografii şi filme. Fiecare sistem oferă caracteristici tehnologice şi de proiectare distincte, cu corpuri de cameră disponibile în versiuni DSLR şi mirrorless şi cu senzori APS-C sau full frame. Indiferent dacă sunteţi începător şi aveţi nevoie de un aparat foto care să vă ajute să faceţi următorul pas în călătoria dvs. creativă sau dacă sunteţi un profesionist experimentat care caută un instrument versatil conceput să funcţioneze în orice situaţie, aparatele foto EOS sunt calea perfectă către o creativitate sporită.

Which EOS System Should You Choose?

Ce sistem EOS ar trebui să alegeţi?

Fotograful profesionist Richard Walch vă prezintă diversele game de sisteme EOS pentru a vă ajuta să decideţi ce aparat foto cu obiective interschimbabile să alegeţi.

Vizionaţi clipul video

Mică, dar puternică: gama EOS M

Concepută pentru a fi mică şi uşoară, gama EOS M oferă calitate DSLR cu o gamă de obiective EF-M interschimbabile. Aceste aparate foto sunt perfecte pentru surprinderea momentelor de zi cu zi cu creativitate excepţională.

Descoperiţi gama

Small but powerful: the EOS M range

Versatilitate pentru toţi: aparate foto DSLR EOS APS-C

Aparatele foto DSLR APS-C oferă o experienţă de fotografiere tradiţională cu un corp mai mare, obiective interschimbabile şi un vizor optic, astfel încât să puteţi vedea exact ceea ce fotografiaţi, direct prin obiectiv.

Descoperiţi gama pentru pasionaţii de fotografie

Versatility for all: APS-C EOS DSLRs

O nouă eră EOS: avantajul sistemului EOS R

Acest sistem de aparat foto mirrorless full frame este construit cu montura revoluţionară a obiectivelor EOS R, ceea ce permite viteze mai mari de focalizare, calitate mai bună a imaginii şi obiective mai luminoase. Acesta integrează şi sistemele EOS existente.

Aflaţi mai multe

A new era of EOS: the EOS R advantage

Creativitate la cel mai înalt nivel: DSLR EOS full frame

Pentru manipulare tradiţională şi durabilă, la care se adaugă un vizor optic pentru a vedea prin obiectiv, gama DSLR EOS dispune de câteva dintre cele mai puternice aparate foto Canon pentru entuziaşti avansaţi şi profesionişti.

Descoperiţi gama

Ultimate creativity: the Full-Frame EOS DSLR

Gama de obiective Canon

Gama de obiective Canon vă oferă o varietate de modele care pot fi folosite atât cu aparatele foto APS-C, cât şi cu aparatele foto full frame. De la obiective specializate cu distanţă focală fixă la zoomuri polivalente, acestea vă permit să exploraţi numeroase unghiuri şi perspective creative.

Obiective RF EF seria L EF-S EF-M

Vedeţi toate obiectivele

The Canon lens range

Cum colaborează familia EOS

Familia de aparate foto DSLR EOS şi obiectivele EF şi EF-S sunt concepute ţinând cont de compatibilitate, astfel încât utilizatorii pot alege cu încredere un foto EOS nou, ştiind că obiectivele pe care le deţin se vor potrivi şi vor funcţiona aşa cum trebuie.

Compatibilitatea obiectivelor sistemului EOS R

Pe lângă propriile obiective, sistemul EOS R full-frame poate folosi şi obiective EF şi EF-S cu ajutorul diverselor adaptoare de montură pentru obiective.

  • Aparatele foto EOS R sunt compatibile cu toate obiectivele RF
  • Aparatele foto EOS R sunt compatibile cu toate obiectivele EF folosind un adaptor
  • Aparatele foto EOS R sunt compatibile cu toate obiectivele EF-S folosind un adaptor

Descoperiţi sistemul EOS R

EOS R System lens compatibility

Compatibilitatea DSLR EOS full frame

Aparatele foto DSLR full frame de la Canon acceptă obiective EF full frame. Acestea variază de la obiective ultra-grandangulare la super-teleobiective, plus elemente optice cu controlul perspectivei prin înclinare şi deplasare şi deschideri extrem de mari ale diafragmei.

  • Aparatele foto DSLR EOS full-frame sunt compatibile cu toate obiectivele EF

Descoperiţi aparatele foto DSLR EOS

Full-Frame EOS DSLR compatibility

Compatibilitatea EOS APS-C

Pentru aparatele foto DSLR construite cu senzor APS-C de dimensiune standard se pot utiliza lentile EF-S şi EF full frame, oferind fotografilor o gamă uriaşă din care să aleagă. Când utilizaţi obiective EF, acestea oferă o decupare mai mare de la teleobiectiv în comparaţie cu aceleaşi obiective pe un EOS full frame, ceea ce le face potrivite în special pentru fotografierea evenimentelor sportive şi a naturii sălbatice.

  • Aparatele foto DSLR EOS APS-C sunt compatibile cu toate obiectivele EF
  • Aparatele foto DSLR EOS APS-C sunt compatibile cu toate obiectivele EF-S

Descoperiţi aparatele foto DSLR pentru începători

Descoperiţi aparatele foto DSLR pentru pasionaţii de fotografie

EOS APS-C compatibility

Compatibilitatea EOS M

Aparatele foto APS-C mirrorless de la Canon au propria gamă de obiective EF-M compacte şi portabile, dar puteţi utiliza pentru acestea şi obiective EF şi EF-S cu ajutorul unui adaptor de montură pentru obiective. Aceasta oferă fotografilor care au investit deja în alte componente ale sistemului EOS capacitatea de a deţine un aparat foto mirrorless compact.

  • Aparatele foto mirrorless EOS M sunt compatibile cu toate obiectivele EF-M
  • Aparatele foto mirrorless EOS M sunt compatibile cu obiectivele EF folosind un adaptor
  • Aparatele foto mirrorless EOS M sunt compatibile cu obiectivele EF-S folosind un adaptor

Descoperiţi aparatele foto mirrorless EOS M

EOS M compatibility

S-ar putea să vă intereseze şi