IMPRIMARE

Cele mai bune imprimante pentru angajaţii care lucrează în sistem hibrid

Descoperiţi cea mai bună imprimantă Canon pentru biroul de acasă, care se potriveşte exact nevoilor şi bugetului dumneavoastră.
O femeie stă la un birou folosind un marker pe un document imprimat. Lângă ea este o imprimantă Canon MAXIFY, iar o grădină poate fi văzută prin fereastra mare din faţa ei.

Vremurile se schimbă. Mai mulţi oameni decât oricând îşi desfăşoară o parte sau cea mai mare parte din muncă de acasă, mergând la birou doar când este cu adevărat necesar. Jamie Watson este un foarte bun exemplu în acest sens. Director de strategie la o agenţie de publicitate din Bristol, lucrează cu clienţi, o echipă de cercetare şi o echipă de concept creativ şi şi-a transformat sufrageria într-un birou la domiciliu.

„Când am foarte mult de lucru, lucrul de acasă este o modalitate bună de a mă detaşa de elementele care-mi distrag atenţia la birou”, spune el. „Îţi poţi gestiona mai bine timpul, iar programul este ceva mai puţin rigid decât orele de lucru tradiţionale. Evident, nu mai trebuie nici să te deplasezi, aşa că poţi rezolva puţin mai multe sarcini într-o zi de lucru. Sunt pasionat de ciclism, aşa că mă pot plimba cu bicicleta fără să ţin cont de cât îmi ia să ajung la birou sau înapoi acasă.”

Jamie a descoperit foarte devreme că o imprimantă fiabilă este esenţială şi a decis că seria Canon PIXMA TR4650 este imprimanta ideală pentru biroul de acasă pentru cerinţele lui specifice. Cu toate acestea, cu siguranţă nu este singura opţiune. Gamele extinse de imprimante PIXMA şi MAXIFY de la Canon includ modele precum PIXMA TS7750i, MAXIFY GX1040 şi MAXIFY GX2040, imprimante perfecte pentru biroul de acasă pentru persoanele care, ca şi Jamie, obişnuiau înainte să imprime într-un mediu de birou. Astfel, aceste imprimante sunt uşor de configurat şi intuitiv de utilizat. De asemenea, sunt proiectate pentru a fi rapide, eficiente şi rentabile, oferind în acelaşi timp calitate de imprimare la standarde profesionale pe care compania dumneavoastră se poate baza.

Aici, Jamie vorbeşte despre modul în care imprimanta sa de acasă îi oferă posibilitatea de a se desprinde de ecran şi de a se concentra complet asupra proiectelor la care lucrează de acasă. În plus, vom explora şi alte avantaje ale imprimantelor Canon pentru biroul de acasă.

Un bărbat întinde mâna spre partea din faţă a unei imprimante Canon PIXMA.

Acasă, nu beneficiaţi de personalul de asistenţă pe care l-aţi putea avea la birou, astfel încât fiabilitatea şi uşurinţa de întreţinere sunt mai importante ca niciodată. Imprimanta 4 în 1 seria Canon PIXMA TR4650 include cerneală hibridă în 4 culori şi instalare îmbunătăţită a cartuşelor, facilitând şi mai mult schimbarea acestora.

Ordine în gândire cu ajutorul imprimării

Cu imprimanta sa din seria PIXMA TR4650, Jamie poate să ia o pauză de la laptop, să-şi reducă timpul petrecut în faţa ecranului şi să se concentreze asupra documentelor pe suport de hârtie necesare pentru munca sa. „Prefer să citesc prezentările clienţilor de pe hârtie”, spune Jamie, „pentru a fi mai atent şi a nu fi distras de ceea ce se întâmplă pe ecran, precum un e-mail sau o notificare de pe chatul cu echipa. Este mai uşor să te concentrezi pe ceea ce citeşti, să subliniezi şi să adaugi întrebări. Mă simt mai implicat în ceea ce fac şi ceea ce citesc.”

„Când primesc rezultatele sondajelor de la agenţiile de cercetare, cu multe diagrame şi grafice diferite, îmi este mai uşor să am câteva foi de hârtie în faţă şi să le compar decât să trec de la un slide la altul”, adaugă el.

Când lucraţi la birou, nu vă preocupă configurarea imprimantei, hârtia şi nivelurile de cerneală. Nici acasă nu ar trebui să vă preocupe. Cu o notificare care vă aminteşte să scoateţi documentele, o tavă de hârtie frontală îmbunătăţită pentru încărcarea mai uşoară a hârtiei şi o instalare mai rapidă şi simplă a cartuşelor, această imprimantă pentru acasă este uşor de utilizat şi eficientă pentru profesioniştii ca Jamie.

Servicii de livrare a cernelii pe bază de abonament sunt disponibile pentru anumite imprimante Canon din anumite regiuni. Serviciul Canon de livrare automată a cernelii vă oferă o sarcină administrativă în minus, deoarece nivelurile de cerneală ale imprimantei sunt monitorizate automat şi cartuşe de schimb sau recipiente de cerneală sunt livrate la adresa dumneavoastră înainte de a avea nevoie de ele. Vă puteţi înscrie gratuit la acest serviciu şi puteţi anula oricând doriţi. Cu Planul de imprimare PIXMA, puteţi alege un plan de imprimare personalizat pentru dumneavoastră, în cadrul căruia plătiţi un preţ lunar fix în funcţie de cât imprimaţi şi vi se livrează cerneală când nivelurile devin scăzute.

Mâna unui utilizator apasă un buton de pe panoul de control al unei imprimante Canon PIXMA aşezate pe o masă într-un birou.

Chiar dacă sunt imprimante la preţuri accesibile, Canon PIXMA TS7650i şi PIXMA TS7750i sunt deosebit de versatile. Cerneala lor neagră pe bază de pigment asigură documente monocrome clare, foarte rezistente la pete, chiar şi atunci când utilizaţi markere pentru evidenţiat, în timp ce cernelurile lor color pe bază de coloranţi oferă fotografii imprimate de înaltă calitate pe hârtie foto lucioasă.

Multifuncţionale pentru lucrul hibrid

Ca şi imprimanta din seria Canon PIXMA TR4650 a lui Jamie, PIXMA TS7650i este un multifuncţional cu preţ accesibil potrivit pentru imprimarea fotografiilor şi artizanat, precum şi pentru producerea de documente de afaceri. Având dimensiuni compacte, este perfect pentru spaţiile limitate, în timp ce capetele de imprimare de generaţie următoare asigură viteze de imprimare rapide de aproximativ 15 ipm (imprimări pe minut) pentru documentele monocrome şi 10 ipm pentru cele color. Este, de asemenea, prima imprimantă Canon pentru acasă cu cerneală neagră rezistentă la markere, echivalentă cu cea a modelelor GX profesionale, astfel încât puteţi utiliza markere pentru evidenţiat fără niciun risc de pătare a textului. Are chiar şi un ecran tactil color rabatabil, cu interfeţe alternative pentru scenarii de lucru, studiu şi stil de viaţă. Calitatea imprimării este excelentă, iar cu funcţiile avansate de imprimare prin Wi-Fi puteţi scana direct pe un smartphone sau o tabletă. PIXMA TS7750i adaugă un alimentator automat de documente pentru a simplifica scanarea sau copierea documentelor cu mai multe pagini, ceea ce este ideal pentru biroul de acasă.

Canon MAXIFY GX1040 este un multifuncţional conceput pentru afaceri, care are ca scop integrarea perfectă între casă şi birou. Interfaţa sa personalizabilă cu ecran tactil color vă oferă opţiunea de a atribui sarcini complexe şi repetate frecvent, cum ar fi imprimarea şi scanarea în cloud, unei singure apăsări de buton sau două. Datorită rezervoarelor de cerneală MegaTank reîncărcabile, vă puteţi aştepta să obţineţi mii de documente monocrome şi color cu un singur set de recipiente de cerneală, economisind timp şi bani comparativ cu imprimantele obişnuite pentru biroul de acasă, bazate pe cartuşe. Toate cernelurile sunt pe bază de pigmenţi şi rezistente la pătare, atât pentru documentele color, cât şi pentru cele monocrome. Ca şi PIXMA TS7650i, este rapidă, cu viteze de imprimare de aproximativ 15 ipm monocrom şi 10 ipm color, iar MAXIFY GX2040 adaugă comoditatea unui alimentator automat de documente pentru scanerul său, precum şi funcţii de fax.

O persoană foloseşte smartphone-ul pentru a imprima de pe imprimanta Canon de acasă.

Cu aplicaţia Canon PRINT, puteţi opera imprimante Canon cu Wi-Fi în întregime de pe smartphone sau tabletă, de la configurare, imprimare, copiere şi scanare până la întreţinere, verificarea nivelurilor de cerneală şi chiar cumpărarea cernelurilor de schimb. Pentru Jamie, acest lucru înseamnă că poate să plece de la laptop atunci când doreşte. „Chiar dacă lucrezi de la distanţă”, spune el, „sunt oameni care te sună şi îţi trimit mesaje tot timpul. Plecând de lângă laptop, te poţi detaşa de lucrurile care îţi distrag atenţia. Imprim ceva, apoi merg şi citesc materialul jos, în bucătărie, iar aceasta îmi permite să mă concentrez mai bine.”

O persoană care scrie pe un slide imprimat dintr-o prezentare, cu o imprimantă Canon pe birou alături.

Materialele imprimate au multe beneficii – le puteţi distribui şi puteţi examina mai multe materiale împreună pentru a le compara, le puteţi adnota şi lua oriunde. Jamie începe uneori o sarcină pe hârtie şi se foloseşte de capacităţile de scanare ale imprimantei sale. „Dacă lucrez la proiecte privind strategia de marcă sau trebuie să creez un cadru pentru marcă, prefer să desenez de mână”, spune el. „Scanez apoi desenul şi îl trimit prin e-mail ca schiţă în lucru celorlalţi membri ai echipei, în loc să petrec foarte mult timp proiectându-l în software de prezentare.”

Îmbinarea lucrului pe hârtie cu mediul digital

Imprimantele Canon cu Wi-Fi vă ajută să imprimaţi, să copiaţi şi scanaţi uşor de pe smartphone sau tabletă utilizând aplicaţia Canon PRINT şi, de asemenea, să verificaţi starea imprimantei şi nivelurile de cerneală oriunde vă aflaţi în reţeaua Wi-Fi.

Jamie consideră că utilizarea aplicaţiei Canon PRINT oferă multe avantaje. „A fost foarte uşor să configurez imprimanta, ceea ce a fost important pentru mine, deoarece cred că mi-a luat în jur de cinci zile să configurez şi să încep să lucrez cu fiecare imprimantă pe care am avut-o până acum. Pur şi simplu s-a configurat singură”, afirmă el plin de entuziasm.

Include şi o conexiune utilă la Easy-Layout Editor, care vă ajută să rearanjaţi documente precum PDF-uri şi fişiere imagine într-o singură pagină înainte de imprimare – ideal pentru munca pe care o face Jamie.

O femeie pune un teanc de documente în alimentatorul de documente din partea de sus a unei imprimante Canon PIXMA aflate pe biroul de lângă ea.

Spaţiul este adesea limitat într-un birou de acasă, dar PIXMA TS7650i dispune de o casetă internă de alimentare cu hârtie pentru a economisi spaţiu, precum şi de un alimentator posterior cu un capac transparent util pentru suporturi specializate şi hârtie foto. PIXMA TS7750i (afişată aici) adaugă un alimentator automat de documente pentru a scana şi copia uşor mai multe pagini.

Avantajul aplicaţiilor Canon pentru lucrul hibrid

Cu aplicaţia Canon PRINT, puteţi scana şi imprima în şi din cloud.1 Este un avantaj major pentru angajaţii din sistem hibrid care trebuie să partajeze documente cu colegii de la birou sau care lucrează în alte locaţii la distanţă.

PIXMA Cloud Link este soluţia perfectă pentru firmele mici care trimit şi salvează conţinut într-un serviciu de partajare în cloud precum Google Drive™, Dropbox™ sau Evernote®2, însemnând că aceste fişiere pot fi accesate şi imprimate indiferent unde vă aflaţi.

Atunci când echipele îşi trimit designurile, Jamie spune că actul de a imprima documentele şi desenele înainte de a le pune pe perete sau de a le expune îl ajută să analizeze idei creative pe măsură ce lucrează.

„Când primim idei creative de la echipele de concept, care pot fi desene cu designuri, adeseori trebuie să îţi continui lucrul şi să le păstrezi în minte”, spune el. „Aşa că îmi place să imprim aceste desene, deoarece, când sunt imprimate şi expuse pe perete sau pe birou, pot reflecta la ele mai mult sau mai puţin conştient. Este mai uşor să revin la ele şi să continui să mă gândesc la ele chiar fără să-mi dau seama.”

Alt avantaj pentru persoanele care lucrează în regim hibrid este software-ul gratuit Canon PosterArtist. Acesta include mii de machete complet personalizabile, susţinute de grafică de înaltă calitate pentru crearea de fluturaşi, bannere şi afişe. Dacă realizaţi materiale de marketing în volume mari, este o soluţie extrem de economică care se poate combina cu capacitatea mare de cerneală şi costurile de funcţionare reduse ale imprimantelor MAXIFY GX1040 şi altor imprimante Canon MegaTank.

O imprimantă Canon lângă o plantă de interior, un telefon şi câteva imprimate.

Jamie este un pasionat de fotografie care adoră să-şi ia cu el aparatul foto – iar cu imprimanta sa din seria Canon PIXMA TR4650 poate crea imprimări de înaltă calitate ce pot fi expuse acasă.

Un bărbat se uită printr-o selecţie de fotografii imprimate, cu o imprimantă Canon PIXMA pe biroul său de acasă în fundal.

Dacă aveţi nevoie de o imprimantă versatilă pentru lucrări de zi cu zi, precum şi pentru serviciu, PIXMA TS7650i şi PIXMA TS7750i se potrivesc perfect. Sunt echipate cu funcţii care sunt uşor accesibile de pe ecranele tactile color şi sunt perfecte pentru o întreagă gamă de sarcini cu documente, fotografii şi de artizanat.

Versatilitate pentru imprimarea acasă

Gamele de imprimante Canon PIXMA şi MAXIFY nu sunt excelente doar pentru lucrul hibrid, ci sunt şi suficient de versatile pentru studiul de acasă, temele şcolare ale copiilor şi fotografiile de familie. Aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor facilitează crearea unei varietăţi de articole foto originale, precum imprimări cu format personalizat, calendare şi machete foto pătrate, fiind perfectă atât pentru proiectele personale de acasă, cât şi pentru serviciu.

Ca fotograf amator pasionat, Jamie îşi foloseşte imprimanta din seria PIXMA TR4650 pentru a crea imprimări pentru înrămare, deoarece în câteva secunde se pot imprima fotografii fără margini de 10 x 15 cm. Acelaşi lucru este valabil şi pentru PIXMA TS7650i şi PIXMA TS7750i, care utilizează, de asemenea, cerneluri color pe bază de coloranţi pentru o calitate premium de imprimare pe hârtie foto lucioasă.

În cele din urmă, o imprimantă este esenţială atunci când lucraţi de acasă. Indiferent dacă prioritatea dumneavoastră este să găsiţi o imprimantă compactă care să se potrivească în spaţiul biroului de acasă, o imprimantă de mare viteză pentru a vă maximiza productivitatea sau o imprimantă compatibilă cu tehnologia cloud pentru a integra perfect lucrul de acasă cu cel de la birou, există o imprimantă Canon care să vă satisfacă nevoile. Aflaţi mai multe despre gama de imprimante Canon pentru acasă şi companii mici şi încercaţi selectorul de imprimante Canon online pentru a găsi imprimanta potrivită pentru nevoile dumneavoastră.


Articol scris de Lorna Dockerill şi Matthew Richards

  1. Scanarea în cloud şi scanarea către e-mail sunt disponibile numai pentru utilizatorii care folosesc cerneală Canon originală.
  2. Google şi Google Drive sunt mărci comerciale ale Google LLC, iar acest site nu este aprobat sau afiliat cu Google în niciun fel. Dropbox este o marcă comercială a Dropbox, Inc. Evernote este o marcă comercială înregistrată a Evernote Corporation şi este utilizată sub licenţă.

Produse conexe

  • PIXMA TR4650 Series

    Imprimante cu jet de cerneală

    PIXMA seria TR4650

    Imprimaţi, copiaţi, scanaţi şi trimiteţi prin fax – totul este atât de simplu cu acest multifuncţional compact şi uşor de utilizat pentru cei care lucrează de acasă.
  • PIXMA TS7650i

    Imprimante pentru acasă

    PIXMA TS7650i

    O imprimantă rapidă, de înaltă calitate, care se integrează perfect în viaţa dumneavoastră de acasă, datorită dimensiunilor sale compacte şi utilizării optimizate.
  • PIXMA TS7750i

    Imprimante pentru acasă

    PIXMA TS7750i

    O imprimantă rapidă, de înaltă calitate, care se integrează perfect în viaţa dumneavoastră de acasă, datorită dimensiunilor sale compacte şi utilizării optimizate.
  • Imprimante pentru birouri mici

    MAXIFY GX1040

    Rămâneţi productiv acasă cu acest multifuncţional 3 în 1 rapid, compact, uşor de utilizat şi economic, cu rezervoare de cerneală reîncărcabile.
  • Imprimante pentru birouri mici

    MAXIFY GX2040

    Rămâneţi productiv acasă cu acest multifuncţional 4 în 1 rapid, compact şi economic, cu alimentator automat de documente de 35 de coli.
  • Articole conexe

  • SFATURI PENTRU IMPRIMARE

    Cum să imprimaţi în siguranţă

    8 moduri de a utiliza funcţiile de securitate ale imprimantei Canon pentru a asigura o imprimare sigură.

  • IMPRIMARE

    Cum să folosiţi o imprimantă wireless

    Modalităţi inteligente de a profita la maximum de imprimanta wireless.

  • IMPRIMARE

    Aplicaţia de imprimare Canon potrivită pentru dumneavoastră

    Fiţi creativ şi organizat cu aplicaţiile de imprimare Canon – există câte una pentru fiecare proiect.

  • IMPRIMARE

    Cu jet de cerneală sau laser, care vi se potriveşte cel mai bine?

    Descoperiţi care sunt diferenţele dintre imprimantele Canon cu jet de cerneală şi cele cu laser şi aflaţi care se potriveşte cel mai bine nevoilor dumneavoastră.