Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

IMPRIMARE

Explorând următorul dvs. capitol în domeniul imprimării

Fie că exploraţi o nouă oportunitate de afaceri, plecaţi la facultate sau ajutaţi copiii cu noul lor proiect, următorul dvs. capitol este mai bun folosind potenţialul imprimării.

Imprimantele actuale pot face mult mai multe decât predecesoarele lor. De la imprimare din cloud la conectivitate Wi-Fi şi şabloane de birou care pot fi descărcate, sunt multe de explorat.

Aflaţi mai multe despre potenţialul creativ al imprimării şi despre modul în care o imprimantă vă poate ajuta să vă pregătiţi pentru următorul dvs. pas.

Organizare

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Materialele imprimabile sunt modalitatea perfectă de a respecta un grafic fără a cheltui mulţi bani. Fie că aveţi nevoie de un planificator pentru a organiza proiectele pentru universitate, calendare A3 pentru întâlnirile la birou sau liste săptămânale de sarcini pentru a vă organiza perfect viaţa de familie, puteţi găsi cu uşurinţă aceste instrumente online, oferite gratuit.

Nu durează mult timp să găsiţi materiale online gratuite de imprimat care să vă ajute să vă organizaţi. Aplicaţia Easy-Photo Print Editor are o mulţime de şabloane diferite pentru calendare, care pot fi şi personalizate cu imaginile dvs.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Antidot pentru zilele ploioase

Poate fi solicitant să ţii copiii ocupaţi, mai ales atunci când e urât afară. O imprimantă se poate dovedi utilă tocmai în aceste zile mohorâte.

În aplicaţia Creative Park de la Canon veţi găsi pagini de colorat ce pot fi descărcate gratuit, labirinturi şi alte activităţi cu materiale imprimabile în secţiunea Fun with Kids! – oferindu-vă inspiraţie rapidă pentru zilele ploioase. Puteţi adăuga o notă personală materialelor imprimabile utilizând funcţia de editare pentru a personaliza şabloanele.

"Poate fi solicitant să ţii copiii ocupaţi, mai ales atunci când e urât afară. O imprimantă se poate dovedi utilă tocmai în aceste zile mohorâte"

Dacă doriţi să ţineţi copiii ocupaţi mai mult timp, veţi găsi o gamă largă de jocuri imprimabile pe Creative Park, inclusiv bingo, aruncare de inele şi chiar propriul set de şah. Aceste jocuri pot fi imprimate uşor acasă şi va fi distractiv atât să le creaţi, cât şi să le jucaţi.

Exploraţi mai multe pe site-ul web Creative Park şi descoperiţi o mulţime de obiecte artizanale din hârtie şi modele 3D care pot fi imprimate direct la imprimanta de acasă, inclusiv jucării, animale şi cărţi de joc.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Amenajarea unui nou cămin

Odată cu începerea studiilor universitare, veţi dedica timp transformării locuinţei de student într-un cămin. De ce să nu reduceţi cheltuielile cu decorarea imprimând propriile imagini?

Canon Zoemini este o imprimantă în format de buzunar de la Canon care poate fi asociată direct cu dispozitive inteligente. Aceasta vă permite să imprimaţi imagini direct de pe un dispozitiv mobil, astfel încât să puteţi decora mai rapid şi mai uşor.

Există numeroase moduri economice de a vă expune fotografiile imprimate. Dacă nu vă mulţumeşte să le legaţi cu şnur sau să le fixaţi pe un panou de plută, puteţi încerca să vă prezentaţi fotografiile sub formă de colaj într-o ramă sau pe o pânză.

Imprimanta Canon PIXMA seria TS5350 este ideală pentru artizanat şi creaţii. Există o gamă largă de tipuri de hârtie pentru imprimare, de la autocolante foto detaşabile şi hârtie fotografică magnetică la coli cu transfer termic pe materiale textile şi hârtie mată faţă-verso. În combinaţie cu aplicaţiile Easy-PhotoPrint Editor şi Creative Park nu a fost niciodată mai uşor să vă decoraţi obiectele cu fotografiile preferate.

Unde puteţi afla mai multe

Aflaţi mai multe despre software-ul PIXMA şi cum să eliberaţi potenţialul creativ al imprimantei Canon. Sau răsfoiţi gama pentru a găsi accesoriul perfect pentru biroul de acasă şi începeţi să vă realizaţi propriile creaţii din hârtie.

Scris de Sasha Newbury

Articole conexe
Craft, Create, Curate with @paperboyo

IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

Confecţionaţi, creaţi şi prezentaţi cu @paperboyo

Când am căutat pe cineva care să vadă cum diferite tipuri de hârtie pot inspira creativitatea, @paperboyo a fost alegerea perfectă.

A selection of colourful home-printed cards and other items on a wall.

IMPRIMARE

Cinci tipuri de oameni care chiar au nevoie de o imprimantă; vă număraţi printre ei?

Persoană creativă, antreprenor independent sau oricare dintre celelalte tipuri de pe această listă? Aveţi de pierdut dacă nu aveţi imprimanta potrivită. Iată de ce.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

IDEI DE IMPRIMARE ARTIZANALĂ CREATIVĂ

Şase lucruri uimitoare pe care nu ştiaţi că le puteţi realiza cu imprimanta dvs.

Descoperiţi-vă latura creativă şi realizaţi-vă singuri cadourile de Crăciun, decoraţiunile şi jocurile pentru perioada sărbătorilor. Toate şabloanele pot fi descărcate şi imprimate gratuit.

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile

Produse conexe