Imprimante foto profesionale

Canon PIXMA PRO-200

Axată pe imprimarea de fotografii în culori vii, versatilitate şi capacitate de utilizare, Canon PIXMA PRO-200 este alegerea ideală pentru pasionaţii de fotografie şi fotografii în devenire.

Specificaţii

 • Sistem de 8 cerneluri pe bază pe coloranţi

 • Imprimare A3+ fără margini

 • Imprimare de mare viteză

 • Conectivitate wireless şi Ethernet

 • Afişaj LCD de 3 inchi

 • Design compact, uşor

Culori fidele, imprimate la perfecţie

Imprimarea de calitate şi realistă se poate obţine uşor cu Canon PIXMA PRO-200

Fotografii impresionante de înaltă calitate

Cu un sistem de cerneală superior, cu 8 culori pe bază de coloranţi, veţi obţine garantat o reproducere de excepţie, culori mai bogate şi imprimare profesională vie, de fiecare dată.

Imprimări impresionante de înaltă calitate cu Canon Pixma Pro-200

Alegeţi hârtia care vi se potriveşte

Cu gestionare versatilă a suporturilor şi formate de imprimate personalizabile, vă puteţi îmbunătăţi fotografiile pe o varietate de tipuri de hârtie, inclusiv hârtie pentru lucrări artistice, fără margini şi în format panoramic.

Rapid şi uşor de utilizat

Afişajul LCD de 3 inchi încorporat vă permite să verificaţi nivelurile de cerneală, să efectuaţi întreţinerea imprimantei şi să îi accesaţi instrucţiunile dintr-o privire – pentru rezultate excelente obţinute uşor.

O varietate de imprimări pe hârtie cu Pixma Pro-200

Imprimare perfectă de fiecare dată

Cu 3 opţiuni de alimentare a hârtiei şi funcţie de corectare automată a înclinării hârtiei, vă puteţi lua adio de la erorile de aliniere şi de imprimare, indiferent ce hârtie utilizaţi.

Un singur proces unitar

Cu software-ul Canon PPL (Professional Print & Layout) uşor de utilizat, puteţi fotografia şi trimite uşor fotografii din programe de fotografie populare pentru o experienţă completă de la editare la imprimare.

Fotograf care imprimă o imagine viu colorată cu Pixma Pro-200

Compact şi uşor

Chiar şi cu capacităţi pentru formatul de hârtie A3+, Canon PIXMA PRO-200 rămâne o soluţie cu greutate redusă pentru necesităţile dvs. de imprimare. În plus, este şi compactă, aşa că încape cu uşurinţă într-un studio mic.

Pentru imprimare mai eficientă şi mai rapidă

Fotografiile excelente sunt realizate într-o clipă şi imprimate la fel de rapid. Canon PIXMA PRO-200 este rapidă şi eficientă, oferind imprimări A3+ de o calitate excepţională în doar 90 de secunde1, ceea ce vă oferă mai mult timp să găsiţi următoarea fotografie excelentă.

Imprimare în curs cu Pixma Pro-200

Sistem de cerneală Chroma Life 100+

Noul sistem Canon cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi oferă o gamă cromatică extinsă pentru fotografii vii, de înaltă calitate. Cu Canon PIXMA PRO-200, obţineţi totodată imprimarea unor tonuri de negru mai intense şi o reproducere îmbunătăţită a nuanţelor de roşu şi albastru. Cernelurile gri şi gri deschis ajută la producerea unor imprimări monocrome excepţionale şi accelerează procesul de imprimare.

Sistem de cerneală Chroma Life 10+ – noul sistem Canon cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi

Înscrieţi-vă acum

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Plugin şi software gratuite Professional Print & Layout (PPL)

Pluginul PPL funcţionează fie ca software autonom, fie ca plugin pentru software-ul de imagine Canon Digital Photo Professional sau pentru Adobe Photoshop şi Lightroom.

Imprimarea color cu Pixma Pro-200 folosind pluginul şi software-ul gratuite Professional Print & Layout
Imagine cu conţinutul cutiei PIXMA Pro-200

Conţinutul cutiei

Tot ce aveţi nevoie pentru a obţine imprimări A3+ la calitate de galerie în mod comod, cu o imprimantă de birou.

 • PIXMA PRO-200

 • Cablu de alimentare pentru Regatul Unit

 • Cablu de alimentare de tip paneuropean

 • Tavă de imprimare pentru CD-uri

 • CD cu software de instalare şi manualul de utilizare (CD numai pentru Windows)

 • Ghidul utilizatorului (manual electronic)

 • Broşură A3 European Warranty System (EWS, Sistemul european de garanţii)

 • Fişă de garanţie pentru Rusia

 • 8 rezervoare individuale de cerneală

Calitate de expoziţie

Descoperiţi hârtie de artă fină de la terţi, acceptată direct de profilurile imprimantei pentru a asigura acurateţea şi fidelitatea rezultatelor.

Hârtie foto Canon

Este uşor să obţineţi hârtia potrivită pentru ambiţiile dvs. artistice, putând alege între finisajul lucios, satinat sau mat.

 • Hârtie fotografică Pro Platinum (PT-101)

  Hârtie fotografică profesională cu finisaj la calitate de studio, ce oferă calitate şi rezistenţă la decolorare excepţionale. Prin reproducerea îmbunătăţită a culorilor, această hârtie lucioasă grea măreşte potenţialul creativ al fotografilor.

 • Hârtie fotografică cu finisaj lucios superior (LU-101)

  Obţineţi fotografii imprimate în culori vii şi alb-negru uimitoare cu ajutorul hârtiei fotografice Pro Luster, o hârtie foto profesională uşoară, cu finisaj de laborator foto pe care îl puteţi crea acasă.

 • Hârtie fotografică Pro Premium mată (PM-101)

  Ideală pentru fotografii color şi monocrome, precum şi pentru reproduceri artistice, această hârtie fină cu tonuri de alb cald este perfectă pentru imprimări deosebit de expresive, fără strălucire reflectorizantă. 210 g/mp

 • Hârtie premium rugoasă pentru lucrări artistice (FA-RG1)

  O hârtie premium rugoasă pentru lucrări artistice pentru redarea adâncimii imaginii şi adăugarea unei note tridimensionale.

 • Articole conexe

 • ARTICOL

  6 moduri în care noua PIXMA PRO-200 vă poate oferi imprimări A3+ mai bune

  Descoperiţi cum noua imprimantă PIXMA PRO A3+ vârf de gamă facilitează transformarea imaginilor digitale în opere de artă viu colorate, în 90 de secunde.

 • Produse conexe

  S-ar putea să vă intereseze şi…

 • PIXMA PRO-200

  Imprimarea versatilă este acum mai uşoară

  Această soluţie mică şi compactă oferă opţiuni de imprimare impresionante şi include software simplu, uşor de utilizat, aşa că aveţi mai mult spaţiu pe birou, precum şi spaţiu pentru a vă exprima viziunea creativă.

 • PIXMA PRO-200

  Culori fidele, imprimate la perfecţie

  Cu noul sistem de 8 cerneluri pe bază de coloranţi disponibil pe Canon PIXMA PRO-200 şi reproducerea constant excelentă, ceea ce vedeţi prin obiectiv prinde viaţă pe pagină.

 • PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 – imprimare fără margini în format mare

  Descoperiţi imprimarea de fotografii mari fără margini cu Canon PIXMA PRO-200. Aflaţi mai multe despre funcţiile sale, cum ar fi imprimarea panoramică şi manevrarea versatilă a suporturilor.

  1. Viteza de imprimare a fotografiilor este bazată pe setarea implicită, utilizând ISO/JIS-SCID N2 pe hârtie foto A3+ cu margini Canon Pro Platinum