Imprimante MegaTank

Canon PIXMA G3460

Bucuraţi-vă de imprimare productivă, de mare viteză, de calitate şi totodată economică cu această imprimantă MegaTank multifuncţională cu randament ridicat, dispunând de conectivitate Wi-Fi şi cloud şi capacităţi de gestionare a diverse suporturi – pentru documente foarte clare şi fotografii vii acasă sau la birou.

Specificaţii

 • Viteze de imprimare

 • Imprimare de pe dispozitive mobile

 • 4 rezervoare de cerneală reîncărcabile

 • Imprimare rapidă

 • Imprimaţi fără efort prin Wi-Fi

 • Cartuş de întreţinere înlocuibil

 • Simplu de controlat cu LCD cu 2 rânduri

 • Imprimare de bannere

Vedeţi cât de productivă este imprimarea de zi cu zi, fără a vă afecta bugetul.

Imprimarea unor volume impresionante cu costuri reduse

Continuaţi să imprimaţi menţinând costurile la un nivel scăzut datorită randamentelor imense de până la 12.000 de pagini (cu 26 % mai mult în modul economic1) cu 2 recipiente de cerneală neagră sau 7.700 de pagini cu un singur set de recipiente cu cerneală color.2

PIXMA G3460 cu un teanc de fotografii imprimate şi cerneluri compatibile pe un birou

Viteză mare, calitate ridicată

Contaţi pe calitate la viteză mare (10,8 ipm alb-negru/6 ipm color3) cu cerneala neagră pe bază de pigment ce asigură text clar şi cernelurile color pe bază de coloranţi care oferă fotografii în culori vii. Încercaţi diverse suporturi şi imprimaţi chiar şi bannere de până la 1,2 metri lungime.

PIXMA G3460 cu fotografii imprimate pe un birou

Întreţinere uşoară

Reduceţi la minimum timpul de inactivitate şi respectaţi cu uşurinţă fiecare termen limită cu un cartuş de întreţinere care poate fi înlocuit de utilizator, ce asigură o funcţionare fiabilă zi după zi.

Scoaterea cartuşelor din PIXMA G3460

Design bine gândit

Umpleţi rezervoarele de cerneală fără complicaţii şi fără efort, folosind recipiente comode fără presare, cu duze unice de tip cheie care asigură că fiecare recipient de cerneală poate să umple doar rezervorul său echivalent.

PIXMA G3460 cu fotografii imprimate şi cerneluri compatibile pe un birou

Conectivitate inteligentă

Imprimaţi, scanaţi, copiaţi şi conectaţi-vă la cloud cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT şi PIXMA Cloud Link şi imprimaţi direct de pe dispozitive inteligente prin AirPrint (iOS) şi Mopria (Android).

PIXMA G3460 conectată la un laptop şi imprimând

Înscrieţi-vă acum

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

SUPORTURI

Consumabile Canon

Asiguraţi-vă că utilizaţi cerneluri şi hârtie Canon cu imprimanta pentru rezultate de cea mai bună calitate, de fiecare dată.
AFLAŢI MAI MULTE
Conţinutul cutiei PIXMA G3460

Conţinutul cutiei

Tot ce aveţi nevoie pentru imprimare zilnică eficientă

 • Imprimantă multifuncţională cu rezervoare de cerneală reîncărcabile – PIXMA G3460

 • 5 recipiente de cerneală de mare capacitate (2x negru şi 1x C/M/Y)

 • Cablu de alimentare

 • CD-ROM de instalare

 • Manuale şi alte documente

Produsele Canon scot în evidenţă ce e mai bun din fiecare

Utilizând cernelurile şi hârtia Canon împreună cu imprimanta Canon veţi obţine rezultate excepţionale, de calitate profesională, de fiecare dată.

 • Aplicaţia Canon PRINT

  Trimiteţi fotografii către imprimanta de acasă în câteva secunde.

 • Gama de hârtie PIXMA

  Găsiţi hârtia potrivită pentru nevoile dvs. şi realizaţi fotografii de calitate profesională.

 • Profitaţi de tot potenţialul imprimantei

  Aflaţi cum să imprimaţi fotografii de pe dispozitivul inteligent, cum să realizaţi creaţii artizanale de hârtie, abţibilduri personalizate pentru unghii, calendare, felicitări şi multe altele.

 • Aplicaţia Creative Park

  De la idei simple pentru creaţii la modele 3D în stil origami – aduceţi amuzamentul creaţiilor din hârtie în viaţa de zi cu zi şi adăugaţi o notă personală creaţiilor dvs. cu funcţia de editare.

 • Produse conexe

 • Imagine frontală a imprimantei PIXMA G2420

  Imprimante MegaTank

  PIXMA G2420

  Un multifuncţional productiv, cu randament ridicat şi costuri reduse, care oferă fiabilitate, confort şi libertate creativă.
 • Imagine frontală a imprimantei Canon PIXMA G3420

  Imprimante MegaTank

  PIXMA G3420

  Un multifuncţional cu Wi-Fi cu randament ridicat şi costuri reduse, care oferă fiabilitate non-stop şi totodată flexibilitate creativă impresionantă
 • Imagine frontală a imprimantei PIXMA G2460

  Imprimante MegaTank

  PIXMA G2460

  Extrem de rapid şi convenabil, acest multifuncţional cu randament ridicat produce documente foarte clare şi fotografii vii, zi după zi.
 • S-ar putea să vă intereseze şi…

  Există o serie întreagă de opţiuni de imprimare productive de la Canon – de la dispozitive mici, care economisesc spaţiul, până la echipamente performante robuste, de categorie grea, pentru profesioniştii din domeniul imprimării

  1. Modul economic reduce consumul de cerneală neagră prin reducerea densităţii. Se pot imprima cu 26 % mai multe pagini decât în modul standard.
  2. Randamentul recipientului de cerneală utilizat pentru configurarea iniţială este mai mic decât cel al unui recipient de schimb, deoarece o anumită cantitate de cerneală este consumată pentru a umple capul de imprimare în timpul configurării. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul color ISO/IEC 24712 şi simularea imprimării continue cu recipientele de cerneală de schimb după configurarea iniţială.
   Randamentele cernelii negre şi ale cernelurilor color nu vor fi combinate.
   Randamentul variază semnificativ în funcţie de conţinutul imprimat şi de alţi factori.
  3. Vitezele de imprimare a documentelor sunt valori medii ale ESAT (Word, Excel, PDF) în cadrul testului categoriei de birou în modul simplex implicit, ISO/IEC 24734.
   Viteza de imprimare poate varia în funcţie de configuraţia sistemului, interfaţă, software, complexitatea documentului, modul de imprimare, acoperirea paginii, tipul de hârtie utilizat etc.