PIXMA printers make it easy to connect and print wirelessly using multiple devices.
alt text goes here

Conectivitate
uşoară

Imprimantele PIXMA facilitează conectarea şi imprimarea prin wireless, utilizând mai multe dispozitive.

Modul inteligent de a imprima şi scana

Descoperiţi cât de uşor se poate imprima şi scana prin wireless, utilizând dispozitivele dvs. inteligente cu iOS sau Android, şi aplicaţia gratuită Canon PRINT.

Descărcaţi de pe App Store
Descărcaţi de pe Google play

Aflaţi cât de puţini paşi sunt necesari pentru a vă configura imprimanta

Set up/register up to 10 printers using the Canon PRINT app and share them among multiple users

Puteţi configura rapid şi înregistra până la 10 imprimante cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT şi le puteţi partaja cu uşurinţă cu mai mulţi utilizatori.

Vizionaţi clipul video

Aflaţi cât este de simplu să vă conectaţi şi să imprimaţi de pe dispozitive mobile

Easy to use a PIXMA printer to print documents and photos from their mobile devices

Oricine poate utiliza uşor o imprimantă PIXMA, pentru a imprima documente şi fotografii de pe dispozitive mobile datorită conectivităţii wireless simple.

Vizionaţi clipul video

Aflaţi cum să realizaţi capturi de ecran în format PDF, din mers

Easy using the Smartphone Capture and Copy function in the Canon PRINT app

Capturarea unor documente scanate utilizând camera foto a smartphone-ului este uşoară cu ajutorul funcţiei de capturare şi copiere cu smartphone-ul, prin aplicaţia Canon PRINT.

Vizionaţi clipul video

Înregistraţi-vă şi conectaţi-vă imprimanta prin Bluetooth®

Connect quickly to your smart device using the Canon PRINT app

Imprimantele PIXMA cu tehnologia Bluetooth® vă permit să vă conectaţi rapid la dispozitivul inteligent, utilizând aplicaţia Canon PRINT.

Vizionaţi clipul video

Urmăriţi în acţiune scanarea rapidă prin wireless

Scanning from PIXMA to mobile device or cloud services is a breeze using the Canon PRINT app

Scanarea de pe imprimanta PIXMA pe dispozitivul mobil sau folosind servicii de tip cloud** este floare la ureche cu aplicaţia Canon PRINT. Conectaţi-vă, selectaţi fişierele dorite şi scanaţi-le.

Vizionaţi clipul video

Aflaţi cum să imprimaţi de pe aplicaţii populare

Print favorite stories from social media sites in seconds with PIXMA Cloud link

Imprimaţi poveştile dvs. preferate de pe reţele de socializare, precum Instagram sau Facebook, direct de pe ecranul imprimantei, în câteva secunde cu PIXMA Cloud link.

Vizionaţi clipul video

Imprimare şi scanare simplă în cloud

Bucuraţi-vă de libertatea de a imprima şi scana către serviciile cloud populare**, direct de pe imprimantă sau utilizând dispozitivul inteligent, prin aplicaţia Canon PRINT, fără a mai avea nevoie de PC.

Imprimare inteligentă instantanee

Puteţi imprima instantaneu prin wireless pe dispozitivul inteligent, fără să descărcaţi aplicaţii, datorită compatibilității cu Apple AirPrint, Mopria pentru Android şi Windows 10 Mobile.

Instantly print wirelessly to your smart device - without downloading any apps

Distribuiţi fotografii deosebite

Aplicaţia Message in Print de la Canon oferă un mod creativ de a distribui fotografii cu mesaje personalizate surpriză. Includeţi informaţii sau date invizibile, precum clipuri video, muzică sau text în mesajul imprimat.

Descărcaţi de pe App Store
Descărcaţi de pe Google Play

Canon’s Message in Print iPhone app is a creative way

Asistenţă

*Dotată cu tehnologie Bluetooth® (imprimarea şi scanarea prin Bluetooth sunt disponibile numai pentru dispozitivele Android). Funcţiile disponibile la comunicarea prin Bluetooth şi aplicaţia Canon PRINT Inkjet/SELPHY nu sunt garantate pe toate smartphone-urile Android. Semnul şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face în condiţiile unei licenţe. Celelalte mărci sau denumiri comerciale aparţin proprietarilor respectivi.

**Scanarea în cloud este disponibilă numai pentru utilizatorii de cerneală Canon originală.

***Necesită o conexiune la internet şi aplicaţia Message in Print, disponibilă gratuit pe App Store începând de la jumătatea lunii octombrie 2017. Compatibilă cu iPhone 6 sau modelele ulterioare pe care rulează iOS 9.0 sau o versiune ulterioară. Dispozitivul dvs. trebuie să fie conectat la o reţea funcțională cu posibilitatea de conectare prin wireless. Necesită crearea conţinutului original cu ajutorul aplicaţiei/serviciului Message in Print, apoi imprimarea pe o imprimantă Canon compatibilă, comercializată începând cu luna august 2009 sau o versiune ulterioară, şi livrarea către destinatar, care vizualizează imaginea şi conţinutul prin aplicaţia Message in Print compatibilă, pe dispozitivul compatibil. Dimensiunile compatibile ale hârtiei includ doar formatul de 4” x 6” şi pătrat de 5” x 5”, iar tipurile de suporturi media compatibile includ hârtia fotografică originală lucioasă, semi-lucioasă, cu finisaj lucios şi mată de la Canon. Pot fi aplicabile anumite excepţii.