A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

Personalizaţi, imprimaţi şi decoraţi: petreceri mai simple cu Creative Park

Toţi iubesc petrecerile! Când eşti tânăr, evenimentele importante şi întâlnirile speciale înseamnă totul – aniversări, Crăciunul, examene luate cu succes, sfârşitul anului şcolar – şi lista continuă. Organizarea unui eveniment poate fi copleşitoare: cumpărarea cadourilor, planificarea jocurilor şi a distracţiilor şi alegerea băuturilor şi a gustărilor necesită adesea foarte mult timp, iar decoraţiunile sunt lăsate la urmă.

Din fericire însă, aplicaţia Creative Park oferă soluţii rentabile şi care vă economisesc timp, ce vor satisface chiar şi cele mai complexe cerinţe pentru petrecere. Atât aplicaţia, cât şi site-ul web Creative Park oferă o mulţime de modele de şabloane elegante şi contemporane, variind de la postere aniversare şi pungi de petrecere până la recuzită pentru cabine foto şi şervete de masă. Cu modele jucăuşe, vesele şi colorate, există ceva pentru oricine, indiferent de vârstă.

Pentru a începe, descărcaţi aplicaţia din App Store sau Google Play. Nu aveţi nevoie decât de un cont Canon ID şi o imprimantă compatibilă Canon.

Modele pentru fiecare ocazie

Personalised cards created with the Creative Park app on a party table with paper garlands and a pineapple gift box.
De la felicitări şi invitaţii la steaguri şi postere, există o mulţime de modele şi şabloane din care puteţi alege.

Aplicaţia Creative Park este soluţia completă pentru decoraţiunile de petrecere. Dacă abia aţi început să utilizaţi aplicaţia, navigaţi la categoria „Party” (Petrecere) din fila „Featured” (Recomandate), care include tot, de la postere, pungi şi cutii la cartonaşe cu nume şi şabloane de pălării de petrecere. Dacă nu găsiţi ce căutaţi sau doriţi mai multe opţiuni, accesaţi „Letters/Cards” (Scrisori/Felicitări) în secţiunea „Category” (Categorie) pentru a găsi mai multe modele de invitaţii şi scrisori. Există şi o categorie specială „Birthday” (Aniversare) în fila „Featured” (Recomandate) pentru felicitări şi accesorii pentru ziua de naştere.

Tematici pentru petrecerea dvs.

Two girls hold photo booth party props printed from Creative Park
Alegeţi o tematică pentru petrecerea dvs. şi selectaţi recuzita şi decorul potrivite.

Cu aplicaţia Creative Park, puteţi alege o tematică şi un stil pentru petrecere care să se potrivească gusturilor dvs. Ce spuneţi de o tematică tropicală pentru a vă aminti de vară, cu invitaţii şi şerveţele de masă în stil botanic, cutii de cadou în formă de pepene verde sau o cutie de cadou distractivă, în formă de ananas? Adăugaţi şi recuzită pentru cabina foto, câteva ghirlande în formă de evantai şi asta e tot. Sau puteţi opta pentru o tematică de prinţese, cu coroniţe verde mentă, şiraguri decorative cu diamante roz şi cutii de cadou multicolore.

Hârtia fotografică MP-101 A4 de la Canon este un material ideal pentru crearea unor modele şi decoraţiuni de înaltă calitate.

Personalizaţi şi adaptaţi

Articole conexe
Create your own family treasure hunt

IMPRIMARE CREATIVĂ

Creaţi-vă propria vânătoare de comori în familie

Aflaţi cum puteţi utiliza imprimanta dvs. PIXMA, plus un strop de imaginaţie, pentru a crea o aventură senzaţională.

Print yourself a happy Halloween

IMPRIMARE CREATIVĂ

Idei pentru creaţii imprimabile de Halloween

Idei de sezon pentru un decor distractiv şi înfricoşător, costumaţii, gustări şi multe altele.

Bring joy indoors this autumn with papercraft

IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

Distraţi-vă cu activităţi de artizanat de toamnă

Descoperiţi cum designerul şi creatoarea Pippa Hiscock a confecţionat decor distractiv şi personalizat din hârtie pentru ziua de naştere.

A girl holds a personalised card created with the Creative Park app.
Multe şabloane din aplicaţia Creative Park pot fi personalizate, astfel că puteţi să încărcaţi imagini din galeria foto a dispozitivului mobil, să adăugaţi un mesaj personalizat şi apoi să imprimaţi direct de pe telefon sau tabletă.

Unul dintre cele mai grozave beneficii ale aplicaţiei Creative Park este că toate şabloanele pot fi personalizate, aşa că vă puteţi adăuga textul şi imaginile proprii. După ce descărcaţi şablonul, puteţi importa imagini în aplicaţie din galeria dispozitivului inteligent, iar cu funcţia „Additional text” (Text adiţional), puteţi adăuga mesaje personalizate. Copiii pot edita şi concepe şabloane după cum îşi doresc în doar câteva minute, apoi se pot conecta wireless la o imprimantă Canon PIXMA compatibilă când modelele sunt gata de imprimare.

Încercaţi diverse lucruri

A girl folds a paper party garland printed from the Creative Park app.
Fiecare şablon include un set clar de instrucţiuni pe care le puteţi imprima pentru a le putea urma mai uşor. Apoi doar împăturiţi-vă materialele imprimate în creaţii 3D – această ghirlandă pastelată drăguţă ar fi perfectă pentru decorarea unei mese de petrecere.

Şabloanele au fost sortate pe categorii, iar designul intuitiv uşurează navigarea la secţiunile pe care le căutaţi. Odată ce aţi găsit un şablon pe placul dvs., puteţi da clic pe stea pentru a-l salva în meniul „Favourites” (Favorite) sau puteţi da clic pe fila „Edit” (Editare) pentru a-l descărca. Fiecare şablon include un set clar de instrucţiuni. Salvaţi proiectele pe parcurs (elementele salvate ajung în meniul „Your Items” (Elementele dvs.)) şi, când sunteţi pregătit, apăsaţi „Print” (Imprimare).Articol scris de Claire Gillo

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile