SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Descoperiţi imprimanta care asigură lucru hibrid fără probleme

Aflaţi de ce CANON PIXMA TR4650 este cea mai bună imprimantă pentru acasă, care vă ajută să faceţi tranziţia la munca de la distanţă.
O imprimantă Canon PIXMA pe o masă de lucru într-un birou la domiciliu.

Când pandemia de Covid-19 i-a forţat pe angajaţi să înceapă să lucreze de acasă, Jamie Watson, fotograf amator şi director de strategie la o agenţie de publicitate din Bristol, şi-a transformat imediat camera de zi în propriul birou de acasă. Pe măsură ce termenele limită se apropiau ameninţător şi creativitatea scădea, şi-a dat seama că îi lipseşte un lucru: o imprimantă bună.

Deoarece perioada de izolare se apropie de final, ne îndreptăm către un mod de lucru hibrid, în care tranziţia între lucrul de acasă şi cel de la birou este mai importantă ca oricând. Jamie lucrează cu clienţii, cu o echipă de cercetare şi cu o echipă de concept creativ pentru a crea campanii inovatoare şi altele pentru diverse mărci. În prezent, lucrează atât de acasă, cât şi de la birou, şi apreciază libertatea diferită pe care o oferă ambele medii.

Biroul de acasă perfect nu este complet fără o imprimantă bună, lucru de care ne dăm seama adeseori când avem un termen limită strâns sau înaintea unei şedinţe pentru care avem nevoie să imprimăm documente. Iar pentru că mulţi dintre noi lucrăm de la distanţă, este un echipament practic care poate duce la mai puţin timp petrecut în faţa ecranului şi la accelerarea proceselor de creaţie.

Tranziţia între mediul de lucru de acasă şi cel de la birou poate fi făcută fără probleme cu echipamentul potrivit. Cu gama Canon de imprimante de înaltă performanţă – în special imprimanta compactă 4 în 1 Canon PIXMA TR4650 – puteţi crea rapid şi uşor imprimate cu acelaşi standard profesional.

„Când am foarte mult de lucru, lucrul de acasă este o modalitate bună de a mă detaşa de elementele care-mi distrag atenţia la birou”, spune Jamie. „Îţi poţi gestiona mai bine timpul, iar programul este ceva mai puţin rigid decât orele de lucru tradiţionale. Evident, nu mai trebuie nici să te deplasezi, aşa că poţi rezolva puţin mai multe sarcini într-o zi de lucru. Sunt pasionat de ciclism, aşa că mă pot plimba cu bicicleta fără să ţin cont de cât îmi ia să ajung la birou sau înapoi acasă.”

Cu toate acestea, colaborarea cu membrii echipei este mai uşoară într-un mediu de birou, iar sarcinile pot fi efectuate mai eficient.

Aici, Jamie vorbeşte despre modul în care imprimanta sa de acasă îi oferă posibilitatea de a se desprinde de ecran şi de a se concentra complet asupra proiectelor la care lucrează de acasă.

Ordine în gândire cu ajutorul imprimării

Un bărbat care apasă în jos tava frontală a unei imprimante Canon.

Imprimanta 4 în 1 Canon PIXMA TR4650 include cerneală hibridă în 4 culori şi instalare îmbunătăţită a cartuşelor, facilitând şi mai mult schimbarea acestora.

Imprimanta Canon PIXMA TR4650 îi permite lui Jamie să ia o pauză de la laptop pentru a se concentra asupra documentelor pe suport de hârtie necesare pentru munca sa. „Prefer să citesc prezentările clienţilor de pe hârtie”, spune Jamie, „pentru a fi mai atent şi a nu fi distras de ceea ce se întâmplă pe ecran, precum un e-mail sau o notificare de pe chatul cu echipa. Este mai uşor să te concentrezi pe ceea ce citeşti, să subliniezi şi să adaugi întrebări. Mă simt mai implicat în ceea ce fac şi ceea ce citesc.”

„Când primesc rezultatele sondajelor de la agenţiile de cercetare, cu multe diagrame şi grafice diferite, îmi este mai uşor să am câteva foi de hârtie în faţă şi să le compar decât să trec prin de la o pagină la alta, pentru că atunci nu le poţi privi decât pe rând”, adaugă el.

Când lucraţi la birou, nu vă preocupă configurarea imprimantei, hârtia şi nivelurile de cerneală. Nici acasă nu ar trebui să vă preocupe. Cu o notificare care vă aminteşte să scoateţi documentele, o tavă de hârtie frontală îmbunătăţită pentru încărcarea mai uşoară a hârtiei şi o instalare mai rapidă şi simplă a cartuşelor, această imprimantă pentru acasă este uşor de utilizat şi eficientă pentru profesioniştii ca Jamie.

Iar cu posibilitatea de a opera imprimanta PIXMA TR4650 în totalitate din aplicaţia Canon PRINT, inclusiv pentru imprimare, copiere, scanare, efectuarea lucrărilor de întreţinere, verificarea nivelurilor de cerneală şi cumpărarea cernelii de rezervă, nu aveţi nevoie de un PC.

Îmbinarea lucrului pe hârtie cu mediul digital

O persoană care foloseşte smartphone-ul pentru a imprima de pe imprimanta Canon de acasă.

Când lucrează de acasă, efectuarea sarcinilor în camere diferite îl ajută pe Jamie să se concentreze. „Când sunt la birou, mă mişc doar pentru a schimba peisajul şi pentru a-mi limpezi puţin gândurile. Stau la birou, apoi merg şi stau în zona de luat prânzul sau pe terasa de pe acoperiş”, spune el. „Fac asta şi acasă. Imprim ceva şi plec de lângă laptop, pentru că, deşi lucrez de la distanţă, oamenii sună şi trimit mesaje constant. Plecând de lângă laptop, te poţi detaşa de lucrurile care îţi distrag atenţia. Imprim ceva, apoi merg şi citesc materialul jos, în bucătărie, iar aceasta îmi permite să mă concentrez mai bine.”

O persoană care scrie pe o foaie de calcul imprimată.

Jamie lucrează cu o gamă largă de clienţi, de la mărci din domeniul sănătăţii şi companii din industria alimentară şi a băuturilor la furnizori de servicii de internet şi bănci.

Imprimanta accesibilă pe care o foloseşte Jamie este uşor de configurat folosind aplicaţia Canon PRINT, care oferă o experienţă îmbunătăţită a utilizatorului. „A fost foarte uşor de configurat, ceea ce a fost important pentru mine, deoarece cred că mi-a luat în jur de cinci zile să configurez şi să încep să lucrez cu fiecare imprimantă pe care am avut-o. Pur şi simplu s-a configurat singură”, afirmă el plin de entuziasm.

Include şi o conexiune utilă la Easy-Layout Editor, care vă permite să rearanjaţi documente precum PDF-uri şi fişiere imagine într-o singură pagină înainte de imprimare – ideal pentru munca pe care o face Jamie.

„Dacă lucrez la proiecte privind strategia de marcă sau trebuie să creez un cadru pentru marcă, prefer să desenez de mână”, spune el. „Scanez apoi desenul şi îl trimit prin e-mail ca schiţă în lucru celorlalţi membri ai echipei, în loc să petrec foarte mult timp proiectându-l în Microsoft® PowerPoint®.”

Scanarea în cloud cu o imprimantă Canon pentru acasă

Un bărbat stând pe o bancă în grădină, cu o cană şi un laptop.

Lui Jamie îi lipseşte uneori interacţiunea cu echipa la birou, unul dintre dezavantajele muncii de acasă. „Lucrând la o agenţie de creaţie, ne-a fost cu siguranţă dor de colaborarea pe care o aveam”, spune el. „Lucrul de acasă are un caracter mai tranzacţional, nu poţi merge la biroul cuiva sau discuta despre ceva în timpul prânzului. Trebuie să adaugi o întâlnire în calendar şi să ai un apel în loc să porţi o discuţie spontană.”

Un bărbat care îşi pune o cască pentru ciclism.

Munca de acasă are avantajele sale – Jamie mergea cu bicicleta la serviciu, însă acum nu mai este nevoie să facă naveta şi se poate bucura de ciclism ca pasiune, nu ca necesitate.

PIXMA Cloud Link de pe Canon PIXMA TR4650 – o funcţie care vă ajută să imprimaţi şi să scanaţi în cloud* – este soluţia perfectă pentru firmele mici care trimit şi salvează conţinut într-un serviciu de partajare în cloud precum Google Drive™, Dropbox™ sau Evernote®, însemnând că aceste fişiere pot fi accesate şi imprimate indiferent unde vă aflaţi.

Atunci când echipele îşi trimit designurile, Jamie spune că actul de a imprima documentele şi desenele înainte de a le pune pe perete sau de a le expune îl ajută să analizeze idei creative pe măsură ce lucrează.

„Când primim idei creative de la echipele de concept, care pot fi desene cu designuri, adeseori trebuie să îţi continui lucrul şi să le păstrezi în minte”, spune el.

„Aşa că îmi place să imprim aceste desene, deoarece, când sunt imprimate şi expuse pe perete sau pe birou, pot reflecta la ele mai mult sau mai puţin conştient. Este mai uşor să revin la ele şi să continui să mă gândesc la ele chiar fără să-mi dau seama.”

Versatilitate pentru imprimarea acasă

O imprimantă Canon lângă o plantă de interior, un telefon şi câteva imprimate.

Fotograful amator Jamie Watson adoră să iasă în oraş cu aparatul său foto – iar cu imprimanta Canon PIXMA TR4650 se pot crea imprimate de înaltă calitate ce pot fi expuse acasă. „Încerc să fac câteva fotografii de fiecare dată când ies în oraş”, spune el. „Am locuit în Australia şi astfel am devenit pasionat.”

Un bărbat care închide o geantă pe masa din biroul de acasă.

Polivalenta imprimantă Canon PIXMA TR4650 îi permite lui Jamie să se implice complet în proiectele de serviciu, ca şi cum s-ar afla în biroul companiei.

Canon PIXMA TR4650 este ideală nu numai pentru lucru, ci este destul de versatilă şi pentru studiul de acasă, temele pentru acasă ale copiilor şi fotografiile de familie.

Aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor facilitează crearea unei varietăţi de articole foto originale, precum imprimate cu format personalizat, calendare şi machete foto pătrate, putând fi folosită atât pentru proiectele personale de acasă, cât şi pentru serviciu.

Fotograful pasionat Jamie a folosit-o pentru a crea imprimate pentru înrămare, deoarece în câteva secunde se pot imprima fotografii fără margini de 10 x 15 cm. „Are o viteză mare de imprimare, foarte potrivită pentru imprimarea fotografiilor pe care vrem să le înrămăm şi să le punem pe pereţii din noua noastră casă, aşa că nu mai trebuie să plătesc pentru a le imprima la un centru profesional de imprimare”, spune el.

Imprimanta pentru acasă Canon PIXMA TR4650 are un design elegant şi compact, un alt factor pe care Jamie şi partenera sa îl iau în considerare când aleg ceva pentru locuinţa lor. „Imprimantele nu au întotdeauna cel mai plăcut aspect, însă Canon PIXMA TR4650 arată foarte bine. Logodnica mea se mândreşte foarte mult cu casa noastră, iar ocupaţia ei este de merchandiser vizual, aşa că se pricepe foarte bine la aranjarea lucrurilor astfel încât să arate minunat. Cumpărarea unei imprimante cu aspect plăcut a fost un lucru foarte important pentru ea”, adaugă el.

Oferiţi-i biroului de acasă ultimul retuş cu imprimanta 4 în 1 îmbunătăţită Canon PIXMA TR4650 pentru toate nevoile privind lucrul de la distanţă şi proiectele personale de imprimare.

*Scanarea în cloud şi scanarea către e-mail sunt disponibile numai pentru utilizatorii care folosesc cerneală Canon originală.


Articol scris de Lorna Dockerill

Produse conexe

Articole conexe

 • O femeie stă în biroul de acasă, pe masa ei aflându-se un laptop, un monitor şi o imprimantă Canon MegaTank, precum şi patru recipiente de cerneală.

  SFATURI PENTRU IMPRIMARE

  Ce imprimantă este potrivită pentru dumneavoastră?

  Găsiţi cea mai bună imprimantă Canon pentru nevoile dumneavoastră, de la familii şi studenţi la persoane care lucrează de acasă.

 • Modele Canon PosterArtist imprimate, pe un birou, în faţa unei imprimante Canon MAXIFY.

  IMPRIMARE

  Canon PosterArtist

  Creaţi modele de afişe profesionale, rapid, simplu şi gratuit.

 • Un laptop stă deschis pe un birou cu software-ul Canon Easy-PhotoPrint pe ecran, hârtie Canon în stânga şi o imprimantă Canon în dreapta.

  IMPRIMARE

  Aplicaţia de imprimare Canon potrivită pentru dumneavoastră

  Fiţi creativ şi organizat cu aplicaţiile de imprimare Canon – există câte una pentru fiecare proiect.

 • O persoană utilizează aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor pe o tabletă pentru a imprima wireless o imagine a unei familii pe o imprimantă Canon PIXMA aflată pe un birou.

  IMPRIMARE

  Cum să folosiţi o imprimantă wireless

  Modalităţi inteligente de a profita la maximum de imprimanta wireless.