IMPRIMARE CREATIVĂ

Personalizaţi-vă gadgeturile cu autocolante imprimate

Exprimaţi-vă creativitatea şi personalizaţi-vă smartphone-ul, laptopul şi multe altele cu imprimantele portabile Canon.
Un Canon SELPHY Square QX10, Canon Zoemini 2 şi Canon Zoemini S2 sunt aşezate pe un material alb, înconjurate de dispozitive, inclusiv telefoane, căşti şi un laptop, toate personalizate cu autocolante foto.

În zilele noastre, nu suntem niciodată departe de tehnologie. Fie că facem scroll pe smartphone ca să treacă timpul într-o călătorie cu autobuzul, lucrăm pe laptop într-o cafenea sau petrecem o dimineaţă leneşă urmărind serialul preferat pe tabletă, gadgeturile noastre au devenit parte din noi, deci este logic ca ele să ne reflecte personalitatea.

Poate că sunteţi la facultate în alt oraş şi doriţi să fiţi înconjurat de fotografii cu prietenii de acasă sau doriţi să vă decoraţi laptopul cu mesaje motivaţionale care să vă inspire de fiecare dată când îl porniţi. În loc să vă mulţumiţi cu un dispozitiv gri plictisitor sau o tabletă generică sau să cheltuiţi bani pe o husă de smartphone care nu vă surprinde spiritul, personalizarea dispozitivelor poate fi oportunitatea perfectă de a vă exprima individualitatea. Folosiţi culorile preferate, amintiri de călătorie, selfie-uri de grup sau citate inspiraţionale. Este totodată util să vă faceţi dispozitivele uşor de identificat şi poate fi un motiv de a începe o conversaţie.

Gama de imprimante compacte Canon permite imprimarea rapidă şi uşoară direct de pe smartphone, iar selectarea hârtiei autocolante vă permite să creaţi autocolante şi etichete personalizate în câteva secunde, care pot fi aplicate direct pe dispozitivele dumneavoastră.

O femeie într-un pulover violet ţine un smartphone pentru a face un selfie în timp ce o femeie într-un pulover albastru închis zâmbeşte lângă ea.

Inspiraţia poate veni în orice moment, iar cu gama Canon de imprimante portabile, puteţi realiza un selfie în mişcare, îl puteţi personaliza într-o aplicaţie de imprimare Canon şi îl puteţi imprima pe hârtie autocolantă în câteva minute pentru a vă personaliza instantaneu dispozitivele.

1. Alegeţi-vă modelul

O imprimantă Canon SELPHY Square QX10 stă pe o masă, imprimând o fotografie de vacanţă. Lângă aceasta, două mâini netezesc un autocolant pe un laptop, iar în cealaltă parte un smartphone afişează aplicaţia SELPHY Print Layout.

Nu găsiţi o husă de smartphone sau un capac de laptop care vă place? Proiectaţi-vă propriul aspect şi imprimaţi-l imediat cu o imprimantă portabilă Canon, fără a fi nevoie să faceţi compromisuri în ceea ce priveşte stilul sau să aşteptaţi livrarea.

Modelele pot varia în funcţie de ceea ce personalizaţi. Există mai mult spaţiu pe un laptop decât pe un smartphone, aşa că gândiţi-vă dacă doriţi să alegeţi o singură imagine – o fotografie de grup de la un festival, o fotografie cu un câine simpatic sau un selfie deosebit – sau mai multe imagini care pot fi transformate într-un colaj. Canon SELPHY Square QX10 produce imprimări pătrate cu o margine potrivită pentru text, perfectă pentru dispozitive mai mari, cum ar fi un laptop sau o tabletă. Gama Canon Zoemini are două tipuri de hârtie autocolantă, una dreptunghiulară şi o opţiune circulară mai mică, ideală pentru personalizarea căştilor şi a smartphone-urilor.

2. Editaţi-vă imaginile

O femeie într-un pulover violet foloseşte o aplicaţie de imprimare Canon pentru a-şi personaliza fotografiile, în timp ce o imprimantă Canon Zoemini S2 stă lângă smartphone pe o masă.

Ambele game de imprimante portabile sunt livrate cu o aplicaţie complementară, care oferă o mulţime de opţiuni pentru a deveni creativ cu modelele dumneavoastră, indiferent dacă este vorba de colaje sau alăturare, desenarea unui doodle sau adăugare de filtre şi rame. Este modul perfect de a realiza ultimele retuşuri personale înainte de imprimare şi lipire.

Odată ce aveţi în minte modelul, există nenumărate moduri de a-l personaliza şi mai mult. Cu aplicaţiile foto şi de imprimare Canon, puteţi încerca diferite opţiuni pe telefon înainte de a le imprima.

Canon SELPHY Square QX10 şi SELPHY CP1500 sunt compatibile cu aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout, care vă permite să experimentaţi cu aspecte şi finisaje. De asemenea, puteţi utiliza şabloanele de aspect cu mai multe fotografii ale aplicaţiei pentru a pune mai multe imagini pe un singur autocolant, apoi le puteţi decupa pentru a crea modele mai mici.

Gama Canon Zoemini este compatibilă cu aplicaţia Canon Mini Print, care vă permite să fiţi creativ cu filtre, rame, autocolante şi doodle-uri, precum şi cu instrumente de colaj şi alăturare.

Canon Zoemini S2 este un aparat foto, dar şi o imprimantă instantanee. Cu oglinda pentru selfie-uri şi inelul luminos încorporate, fotografiile ar trebui deja să arate perfect, dar vă puteţi juca în continuare cu ele în aplicaţia Canon Mini Print.

3. Alegeţi hârtia foto autocolantă Canon şi imprimaţi

Două mâini ţin o foaie mică cu două autocolante circulare, dezlipind unul din ele. În spatele lor, un Canon Zoemini S2 stă pe o masă înconjurat de alte fotografii imprimate.

Vă puteţi conecta smartphone-ul prin Bluetooth la o imprimantă din gama Canon Zoemini pentru a imprima imediat modele, chiar şi în mişcare.

Două mâini ţin un smartphone care afişează o fotografie cu chenar alb pe ecran, în timp ce un Canon SELPHY Square QX10 stă pe o masă în fundal.

Canon SELPHY Square QX10 se conectează la telefon prin Wi-Fi şi poate să imprime în doar 43 de secunde, astfel încât fotografiile dumneavoastră să poată fi transferate într-o clipă dintr-un profil de reţea socială pe capacul laptopului.

În continuare, trebuie să decideţi ce hârtie sau autocolante doriţi să folosiţi şi să le încărcaţi în imprimanta portabilă. Gama Canon Zoemini utilizează hârtie foto Canon ZINK™, care oferă imprimări fără margini pe hârtie autocolantă, rezistente la apă şi la rupere şi care pot fi tăiate în orice formă sau dimensiune. Sau de ce să nu încercaţi autocolantele circulare predecupate? Este un mod simplu de a imprima mini-autocolante, astfel încât să puteţi realiza un selfie cu cel mai bun prieten şi să aveţi amintirea pe husa smartphone-ului în câteva secunde.

Canon SELPHY Square QX10 utilizează hârtie autocolantă cu margini late pentru text, unde puteţi adăuga date, nume sau citate inspiraţionale. Pentru şi mai multe opţiuni, imprimanta Canon SELPHY CP1500 mai mare poate imprima într-o gamă de dimensiuni, inclusiv mini-autocolante şi autocolante în format de card de credit. SELPHY CP1500 se conectează, de asemenea, prin USB dacă doriţi să imprimaţi de pe alt dispozitiv. Doar încărcaţi hârtia şi imprimarea va fi gata în câteva secunde.

În plus, hârtia foto ZINK™ şi gama de hârtii autocolante SELPHY pot fi îndepărtate fără urmă, astfel că, dacă vă plictisiţi de modelele dumneavoastră, puteţi pur şi simplu să le dezlipiţi şi să creaţi altele noi.

4. Lipiţi şi bucuraţi-vă de rezultat

O femeie cu păr negru creţ zâmbeşte în timp ce lipeşte pe capacul laptopului fotografii imprimate cu Canon SELPHY Square QX10.

Personalizarea laptopului cu o fotografie vă poate ajuta să vă păstraţi momentele preferate aproape – fie că este vorba de o poză triumfătoare din vârful unui munte, o reuniune universitară haotică sau un selfie cu o persoană iubită. A avea aproape o imagine care vă va face să zâmbiţi este o modalitate excelentă de a menţine vie amintirea.

O femeie într-un pulover violet zâmbeşte în timp ce îşi pune mâinile pe căştile de pe cap, autocolante foto circulare fiind aplicate pe cupele pentru urechi.

Dispozitivele personalizate vă pot reflecta stilul sau chiar o ţinută preferată. Acestea sunt un mod de a exprima cine sunteţi şi de a vă evidenţia din mulţime.

Acum este timpul să îndepărtaţi coala suport de pe fotografia imprimată şi să o aplicaţi pe dispozitiv. Poate ajuta să curăţaţi mai întâi suprafaţa pentru a vă asigura că este netedă şi fără reziduuri. Dezlipiţi cu grijă coala suport şi aplicaţi cu o singură mişcare lentă. Aici poate fi utilă o riglă pentru a vă ajuta să dezlipiţi şi să aplicaţi în linie dreaptă, avansând uniform pe suprafaţa autocolantului.

Odată ce gadgeturile arată bine, veţi observa cu siguranţă alte lucruri care necesită o mică personalizare. Dacă aţi oferit un aspect nou smartphone-ului, ce aţi spune despre personalizarea căştilor cu modele asortate? Puteţi chiar să vă personalizaţi dispozitivele special pentru o sărbătoare sau un eveniment – cum ar fi o zi de naştere sau un festival. Asortaţi-vă cu prietenii sau creaţi-vă propriile modele. Procesul este rapid şi uşor, iar posibilităţile sunt nelimitate.

Articol scris de Kat Halstead şi Angela Nicholson

Produse conexe

Articole conexe