Aparate foto subacvatice, rezistente la apă

Când vine vorba de a surprinde imagini uluitoare, cu activităţi provocatoare practicate în aer liber, aveţi nevoie de cea mai bună cameră foto impermeabilă – modelul robust PowerShot D30. Alternativ, puteţi adăuga oricărei camere foto Canon compatibile o carcasă impermeabilă pentru a fotografia sub apă şi a oferi protecţie împotriva nisipului, apei mării şi zăpezii.

Underwater_Adventure_Main.jpg

Cameră foto robustă specială şi carcasă impermeabilă cameră foto

PowerShot D30 este ideală pentru persoanele care au nevoie cu regularitate de performanţele robuste ale unei camere foto pentru sporturi dure. Suficient de rezistentă pentru cele mai multe activităţi pline de provocări în aer liber, această cameră foto rezistă până la adâncimi de 25 m şi rezistentă la şocuri şi la îngheţ – ideală pentru orice aventură, de la snowboarding şi escaladă la scufundări la adâncime. De asemenea, camerele sunt rezistente „la copii” şi pot face faţă tratamentului dur la care pot fi supuse de către copii în timpul vacanţelor de familie.

Adăugaţi oricărei camere foto Canon compatibile o carcasă impermeabilă şi veţi putea fotografia sub apă la adâncimi de până la 40 m - mai mult decât suficient pentru snorkelling şi scuba diving - cu acces facil la toate comenzile. Aceste carcase reprezintă totodată un mod excelent de a vă proteja camera foto de apă, nisip şi zăpadă - ideale pentru plaje şi piscine, precum şi pentru sporturile de iarnă.

De ce camerele foto Canon subacvatice?

PowerShot D30 rezistă până la adâncimi de până la 25 m, rezistentă la şocuri la căderi de la 2,0 m¹ şi funcţionează la temperaturi joase de până la -10 °C – ideală pentru aventuri pline de provocări. Carcasele noastre subacvatice rezistă la adâncimi de până la 40 m şi realizate pentru a dura, datorită construcţiei solide din policarbonat şi mecanismelor cu arc şi balama din oţel inoxidabil – de pe o cameră foto compactă PowerShot protejată de o carcasă impermeabilă a fost recuperat un card de memorie intact după ce aceasta a stat şase ani în ocean².

Control total

Carcasele impermeabile pentru camerele foto vă permit să utilizaţi toate comenzile disponibile pe camera foto, astfel încât să puteţi surprinde cu exactitate toate culorile uluitoare din lumea subacvatică. Accesul instantaneu la caracteristici precum nivelul de alb personalizat sau modul subacvatic vă permite să ajustaţi culorile rapid, în funcţie de nivelurile în schimbare ale luminii subacvatice, pentru cele mai bune imagini acvatice.Performanţe superbe la lumină scăzută

Surprindeţi imagini subacvatice extraordinare cu sistemul HS inovator de la Canon - o combinaţie exclusivă de senzor de înaltă sensibilitate şi procesor DIGIC puternic. Sistemul HS excelează în condiţii de lumină redusă – mai ales în medii subacvatice - făcând să fie simplă fotografierea cu camera în mână, în imagini de calitate superioară şi cu mai puţin zgomot nedorit, a atmosferei naturale a lumii subacvatice.¹ Metodele care testează rezistenţa la şocuri sunt unice pentru acest produs şi nu oferă garanţii împotriva deteriorării sau defectării produsului.

² http://www.dpreview.com/news/2013/03/26/camera-lost-in-ocean-reunited-with-owner

³ Imagine simulată în scop ilustrativ.

Vă rugăm să reţineţi că nu toate produsele conţin toate funcţiile enumerate.