A child sat at a table with a parent creating colourful papercrafts using a Canon printer.

IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

Educaţi-vă şi distraţi-vă copiii cu creaţiile din Creative Park

Fie că este o zi ploioasă şi aveţi nevoie de ceva pentru a-i distra pe copii, fie că sunteţi blocat în casă de mut timp şi vreţi o preocupare artistică care să captiveze şi să educe minţile tinere, creaţiile din hârtie pot fi de ajutor! Este o ocupaţie foarte distractivă pentru întreaga familie, este terapeutică şi poate ajuta şi la dezvoltarea atenţiei. Canon Creative Park este o resursă online gratuită, polivalentă, care permite oricui deţine o imprimantă Canon să descarce sute de proiecte interesante cu modele de hârtie. Secţiunea Family Fun Time (Distracţie în familie) în special oferă o varietate de opţiuni incitante, inclusiv jocuri, tabele de recompense, labirinturi, materiale ajutătoare pentru matematică, alfabete multilingve – pentru a enumera doar câteva – aşa că porniţi imprimanta şi să începem!

Aveţi nevoie de următoarele:

Jocuri de societate

A colourful, customisable printed board game, with papercrafted characters on a tabletop.
Lăsaţi imaginaţia copiilor să zboare cu acest joc de masă de aventură, personalizat cu întrebări şi provocări stabilite de dvs.

Oricui îi place un joc de societate, iar Sugoroku vă oferă şansa de a vă crea propria variantă. În acest joc de aventură pe tablă, până la opt animale aventuriere traversează o serie de habitate pentru a găsi cufărul de comori care aşteaptă la finiş. Cu zeci de spaţii goale, părinţii (sau copiii) pot crea paşi şi instrucţiuni personalizate pentru o experienţă de joc cu adevărat unică. De ce să nu adăugaţi întrebări de tip quiz sau probleme de matematică pe care copiii să le rezolve pentru a conferi distracţiei un element educaţional?

Sfat pentru creaţie: puteţi folosi hârtie obişnuită pentru a imprima jocul sau puteţi încerca hârtia foto mată pentru un finisaj mai durabil.

Confecţionarea de păpuşi

Paper fortune tellers puppets that resemble fictional characters.
Conţinând quizuri si mesaje criptice, aceste păpuşi de basm care ghicesc viitorul vor stimula imaginaţia copiilor.

Iubitorii basmelor se vor distra cu acest trio de păpuşi din hârtie, înfăţişând-o pe Scufiţa Roşie, bunicuţa ei şi lupul cel rău. Odată decupate şi împăturite conform instrucţiunilor uşor de urmat, aceste păpuşi pot fi personalizate cu întrebări, ghicitori şi glume.

Sfat pentru creaţie: lăsaţi copilul să folosească o pensetă pentru a culege şi ataşa piesele mici – nu numai că veţi obţine o finisare mai îngrijită, dar aceasta va ajuta şi la îmbunătăţirea abilităţilor motorii fine.

Moară de vânt în culorile curcubeului

A papercraft colourful windmill.
Încercaţi modele simple precum această moară de vânt în culorile curcubeului pentru moduri distractive de a vă păstra copiii ocupaţi.

Pe lângă faptul că sunt foarte distractive, creaţiile din hârtie din Creative Park pot fi şi o modalitate interactivă de a împărtăşi cunoştinţe copilului dvs. De exemplu, această moară de vânt în culorile curcubeului nu este destinată doar jocului în vânt, ci poate fi folosită şi ca instrument educaţional pentru a explica modul în care funcţionează energia eoliană şi principiile de bază ale transferului de energie.

Sfat pentru creaţie: înainte de a lipi, împăturaţi şi plisaţi de-a lungul liniilor de pliere şi adăugaţi acele curbe foarte importante acolo unde este nevoie.

Cutii superbe

Papercraft boxes folded to resemble sweet treats.
Gândiţi nonconformist cu ideile oferite de Creative Park pentru confecţionarea de cutii colorate în care să vă păstraţi comorile în siguranţă.

Strângeţi orice, de la recompense până la zorzoane, în aceste cutii de păstrare meşteşugite, într-o gamă de designuri fermecătoare, precum brioşe, îngheţată, fructe şi chiar vehicule. După ce copiii şi-au confecţionat şi umplut cutiile, le puteţi sugera să le facă cadou cuiva special sau pur şi simplu să le păstreze pentru ei.

Sfat pentru creaţie: folosiţi un pix cu bilă cu pasta uscată, un stilou de desen sau alt obiect ascuţit şi o riglă pentru a evidenţia liniile şi a obţine pliuri mai clare şi mai îngrijite.

Colorat relaxant

A printed colouring in page showing spot the difference.
Coloratul ajută la stimularea imaginaţiei şi îmbunătăţirea concentrării. În timp ce jocuri de tipul „găseşte diferenţa” sunt o modalitate distractivă de a petrece timpul.

Coloratul este una dintre cele mai relaxante şi creative activităţi pentru copii. Ţine mintea concentrată asupra prezentului şi ajută la liniştirea gândurilor tensionate şi stresante. Pe lângă o mulţime de planşe superbe de colorat – inclusiv această piesă cu dinozauri pentru copiii mai mici – Creative Park oferă o colecţie distractivă şi variată de jocuri „găseşte diferenţa”, labirinturi şi desene „uneşte punctele” pentru a vă distra copiii şi a încuraja dezvoltarea atenţiei.

Sfat pentru creaţie: accesaţi secţiunea „Play” (Joacă) din zona „Educational” (Educativ) din Creative Park şi veţi descoperi o gamă largă de materiale imprimate din care să alegeţi.

Articol scris de Natalie Denton

Articole conexe
Create a papercraft safari

IMPRIMARE CREATIVĂ

Creaţi un safari artizanal din hârtie

Imprimaţi-vă propriile materiale pentru o activitate de familie cu tematică animală cu Canon Creative Park şi inspiraţi-vă din natură.

Print family life story

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimaţi povestea vieţii dumneavoastră de familie

Imprimaţi şi creaţi cu fotografii ale momentelor preţioase din familie.

Create your own family treasure hunt

IMPRIMARE CREATIVĂ

Creaţi-vă propria vânătoare de comori în familie

Aflaţi cum puteţi utiliza imprimanta dvs. PIXMA, plus un strop de imaginaţie, pentru a crea o aventură senzaţională.

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Aplicaţii recomandate

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile