Aparate foto DSLR EOS pentru începători

Faceţi primii paşi în fotografia EOS şi bucuraţi-vă de calitate excepţională a imaginii, cu nenumărate oportunităţi creative.
Canon Camera

Călătoria dvs. începe aici

Gama de aparate foto DSLR, de nivel de bază, vă permite să faceţi primi paşi în lumea interesantă a fotografiei EOS. Pentru a vă bucura de calitate superioară a fotografiilor şi de numeroase oportunităţi creative, lăsaţi-ne să vă ajutăm să găsiţi aparatul foto potrivit nevoilor dvs.

Produse recomandate

EOS 250D

Cel mai uşor aparat foto DSLR din lume cu ecran mobil*, dotat cu Canon DIGIC 8, filme 4K şi Asistenţă creativă.

Canon Camera

Alte produse din gamă

Puterea de a fi creativ

Un aparat digital SLR poate transforma instantaneele în ceva mult mai creativ. Lucraţi cu efecte de profunzime mică pentru a atrage atenţia asupra subiectului dvs. şi utilizaţi combinaţiile de efecte cu filtre creative pentru a vă scoate în evidenţă fotografia.

Mod Automat inteligent scenă

Fotografiaţi relaxat cu modul Scenă inteligentă automată de la Canon, care selectează setările corespunzătoare ale aparatului foto pentru subiect, pentru a asigura fotografii uimitoare, dându-vă ocazia să vă ocupaţi de partea creativă.

Canon Camera
Canon Camera

Pregătiţi-vă pentru acţiune

Veţi fi mereu pregătit să vă arătaţi latura creativă cu fotografiere rapidă şi adaptată, comenzi de la ecranul tactil şi intuitiv şi vizor optic pentru încadrare uşoară. Urmăriţi şi surprindeţi cu uşurinţă obiecte în mişcare cu un sistem de focalizare automată şi fotografiere continuă în rafală.

Filme şi instantanee video EOS

Realizaţi cu uşurinţă filme de calitate cinematografică. Menţineţi calitatea subiectului cu efecte de estompare a fundalului, mulţumită tehnologiilor Dual Pixel CMOS AF şi Hybrid CMOS AF. Folosiţi funcţia Instantanee video pentru a surprinde clipuri de 2, 4 sau 8 secunde şi a le combina într-o filmare de înaltă calitate.

Canon Camera

Asistenţă şi inspiraţie

Schimbaţi-vă obiectivul şi perspectiva cu sistemul EOS şi obţineţi toate sfaturile necesare cu tutorialele EOS.

  1. Nu toate funcţiile sunt incluse pentru toate aparatele foto.

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.
  1. *250D (negru/argintiu) este cel mai uşor model din lume dintre toate aparatele foto DSLR cu senzor de dimensiune APS-C, cu un monitor LCD mobil. Include baterie şi card de memorie, conform directivelor CIPA. Începând cu data de 9 aprilie 2019 (cercetări efectuate de Canon).