CANON EOS C70

Calitate impresionantă a imaginii

Senzorul DGO 4K Super 35 mm de pe EOS C70 include tehnologia noastră inovatoare Dual Gain Output, introdusă pentru prima oară pe C300 Mk III, şi oferă imagini excepţional de curate la lumină redusă, precum şi peste 16 stopuri de interval dinamic.
Unitatea principală EOS C70

Un senzor Dual Gain Output care oferă mai mult

Pe senzorul DGO, fiecare pixel va citi imaginea cu două niveluri de amplificare diferite, unul superior şi unul inferior, care vor fi apoi combinate pentru a realiza o singură imagine. Citirea cu amplificare mai mare este optimizată pentru a captura detalii clare în zonele mai întunecate, în timp ce citirea cu amplificare mai mică este optimizată pentru a captura detaliile în zonele mai luminoase. Prin urmare, atunci când sunt combinate cu precizie la nivel de pixel, detaliile şi calităţile atât din zonele luminoase, cât şi din cele slab luminate vor fi menţinute şi îmbunătăţite, ceea ce permite camerei să obţină un interval dinamic mai ridicat impresionant, de până la 16+ stopuri.

Spre deosebire de Dual ISO, beneficiile DGO se văd pe un interval ISO mai larg, maximizând intervalul dinamic şi calitatea imaginii indiferent de mediul în care filmaţi.

Noul senzor DGO este compatibil şi cu focalizarea automată Dual Pixel AF, oferind utilizatorului o mai mare libertate de a obţine imaginea dorită.

Senzor DGO, interval dinamic ridicat

Compatibilitate cu înregistrarea RAW

Beneficiaţi de un interval dinamic de până la 16+ stopuri când înregistraţi în format Canon Log 2, cu caracteristici apropiate de film, maximizând flexibilitatea gradării şi detaliile din umbre.

Canon Log 3 asigură totodată un interval dinamic excepţional, oferind un flux de lucru de gradare mai eficient şi reducând la minimum zgomotul din umbre.

EOS C70 dispune, de asemenea, de Hybrid Log-Gamma (HLG) şi Perceptual Quantization (PQ) pentru înregistrarea internă instantanee de materiale HDR fără gradare.

Ştiinţa culorilor naturale şi fidele

Sistemul Canon Cinema EOS este recunoscut pentru ştiinţa culorilor care produce tonuri calde, naturale ale pielii şi culori organice. EOS C70 are totodată o serie de setări pentru matricea de culori care corespund altor tipuri şi modele de camere.

EOS C70, reproducere organică a culorilor

Compatibilitate LUT

Pe lângă tabelele de căutare integrate în Canon Cinema EOS, puteţi importa fişiere LUT 3D personalizate pentru înregistrarea internă, pentru fluxuri de lucru mai eficiente de procesare a culorilor.

EOS C70, filmare utilizând ecranul LCD, bărbat pe lac

DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ

Doriţi să fiţi contactat de un reprezentant Canon?

Completaţi formularul scurt de mai jos pentru a solicita să fiţi contactat de un specialist de produs Canon.

Articole conexe

 • Un ciclist montan execută o cascadorie în aer, cu soarele în fundal. Imaginea este realizată de jos şi încadrată de macii roşii şi iarba de pe colină

  ARTICOL

  Filmarea în 8K şi 4K supraeşantionată cu Canon EOS R5

  În primele şedinţe video cu Canon EOS R5, Martin Bissig şi Ivan D’Antonio au explorat cum capacităţile sale 8K reduc timpul necesar pentru a filma şi extind opţiunile de creativitate.

 • Film making, EOS C70

  ARTICOL

  Femeile în industria producţiei de filme: o nouă prezenţă în domeniu

  Câteva realizatoare de film cunoscute dezvăluie modul în care au dat lovitura în industria cinematografică şi oferă sfaturi femeilor care speră să le calce pe urme.