CANON EOS C70

Tehnologie de focalizare automată revoluţionară

EOS C70 introduce următoarea generaţie a renumitei noastre tehnologii Dual Pixel CMOS AF (DPAF), care oferă o performanţă şi mai ridicată.
EOS C70, focalizare automată Dual Pixel

Focalizare automată Dual Pixel CMOS

Cu montura RF din centrul camerei EOS C70 oferind echilibrul perfect între ingineria optică, mecanică şi cea electronică, realizatorii de filme pot acum să beneficieze de designurile optice fără egal, focalizarea automată mai rapidă şi comunicarea superioară între cameră şi obiectiv asigurate de tehnologia RF. Cu acest sistem revoluţionar de comunicare a datelor RF, tehnologia DPAF existentă este dusă la următorul nivel.


Pentru a regla şi mai mult performanţa AF, EOS C70 oferă posibilitatea de a seta viteza de urmărire şi răspunsul focalizării automate.


Nou proiectată, interfaţa cu utilizatorul pentru control tactil direct oferă controlul rapid al setărilor de pe ecran, reglarea diverşilor parametri, precum şi pornirea/oprirea înregistrării. Totul la o simplă atingere.

Ghid pentru focalizarea Dual Pixel

Tehnologia de focalizare automată Dual Pixel CMOS cu detectarea diferenţelor de fază oferă un ghid grafic inovator care reprezintă devierea focalizării în faţă/spate. Dreptunghiul devine verde când subiectul este focalizat, îmbunătăţind capacitatea de utilizare şi precizia la adaptarea manuală a distanţei focale. Aceste lucru este util în special pentru focalizarea precisă în 4K.

EOS C70, focalizare automată Dual Pixel
Focalizare automată cu urmărire inteligentă

EOS iTR AF X (urmărire şi recunoaştere inteligente)

EOS C70 foloseşte un sistem de urmărire şi recunoaştere inteligente, bazat pe un algoritm de deep learning pentru urmărirea extrem de precisă a feţelor, chiar şi atunci când subiectul se depărtează de cameră.

Focalizare automată cu prioritate pentru feţe/focalizare automată doar pentru feţe

Funcţionând în tandem cu tehnologia Canon de detectare a feţei, Dual Pixel CMOS AF este excelent pentru recunoaşterea automată a feţei şi urmărirea acesteia în mişcare.

Urmărirea feţei, EOS C70
EOS c70, filmare utilizând focalizarea automată

Focalizare automată cu detectare

Datorită tehnologiei Canon Dual Pixel CMOS AF, fiecare pixel din senzor poate fi utilizat atât pentru imagine, cât şi pentru focalizare automată, ceea ce înseamnă că focalizarea automată poate identifica şi urmări subiecţii – cum ar fi ochii subiectului –, oferind o focalizare critică precisă, chiar şi cu o profunzime redusă a câmpului.

Focalizarea automată cu detectarea feţei şi a ochilor în modurile de înregistrare rapidă şi cu încetinitorul

Tehnologia de detectare a feţei cu focalizare automată poate urmări faţa unei persoane în cadru şi poate menţine focalizarea asupra acesteia. Datorită noului firmware, focalizarea automată cu detectarea feţei şi focalizarea automată cu detectarea ochilor sunt acum posibile în modurile de înregistrare rapidă şi cu încetinitorul, de la 24 la 120P.

DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ

Doriţi să fiţi contactat de un reprezentant Canon?

Completaţi formularul scurt de mai jos pentru a solicita să fiţi contactat de un specialist de produs Canon.

Articole conexe

  • ARTICOL

    Femeile în industria producţiei de filme: o nouă prezenţă în domeniu

    Câteva realizatoare de film cunoscute dezvăluie modul în care au dat lovitura în industria cinematografică şi oferă sfaturi femeilor care speră să le calce pe urme.

  • ARTICOL

    Filmarea în 8K şi 4K supraeşantionată cu Canon EOS R5

    În primele şedinţe video cu Canon EOS R5, Martin Bissig şi Ivan D’Antonio au explorat cum capacităţile sale 8K reduc timpul necesar pentru a filma şi extind opţiunile de creativitate.